Efsane kasklar satılamaz mı ?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Schumi'yi saymamışsınız.
Favorim McLaren Kimi'dir.
-
watercolours adlı üyeden alıntı
Schumi'yi saymamışsınız.
Favorim McLaren Kimi'dir.
Onu pek sevmiyorum o yuzden kaskını da yapmıyorum
Kimi nin kaskları guzel ama kendisi efsane değil ;)
-
Hirbonen sen Maslowun ihtiyaclar hiyerarsisinin kacinci basamagindasin?
Benim beynim bu tarz konulari dusunmeyi reddediyor. Dusun emri veriyorum, "yurugit dogalgaz zammini dusun" diye karsilik veriyor.
-
Mr.wind adlı üyeden alıntı
Hirbonen sen Maslowun ihtiyaclar hiyerarsisinin kacinci basamagindasin?
Benim beynim bu tarz konulari dusunmeyi reddediyor. Dusun emri veriyorum, "yurugit dogalgaz zammini dusun" diye karsilik veriyor.
hahaha.Yav kaskımn işi bitmek uzere.Kask bakarken aklıma geldi..surekli kotu seyler dusunup durma kafayı yersin.
-
Alamayız anca uzaktan bakarız çıksa da.
-
Sticker set de satılsa iyi para kazandırabilir.
-
Hırbonen adlı üyeden alıntı
hahaha.Yav kaskımn işi bitmek uzere.Kask bakarken aklıma geldi..surekli kotu seyler dusunup durma kafayı yersin.
Yok yok var biseyler sende piramidin ustlerindesin belli
Tr şartlarinda kask kriterleri şoyle olur genelde:
1-olmasi
2-olmasi
3-olmasi
4-guvenli olsa fena da olmaz
....
87- raikonen kaski olmasi
88- iron man
-
Mr.wind adlı üyeden alıntı
Yok yok var biseyler sende piramidin ustlerindesin belli
Tr şartlarinda kask kriterleri şoyle olur genelde:
1-olmasi
2-olmasi
3-olmasi
4-guvenli olsa fena da olmaz
....
87- raikonen kaski olmasi
88- iron man
Hehe fena degiliz tabi,hele su cevizleri guzel fiyata okutursam o zaman piramidin ucundaki Sj's meydan okuyacam,koyacam 2022 africa yi acayip kiskanacakkk
-
Hamilton'ın kaskı 10 bin avroymuş. Özel yapım. Yapan adamla iletişime geçebilirsiniz.
-
Hamilton kim ki kaskı 10.000 euro etsin? Hamilton her yarışı kazansa da bir Lauda, bir Senna, bir Schumacher değildir. O kaska o parayı veren kokaincidir, kara paracıdır, yurtdışında yaşayan Fetöcüdür.
-
watercolours adlı üyeden alıntı
Hamilton'ın kaskı 10 bin avroymuş. Özel yapım. Yapan adamla iletişime geçebilirsiniz.
Bir bilmis cikip "onlarin kaski kac para biliyin miiii!" demesin diye orta seviye kask olarak demistim ama saglik olsun
-
Siz piramidin tepesinde olduğunuz için adres gösterdim. Biz, her şeye "yaparız" diyip piksel baskı yapan köşedeki reklamcıya yapışkan yaptırtırız.
-
Hırbonen rotary kulübünün ceviz bahçesi zenginlerinden biri sensin sanırım.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)