Gerçektende bu fiyatları motorların satabiliceklerini sanıyorla mı ?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Çok başlık açıldı bu konuda. gerçekten merak ediyorsan, eski konulardan bilgi alabilirsin.
Sentis ad medullis!
Dengeliyorum.com
youtube.com/we2strom
-
Popüler motorlarda maalesef piyasa böyle. Siz almasanız bir başkası alıyor. R25,Mt07,Nc750X, Xmax vs bunların en dandik durumda pert olanları bile bir şekilde satılıyor. Ha ilandaki fiyattan gitmese bile 1-2000 TL eksiğine satılıyordur. Adamın sizden Pulsar'ı 25000 TL'ye alıp 27500'den ilan açmasını dert etmeyin ama siz 27500'den ilan açıp 25000 TL'ye düşmüşseniz ben de sizin yerinizde olsam sinir olurdum.
-
Nc piyasası kuvvetli motorlardan biri,kış döneminde fiyatlar gerilemiyor ama yükselmiyorda sabit gidiyor yaza çıkınca artıyor
-
Siyah 2020 R25'e grenaj koruma, jant şeridi+tankpad yapıp; 2000 km binip en kötü 65 70'e satarım. Aramızda bu sosyoekonomik deneye katılmak isteyen zengin arkadaşlar varsa bana bir tane 2020 kasa Siyah R25 alsın. Bilinmezlik çok kötü biji. 2021 kasa R25'ler 70 üstüne gelebileceği için şu an insanlar ölümdense vereme razı oluyor. Nc gibi piyasa motorları için de bu geçerli.
-
Herkez kafasına göre bişeyler yazıyor bunu gören masum köylü benimki daha fazla yapar diye şişiriyor fıyatları
-
-Black- adlı üyeden alıntı
Çok başlık açıldı bu konuda. gerçekten merak ediyorsan, eski konulardan bilgi alabilirsin.
Eski konulardan eski kaldığı için sürekli kendini güncellediği Bi konu olduğu içinde konuyu açtım yaptığın yorum biraz gereksiz olmuş
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:03 ----------
tommygun adlı üyeden alıntı
Popüler motorlarda maalesef piyasa böyle. Siz almasanız bir başkası alıyor. R25,Mt07,Nc750X, Xmax vs bunların en dandik durumda pert olanları bile bir şekilde satılıyor. Ha ilandaki fiyattan gitmese bile 1-2000 TL eksiğine satılıyordur. Adamın sizden Pulsar'ı 25000 TL'ye alıp 27500'den ilan açmasını dert etmeyin ama siz 27500'den ilan açıp 25000 TL'ye düşmüşseniz ben de sizin yerinizde olsam sinir olurdum.
İlan fiyatım 25.500₺ di ben parasına kızdığımdan değil sadece insanları salak yerine koyuyorlar yani bu doğanın kanunun tabi ticaret için , sanırım biraz benim kişisel olarak alışkın olmadığım bir durum olduğu içinde kızıyor olabilirim.
-
Hıyar Bey'e ne diyeceksiniz? Gerçekten bu fiyata satılabiliyor mu?
-
Osm@n adlı üyeden alıntı
umarın bana atıfta bulunmuyorsundur
-
Abim geçen sene Ankaraya taşınınca oturduğu dublex evi alayım dedi 800 bin lira istenince bu paralar verilir mi diye söylendi. 2 gün önce 1 milyona anlaştı düşük fiyata alıyorum 1 milyon 100 bin verenler var kredi çıkana kadar adam vazgeçmese bari diyor.
Motorumu Mayıs ayında 27 bine satamadım Ağustos ayında 35 bin liraya ilana verdiğim gün satıldı.
Bugün alırsan kardasın yarın alırsan zarardasın öyle bir dönemdeyiz. Çünkü alınmış fiyatlar var.
-
Konudan bagimsiz beyanat servisi geldi acilin:
Hocam o baslik ne oyle, gozum kanadi. Bir cumlede bu kadar dilbilgisi hatasi nasil olabilir
-
Mr.wind adlı üyeden alıntı
Konudan bagimsiz beyanat servisi geldi acilin:
Hocam o baslik ne oyle, gozum kanadi. Bir cumlede bu kadar dilbilgisi hatasi nasil olabilir
gerçekten yazım yanlış tespiti 10/10
-
Fakirler sanırmış ki, ülkede herkes dar gelirli
-
miDgas adlı üyeden alıntı
umarın bana atıfta bulunmuyorsundur
sabah sabah kahkaha attırdın bana :D Osman hıyar gorseli koyup zam oranını yazmış,muhtemelen mobilden baktığın için goremiyorsun
hahahaha bunları yazarken hala guluyorum :D
-
-
Gecen facebooktan birisine giydirdim.
2020 model 1500 km ns200'ü 32 bin tl'ye satan lavugu savunan birisi zaten motor sıfır gibi, aksesuar ruhsat işlemleri derken 5 bin tl masraf yaparsınız bence bu fiyata satması normal dedi.
Ulan plaka ruhsat 300, tur camı, arka canta demiri ve arka canta taş catlasa 1000 tl. bunları 5bin tl gibi gösterip millete sokuşturuyorlar.
Daha önce de serbest piyasayı savundum hala da savunuyorum. Sattıgın motorun parasını 1 ay tutup başka motor arasan o sırada piyasa yükselmiş oluyor. Bu nedenle sıfırı 30 bin tl olan motoru istersen 50 e koy. alan alır alan almaz. Ama gelip de yalan dolan yok zaten masraf sunu bunu yapsan 5 bin tl tutar tarzı itlik yapmaya gerek yok.
Ha bunlar piyasayı yükseltiyor, sıkıntı bu evet ama bu ülkedeki ekonominin anası bellenmişken insanlara cok da yüklenmemek lazım.
-
Hırbonen adlı üyeden alıntı
sabah sabah kahkaha attırdın bana :D Osman hıyar gorseli koyup zam oranını yazmış,muhtemelen mobilden baktığın için goremiyorsun
hahahaha bunları yazarken hala guluyorum :D
EVET TELEFONDANDAN GÖREMEDIM PC DEN BAKINCA HIYARI GÖREBİLDİM AMA YORUM SİLMEYİDE BAŞARAMADIM
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:42 ----------
arndiol adlı üyeden alıntı
Gecen facebooktan birisine giydirdim.
2020 model 1500 km ns200'ü 32 bin tl'ye satan lavugu savunan birisi zaten motor sıfır gibi, aksesuar ruhsat işlemleri derken 5 bin tl masraf yaparsınız bence bu fiyata satması normal dedi.
Ulan plaka ruhsat 300, tur camı, arka canta demiri ve arka canta taş catlasa 1000 tl. bunları 5bin tl gibi gösterip millete sokuşturuyorlar.
Daha önce de serbest piyasayı savundum hala da savunuyorum. Sattıgın motorun parasını 1 ay tutup başka motor arasan o sırada piyasa yükselmiş oluyor. Bu nedenle sıfırı 30 bin tl olan motoru istersen 50 e koy. alan alır alan almaz. Ama gelip de yalan dolan yok zaten masraf sunu bunu yapsan 5 bin tl tutar tarzı itlik yapmaya gerek yok.
Ha bunlar piyasayı yükseltiyor, sıkıntı bu evet ama bu ülkedeki ekonominin anası bellenmişken insanlara cok da yüklenmemek lazım.
Kızdığım nokta tam olarak bu '' İtlik Yapma '' Yoksa Herkes baksın Dalgasına ...
Ben Aldığım motorlarda hiçbir zaman ticaret amaçalı satmadım sürekli bindime sattım piyasa neyse oo Bu arada Benim sattığımm pulsarda ek olarak çantada vardı 400₺
neler gördüm adam motorsikletin tamir takım setini alıyor satmadan önce hey gidi ülkem heyyyyyy
-
Şimdi 9000 tl ye aldığım motor olmuş 19.000 tl hatta 23.000 e satan da var vuruklu çarıkl :D Ve bu fiyata satılıyor bu motorlar :D Benim motoru en az 25,26 dan satışa koymam lazım :D Hatta dur önümüzdeki hafta 30.000 den satışa koyayım ne olacak alan olursa satarım :D
-
oldcockroach adlı üyeden alıntı
Şimdi 9000 tl ye aldığım motor olmuş 19.000 tl hatta 23.000 e satan da var vuruklu çarıkl :D Ve bu fiyata satılıyor bu motorlar :D Benim motoru en az 25,26 dan satışa koymam lazım :D Hatta dur önümüzdeki hafta 30.000 den satışa koyayım ne olacak alan olursa satarım :D
30 bini 29a bırakırsan ben alırım
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
arndiol adlı üyeden alıntı
30 bini 29a bırakırsan ben alırım
Aha 33.000 e çıkardım fiyatı 29.000 tl ye alıcı var zaten :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:48 ----------
Yav birader ayıptır ya birde dalga geçer gibi kazalı motoru anormal fiyatlardan satıyorlar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)