merhaba arkadaşlar şuanda freedconn intercom kullanıyorum arkadaşımdada sena nın interkomu var interkom markaları farklı olsabile biz iletişim sağlayabilir miyiz?
merhaba arkadaşlar şuanda freedconn intercom kullanıyorum arkadaşımdada sena nın interkomu var interkom markaları farklı olsabile biz iletişim sağlayabilir miyiz?
Genelde interkomlarda "Universal" denilen bir mod oluyor. Bunu kullanarak baglanabilirsiniz. Ses gider ama hangi özellikler çalışır hangisi çalışmaz bilemiyorum.
bağlantı biraz zor olsa da farklı markalar birbirine bağlanır
radyo frekansı üzerinden bağlandığı için çoğu interkom birbiriyle bağlantı kurabiliyor. ancak sena nın bazı modellerindeki konferans olayı diğer markalarla eşleştirince bu özellik kullanılamaz olabilir.
Bende de interphone interkom var 2.kaskda en basitinden hiçbir ekstra özelliği olmayan Bluetooth kulaklık mic var birbirleri ile eşleşebiliyorlar. Kasklar arası sorunsuz kullanabiliyorum. Fakat 2.kaskta kullandığım çok basit ve hiçbir özelliği olmayan birşey olduğundan artçı kaskindan bolca rüzgar sesi, dış sesler, motorun sesi nevar ne yoksa dinliyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)