Sorarsan krizde. Millet nelere biniyor?
-
Kandırılan çok , beri biz kendimizi kandırmayalım.
Reklamlar
-
xtrafrozen adlı üyeden alıntı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2001 Yılında Baş Gösteren Ekonomik Krizinin Etkilerini Halen Ağır Bir Şekilde Yaşıyoruz
Dagılabiliriz ...
Kandırılmaktan zevk alanlar için bu.
May the Force be with McLaren Mercedes
-
stubborn adlı üyeden alıntı
Valla kimsenin kandırıldığı mandırıldığı yok, bana hikaye anlatmasınlar.
-
drtayfun adlı üyeden alıntı
Hayır nedeni değildir, rakamlar kişi başı düşen milli gelire ait, kalabalık ya da seyrek nüfusla hiç bir ilgisi yok. Halkın zenginlik göstergelerinden biridir. Tek başına değildir ama; yoksa bazı petrol zengini ülkelerde de bu rakamlar yüksek, kimse oralarda mutludur diyemeyiz, dağılımdaki adalet de önemli.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:03 ----------
Evet , "teğet geçti" diye övünen birisi vardı.
https://onedio.com/haber/cumhurbaska...iyoruz-1003309
Evet okudum bunu :D Ne diyeyim artık :D Reyiz az bile yapıyor ver daha ver :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:25 ----------
stubborn adlı üyeden alıntı
Kandırıldık :D hadi canım :D Ne güzel bahane buldular :D
-
oldcockroach adlı üyeden alıntı
Hani TEĞET geçmiştik ?! Hani ŞAHLANIYORDUK duk ?! Hani ekonomimiz BÜYÜYOR du ?! Herhalde ben başka ülkede yaşıyorum :D
Aslında o doğruyu söyledi ama biz yanlış anladık.
O "biz" derken kendisini ve yakın çevresini kast etti. Bizi değil.
Kriz onları teğet geçti ve bize girdi. Onlar şahlandılar bize doğru
-
Desene yine KANDIRILDIK
-
kişi başı gelirin artması yada azalmasında nüfusun etkisi yoktur.
arada farkı yaratan üretim faktörüdür. tarımdan teknolojiye katma değeri yüksek ürün üretebilmektir.
nüfus;
japonya 125.410.000 01.04.2021
almanya 83.190.556 30.09.2020
fransa 67.399.000 01.03.2021
birleşik krallık 66.796.807 30.06.2019
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:39 ----------
watercolours adlı üyeden alıntı
Kandırılmaktan zevk alanlar için bu.
-
kime göre neye göre krizdeyiz krizdeler.en az 10 kat alım gücüyle adamlar kendini krizde ilan ediyorsa biz bu halimiz ile şükrediyoruz.memnunmuyum evet bu halk daha kötüsünü hak ediyor seçimlerde tekrardan görücez bunu
-
Schrodinger'in kedisinin vücut bulmuş haliyiz.
Aynı anda hem şahlanıyoruz, hem krizdeyiz.
-
Bunda şaşıracak bir şey yok ki? Sokaklar lüx arabalardan geçilmiyor doğru, neden ? Çünkü fakir insanlardan çaldıklarıyla ufak bir zümre muhteşem bir hayat yaşıyor, bu da sistematik hale gelmiş. Bize de dedikodu yapmak düşüyor.
-
4000 tl maaş vardı 1600 tl kömüre gitti :D geriye kaldı 2400 tl :D birde kira su elektrik internet yol parası olsaydı ne olacaktı :D hayır birde memurun ek iş yapması yasak :D sanki aylık 10.000 tl maaş veriyor da :D kayıt dışı ekonomiyi ciddi büyüttüler :D
-
İşin ilginci o fakir zümre de kendi haline değil, zengin zümreye bakıp milletin refahı yerinde, ekonomi çok iyi diyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)