az önce eşimle sultangazi'den Eyüb'e motorla geldik sanırım donduk
Motor sezonu kapandı galiba.
az önce eşimle sultangazi'den Eyüb'e motorla geldik sanırım donduk
Motor sezonu kapandı galiba.
Ben kışın daha çok biniyorum. Yazın sevmiyorum. Ekipman giysem sıcak. Giymesem asfalt daha sıcak. Sürtünce alev aldırır. 😀
yok öyle bişi daha bu pazar şile yapıcaz ne donması tam motor havası cıplak mı bındın yoksa :D
yaz da kışta yağmurda çamurda karda boranda sezon bitmez bizde :D tatlı su motorcuları sizi
tatlı su motorcuları mı haha
soğuk iyidir diri tutar.
Hele dur kardeş, bizim buralarda daha yeni başlıyor
Yaz kış şişli-cekmeköy günlük 64 km yapıyorum minimum ama kışları sabahçı olduğum zaman saat 6 da çıktığım yolculuklar tam bir işkence
Bizim Mersin'de sezon yeni açılıyor, Mayıs 2022 ye kadar bineriz artık.
Haziran/Ağustos ayları motorları park ederiz. Üstlerini bir güzel örter,garaja çekeriz.
Sezon daha yeni açıldı. Ben şahsen bir tatlı su motorcusu olarak serin havayı tercih ediyorum. Hafif serinin çaresi kolay.
Arkadaşlar sezon yeni başlıyor vs diyoruz ama yine de böbrekleri ve dizleri soğuktan korumanın bir yolunu bulalım. İleride çıkıyor bu musibetler.
Yazın motosiklet kullanmaktan hiç hoşlanmıyorum.uygun kıyafetle benim için yeni başlıyor.
Full ekipman ile keyif yapmanın tam vakti aslında. Yaz sıcağında motor çekilmiyor full ekipmanla.
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
Herhalde su içinde gezmeyi çok seviyorsunuz veyahut t-shirt'le motor kullanıyorsunuz, ben asıl bu zmanların gerçekten tam bir motor havası olduğunu düşünüyorum, hava kararınca biraz üşümek gerekiyor, gündüz hız 40 km olunca terden vıcık vıcık olacağıma serin havayı her zaman tercih ederim, yaz sezonu motor sezonu değil bence, gündüz dolaşmak işkence, gerçekten doğru şekilde koruma kullanıyorsanız ya mont eldiven arası kolunuz yanar, yüzünüz yanar ya terden sırılsıklam olursunuz, trafikte motor alttan alev verir, sürekli yorgun hissedersiniz, ben kış sezonunu yazdan daha çok seviyorum hele de bahar ve sonbahar en güzeli.
Sultangazi’nin baş harfi küçük, Eyüb’ün büyük. Orda oturan biri olarak darıldım doğrusu
Motor sezonu bence yeni açılıyor. Yukarıda da çokça bahsedilmiş. Nemden yapış yapış gezmek hiçte keyifli değil.
Zaten yaz kış full ekipman giyen biri, bu havalara hasret kalmış durumda.
Ve hava soğutmalı motorların, en sevdiği havalar bu zamanlar 😂😂 Yaz aylarında oksijen miktarı düştüğü için performans kaybı oluyor.
Yağmuru sevmem ama, soğuk hava candır
İlkbahar ve sonbahar ayları motosiklet sürmek için en bence uygun zaman. Tam sezonun ortasında kalabalık bir yandan 45 derece sıcak bir yandan full ekipman bir yandan motosiklete binmek bence işkenceye doğru dönüşmeye başlıyor. Yaz boyu sadece akşam motosiklete bindim. Sıcağı gerçekten çekemiyorum. Eminim benim gibi düşünen bir çok kişi vardır
Benim içinde esas sezon başlıyor. Çok sıcaklarda sevmiyorum bende bu havalar tam havaları
Instagram: Ekremalp85
Youtube: Ekrem Alp
Ben Sultangazi' Cumhuriyet Mahallesinde oturuyordum. Yeni evlendim Eyüp Sultan'a taşındım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)