Harley Davidson için bir devrin sonu
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Son fotodaki egzozların geçtiği yere bakınca , Harley insan neslininde sonunu getirmek istemiş dedim :D
-
karbüratörlü olmayan harleyleri bile hor gören nesilin gözleri yaşlı
-
Ne yalan söyleyeyim hepsi çok güzel görünüyor. Hiç kullanma fırsatım olmadı o ayrı konu.
-
Bende en çok Elvisin çorapları beğendim.
-
sanırım yaşlanınca bile curuser choper (( mıdır nedır nasıl yazılır bilmem )) kullanmıcağıma eminim !
-
Dıgıdık Dıgıdık sesi bitti mi şimdi.
-
Bana pek bitti gibi gelmedi. Son version çok iyi görünüyor bu arada.
MotoXPR
https://www.youtube.com/@MotoXPR
-
fireblade e adlı üyeden alıntı
Bitti maalesef
Vrom Vrom sesine kaldık
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:49 ----------
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
Son fotodaki egzozların geçtiği yere bakınca , Harley insan neslininde sonunu getirmek istemiş dedim :D
Yerden yüksekliği 11cm olan bir motora niye böyle egzoz koyarlar anlamış değilim
-
Makina güzel bana göre ama keşke arka süspansiyonu görünür yapsalardı. Harley markasının kendine has bir çizgisi olduğundan soğutucu radyatöre bile karşı çıkan kitle tarafından linçe uğracaktır orası kesin.
-
Harley Davidson icin degil de Sportster icin bir devrin sonu diyelim... Cunku diger klasik Harley modelleri kismen yeni modernize edilmis Milwaukee 8 ile ayni Harley sesine ve hissine devam edecekler... Ve Harley o motoru modernize etmek icin cok calisti. Sportster ise Harley'in klasik ama ucuz modellerinden biri. Muhtemelen yeni emisyon kurallari simdiki motordan vazgecmelerine neden oldu, ve urun gami icerisindeki konumu ve fiyati itibariyle de Milwaukee 8 yerine diger motoru tercih etmek durumunda kaldilar...
oldcockroach adlı üyeden alıntı
Makina güzel bana göre ama keşke arka süspansiyonu görünür yapsalardı. Harley markasının kendine has bir çizgisi olduğundan soğutucu radyatöre bile karşı çıkan kitle tarafından linçe uğracaktır orası kesin.
Zannetmiyorum. Cunku o kitle Sportster'a binmiyor zaten... Milwaukee 8 ile onlar memnun edildi, ve Milwaukee 8 bir yere gitmiyor.
fireblade e adlı üyeden alıntı
Bitmedi, ama ucuza elde etmek zorlasti...
-
Tam şu formatta, anlayışta XR1200'ü revize etseler ortaya harika bir motosiklet çıkacakmış gibi geliyor.
Yine çok alçak. Onun dışında çok beğendim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)