Hahaha
R Serisi adı üstünde! Yarış için tasarlanmış, super sport makineler. Gerçek gücünü 11bin devir civarında veriyor. (PS) Bu zorlamak değil bence, olması gerektiği gibi sürmek, kendi adıma konuşursam. Doğru ellerde kullanıldığında milyon kilometre de yapar buna eminim. Uzunca bir süre satmayı düşünmüyorum, çok seviyorum bu motosikletimi. Bakalım kaç kilometre yapacağız beraber
Sakin sürecek olsam bir commuter tercih ederdim zaten. Doğasına uygun kullanıyoruz daha ne olsun
---
Konuya dönecek olursak, kendim gibi birini bulursam ikinci el motosiklet alırım ondan.
Piyasadakileri düşününce (türlü apaçilikler, tek tekerler, stopie'ler, yağ değiştirmeden binmeler, düşük kaliteli yağ koyanlar, nerde trak orada bırakçılar, yazılımı güncellemeden takılan abuk subuk egzozlar, periyodik değişmesi gerekenleri değiştirmeyip motora anahtar değmediciler vs vs liste uzaaar gider.) parantez içinde yazdığım tiplerden asla ve asla ikinci el motosiklet almamak, onun yerine sıfıra yönelmek daha anlamlı olur.
Tam olarak emin olmak lazım alırken.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:05 ----------
Düzeltme: 12.000Devirde (yanlış yazmışım)