Black-Cafe London deri montlar hakkında
Reklamlar
-
Arkadaşlar Fc-moto'da yıllardır görürüm "Black-Cafe London" diye deri ceket üreten bir marka var. Montların şekil şemalleri benim zevkime göre çok güzel, fiyatları da deri monta göre uygun. Koruma yerleri var ama korumasız satılıyor, bir şekilde burada impactec koruma uydurulur diye düşünüyorum. Ancak bu montları yakından hiç görmedim, daha önce içimizde alan, kullanan, eden var mıdır?
Reklamlar
-
Yıllardır merak ettiğim soru :D
-
Ben de merak ediyorum abi. Alan varsa bilgilendirirse çok sevinirim.
-
ben aldım, deri mont olarak çok kaliteli, dikişler vb çok beğendim. kalıbı falan da çok sevdim, göbekli olmama rağmen güzel durdu.
sırt tarafında koruma koyulacak yeri yok, sadece omuzlarda ve dirseklerde koruma koyacak yer var, alırken bende sırtında koruma yeri var zannetmiştim ancak yokmuş. benim aldığım şu model
https://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Black-Cafe-London-Bangkok-Moto-Leather-Jacket/SubProducts/Black-Cafe-London-Bangkok-Moto-Leather-Jacket-0003
-
khaledome adlı üyeden alıntı
ben aldım, deri mont olarak çok kaliteli, dikişler vb çok beğendim. kalıbı falan da çok sevdim, göbekli olmama rağmen güzel durdu.
sırt tarafında koruma koyulacak yeri yok, sadece omuzlarda ve dirseklerde koruma koyacak yer var, alırken bende sırtında koruma yeri var zannetmiştim ancak yokmuş. benim aldığım şu model
https://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Black-Cafe-London-Bangkok-Moto-Leather-Jacket/SubProducts/Black-Cafe-London-Bangkok-Moto-Leather-Jacket-0003
Hocam şekil şemal itibariyle benim de beğendiğim güzel bir model seçmişsiniz. Sırt koruma cebinin olmaması kötü. Yine de kalitesinin güzel olması iyi. Ne kadar oldu alalı ve çok sık giyiyor musunuz?
-
geçen sene eylülde falan aldım sanırım, çok giyemedim, toplasan 10 kere kullanmışımdır ancak bu yaz 1 tur yapabildim, istanbul datça şeklinde, akdeniz sıcağında günlük zor oldu biraz, keşke file montla gitseydim dedim ama tabi ki uzun yola çıkınca gayet iyi. bu mevsimde şu an istanbulda kullanıyorum gayet güzel.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)