Güzel bir örnek olay olacak gibi. Uğraşılarınız ve paylaşımlarınız için teşekkürler.
Bu saçma mevzuyla ilgili gördüğüm en mantıklı ilerlenen ve bilgi verilen başlık. Gelişmeleri ve detayları merakla bekliyorum. Şimdiden şu ana kadarki paylaşımlar için teşekkürler.
hadi bakalım bu kararı umarımm iptal ettirirsin
en garibi de polis geliyor gazı köklüyor aha bu çok ses çıkarıyor diyor ve kimse de kime göre neye göre yüksek ses diye sormuyor sana da git bu ceza yı öde diyor sokayım böyle adalete
trafik polislerinin tamamında yakasında video kaydı yapan kameralar var artık.
ceza ile birlikte videoyuda sisteme yüklüyorlar.
bu arada dikkat ederseniz bu durum sadece egzostla alakalı değil.
arkadaşın anlatmadığı bir şey var bence.
hiç kimse aa gel bakim sen şu egzostu bi öttür de sesini görelim diye adamı kibar şekilde çevirmez.
trafik polislerinin genel itibariyle bazı hal ve hareketlerini sevmediğim için çok da ön yargılı konuşmak istemiyorum
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
itiraz sonucunu merakla bekliyoruz.
Herşeyi anlattım abi siz büyük ihtimal apaçilik yaptım gibi falan düşündünüz ama cidden yok.Tek suçlu olduğum nokta motosiklet çok ısındı diye düşünüp kaldırıma çıkmaktı.Arkadam sivil motosikletli gelincede haklı olarak neden kaldırımdan gidiyorsun dedi ehliyet sordu.Bende sınavdan çıktığımı söyledim sınav giriş belgesini gösterdim.Tamam ozaman gel ilerdeki ekiplerden ehliyeti ve motoru sorgulatalım dedi.Birşey yoksa göndeririz dedi.Orada durur durmaz direk gaz ver dediler olay bundan ibaret.Zaten beni oraya götüren sivil polis benim orada işlemlerim yapıldığında tekrar geldi elimde makbuzu görünce ne oldu diye sordu bende egzozdan yazdılar dedim.Yanındaki arkadaşına ehliyet ve motosiklete bakılacaktı sadece dedi bence tamamen bir karışıklık oldu o anda bilemiyorum artık.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:57 ----------
Biraz uzun sürüyormuş sanırsam.Tebligat geldiğinde direk bu konu altından paylaşacağım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:59 ----------
Acaba cd ye çekip ek olarak tekrar götürmek istesem şuan alırlarmı bi denemek lazım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)