2021 Eylül ayı Yamaha fiyat listesi
-
Klasik güncellemeler.
İnsanın içini en çok acıtan motosiklet mantığında 250'lik çok da matah olmayan bir scooter'ın 67 bin TL olması, gelişmiş ülkelerde terlik niyetine alınacak bir motor için neredeyse 20 asgari ücretten fazla para verilmesi, sözün bittiği noktadayız, 2013'de üstüne tüm aksesuarları taktırsanız 14500 TL idi, ben o zaman neredeyse 3 maaşımla bu motoru standart hali ile alabiliyordum.
https://www.yamaha-motor.eu/tr/tr/De...yat-Listesi/#/
Reklamlar
-
xsr 125 gelmis.
Cem uzana hapis şoku
-
Mr.wind adlı üyeden alıntı
xsr 125 gelmis.
Cem uzana hapis şoku
neymiş diye baktım,guzel motor.Ama 125 cc motora 52.500 vermek..
Arkadaşlar,fiyatar cok değil siz fakirsinizzzz! Nasıl slogan ama hehe
-
üzülüyorum be sabri abi. anam avradım olsun üzülüyorum.. ulan şu kolpaçino nasıl bir film, her duruma ait bir replik bulabiliyorsun :D çok kötü arkadaşlar motorlar çok pahalı imdat :D
-
-
Kış aylarında, yine böyle bir başlıkta 2021 model R25 60.000 lirayı bulur demiştim de gülenler olmuştu.
2020 R25 60.000 TL'den aşağı bayiden çıkmıyor hayırlı olsun, ehehehehehe. %28 ile büyüme rekoru kırmışız bu arada, anketi ilçe başkanlığında kişisel servetlere bakarak yaptılar sanırım.
2021 Xmax 67450 ise R25 en kötü 68'den gelir.
-
inşallah ölünce diğer tarafta türkiye yoktur
-
daha 6 ay önceki listeye bakınca
-
Arkadaşlar bize gereken tek şey; şiddet. İktidar partisini eleştirirken yırtık dondan çıkar gibi "telefonunu çıkar" diyen dedeyi domaltmadığımız, g.tüne canlı yayında bacağımızı itelemediğimiz sürece, Almanya'da oyro kazanıp burada "Yatın, kalkın ve şükredin, bizim orda bize baskı var" diyen ve her bayram Türkiye'ye gelen ne kadar köylü varsa onları sınırı geçer geçmez kötü yola düşürmediğimiz sürece en tırt Ys125 bile 100.000 TL olur, biz de öyle aval aval forumdan takip ederiz. Demokrasi iyi, güzel de bize 10 gömlek fazla.
-
Hırbonen adlı üyeden alıntı
neymiş diye baktım,guzel motor.Ama 125 cc motora 52.500 vermek..
Arkadaşlar,fiyatar cok değil siz fakirsinizzzz! Nasıl slogan ama hehe
sana asagidaki sarkiyla karsilik vermek istiyorum
https://youtu.be/RNNzST0qU5o
-
yani sövmekten yoruldum euro dolar düştükçe zam geliyor düştükçe zam geliyor.bu neyin zammı neyin kafası bu yaa ??bu ülkede yamaha alan şu saatten sonra net gerizekalıdır.insanı salak yerine koymaları en illet olduğum onuda yapıyorlar bravo
-
Mr.wind adlı üyeden alıntı
bunu ilk kez goruyorum
-
Tepedekilerin yatacak yeri yok. Milletin de yatacak yeri yok.
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bize gereken tek şey; şiddet. İktidar partisini eleştirirken yırtık dondan çıkar gibi "telefonunu çıkar" diyen dedeyi domaltmadığımız
valla sesli guldurdun
-
tommygun adlı üyeden alıntı
"telefonunu çıkar" diyen dedeyi domaltmadığımız, g.tüne canlı yayında bacağımızı...
Aynen böyle güldüm
-
Tencere olmuş 130 milyon o ne öyle
-
Protesto etmek için almıyorum yoksa her birinden 5er 10ar alırdım
-
Geçen hafta 56 bin liraya 2008 model 55 bin km de vstrom aldım ve piyasaya göre iyi bir fiyatta aldım diye sevindim.
Sonra 2018 yılında çekilmiş bir incelemesine bakarken sunucu motorun sıfırının 51 bin liraya satıldığını söyledi. Üstelik kasası değişmiş teknolojik yenilikler gelmiş
Şaşkınlık içinde kaldım. Dünyanın neresinde var böyle bir artış.
Bu kriz falan değil kriz eşiği geçildi bu başka bir şey
-
R-25'in fiyatı az bişe artmış en son 48.700 diye hatırlıyorum
-
Bırakmadılar ki yaşayalım…
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)