TV yayınlamıyor bari ben yayınlayayım.
Reklamlar
-
Geçtiğimiz haftasonu 2021 TMF GP şampiyonasının 4. ayağı (son yarışı) düzenlendi.
Haberi olanımız vardır, olmayanımız vardır, belki izleyebileceği bir aracı yayın olsa hiç kaçırmadan takip edebilecek kişiler vardır. Her neyse malumunuz motorsporları ülkemizde ısrarla göz ardı edilmekte. Ve onca emek, zaman, para harcanan TMF yarışları hiçbir yerde yayınlanmamakta. Bu nedenle en hızlı yarışçılar bile kayda değer sponsorluklar alamamakta.
Belli ki bu konunun bir çözümü yok. En azından kendi kameramdan çektiğim, 2021 TMF GP SS300R 4. Ayak yarışını sizlerle paylaşmak istiyorum. Benim için heyecanlı ve zevkli bir 5.lik mücadelesi oldu. Hatasıyla günahıyla ilk sezonumu tamamlamış oldum. Seneye hızlanır da podyum görebilirsek ne mutlu ; )
https://youtu.be/zrTHSXhG3Lg
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:08 ----------
Youtube linkini forumda düzgün biçimde paylaşmayı oldum olası beceremem : )
HONDA CBR1000RR, Pendik/İSTANBUL
Reklamlar
-
"kardeşim viraja çok dengesiz ve yavaş giriyorsun belli ki rcnin hakkını tam anlamıyla veremiyorsun bence darlıkta ve boş alanda daha fazla antrenman yapman gerekli" gibi bir yorum gelmesi kuvvetle muhtemel burda ybrli,tapkeysli, extra camlı adamlar seni yadırgayabilir abi. gururumuzsun inş. bir gün 1. olursun ama yinede şile e5'e gel binliğinle seni bi gün deliyim saygılar sevgilerr
-
gokhan85 adlı üyeden alıntı
Geçtiğimiz haftasonu 2021 TMF GP şampiyonasının 4. ayağı (son yarışı) düzenlendi.
Haberi olanımız vardır, olmayanımız vardır, belki izleyebileceği bir aracı yayın olsa hiç kaçırmadan takip edebilecek kişiler vardır. Her neyse malumunuz motorsporları ülkemizde ısrarla göz ardı edilmekte. Ve onca emek, zaman, para harcanan TMF yarışları hiçbir yerde yayınlanmamakta. Bu nedenle en hızlı yarışçılar bile kayda değer sponsorluklar alamamakta.
Belli ki bu konunun bir çözümü yok. En azından kendi kameramdan çektiğim, 2021 TMF GP SS300R 4. Ayak yarışını sizlerle paylaşmak istiyorum. Benim için heyecanlı ve zevkli bir 5.lik mücadelesi oldu. Hatasıyla günahıyla ilk sezonumu tamamlamış oldum. Seneye hızlanır da podyum görebilirsek ne mutlu ; )
https://youtu.be/zrTHSXhG3Lg
https://ibb.co/nfYq8gr
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:08 ----------
Youtube linkini forumda düzgün biçimde paylaşmayı oldum olası beceremem : )
Tebrikler.
-
1. Olmak için yas geçti gitti ; ) Kim ne derse başım gözüm üstüne, zaten hatalar üzerine daha pro arkadaşlarla istisarelerimizi yapıyoruz. Sağol temennilerin için dostum ;)
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:21 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:22 ----------
gurcanozturk adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim
-
-
gokhan85 adlı üyeden alıntı
1. Olmak için yas geçti gitti ; ) Kim ne derse başım gözüm üstüne, zaten hatalar üzerine daha pro arkadaşlarla istisarelerimizi yapıyoruz. Sağol temennilerin için dostum ;)
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:21 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:22 ----------
Teşekkür ederim
buradaki tapkeysli extra camlı motor kullananları değerlendirmesi önemli değil ben proflarla takılıyorum zaten diyip herkeşi karşına aldığının farkındasın dimi abi
-
tommygun adlı üyeden alıntı
İzlemesi çok keyifliydi.
Teşekkürler, birbirine yakın hızda rakipler yarışta denk gelince seyir keyfi artıyor, yarış keyfi de öyle
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:32 ----------
Omerius adlı üyeden alıntı
buradaki tapkeysli extra camlı motor kullananları değerlendirmesi önemli değil ben proflarla takılıyorum zaten diyip herkeşi karşına aldığının farkındasın dimi abi
Buradan bir anarşi çıkmaz, boşa uğraşma; )
-
sadece mx ve endurocu olarak keyifle izledim başarılar
-
tebrikler, umarım bir gün ben de önce pist'e girebilirim :'(
-
atilas adlı üyeden alıntı
sadece mx ve endurocu olarak keyifle izledim başarılar
Teşekkürler, birgun imkanlar el verirse enduro yapmak da isterdim. Muhtemelen en az pist kadar keyiflidir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:09 ----------
Barisozde adlı üyeden alıntı
tebrikler, umarım bir gün ben de önce pist'e girebilirim :'(
Biraz imkan meselesi. İnşallah bir gün bu hayalin gerçek olur.
-
Tebrikler.
Yayın için ayrıca teşekkürler.
-
Keşke daha çok görebilsek dediğimiz içeriklerden
Bileğinize kuvvet hocam.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)