Sahibinden’de bu motorlar Yuki başlığında yer almıyorlar. Voge diye yeni bir marka yaratılmış, oradalar.
Sahibinden’de bu motorlar Yuki başlığında yer almıyorlar. Voge diye yeni bir marka yaratılmış, oradalar.
500 cc bir motora bu fiyatı vermek bence garip, aynı paraya 2. el çok daha fazla 650 cc japon motorlar var ki kimisi 4 silindir hatta çin malı almak aklıma gelecek en son şey olsa gerek.
Sanırım benzine alternatif yakıtlı versiyonlarını da getirecekler o yüzden özellikle benzinli yazmış olmalılar ben biraz daha bekleyip turbo dizel olanını almayı düşünüyorum
Yalnız ağlanacak halimize gülüyoruz şaka gibi çinli bilinmeyen bir motor 28 asgari ücretten daha pahalı...
Ben Yuki, Mondial gibi marka motorlara 30K dan fazla para vermem arkadaş hepsi çöpe gidiyor, beş para etmez japonlar haricinde
biz istesek de istemesek de çini tayvanı vietnamı hatta ne olduğu belirsiz ülkelerin yaptığı motorlar bile en az 50-60 bin olacak. 500 cc enduro adventure sınıfında sıfır motoru 20-30 bine almak artık hayal. gerçekleri kabul etmediğimiz sürece de bir adım ileri gidemeyeceğiz...
6 aydır kullandığım ve adana İzmir İzmir Fethiye uzun yol yaptığım makine.
Bosch beyin nissin kaliper vs. Parçalar isimli çin noname değil hayalet ekran lastik basınç akü soğutma su sıcaklığı ortalama tüketim gibi verileri ekranda görebiliyorsunuz.uzun yol tüketim 3.7 şehir içi 3.9-4.00 civarı çok hafif rahatsız etmeyecek düzeyde vibrasyon var.
Sürüş dengesi baya iyi koltuk çok rahat denemez.A2 ehliyet için tepe motorlar içinde ilk alternatif diyenbilirim (trk502 jawa) Avrupa'da uzun süredir var. Tek kaygım Türkiye distüribiörü hoş 2 bakım geçirdim bir sıkıntı yaşamadım. İzmir'de yaşıyorum ve 2 servis noktası var. Önemli olan sonrası...
Elcik koruma ve çanta demirleri nc750 ile uyumlu ben onları kullandım
Araştıran arkadaşlara Umarım faydalı olur
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)