Selamlar gösterge panelim selden dolayı bozuldu ve internette bulamıyorum sitelerin hiçbirinde stok yok nasıl bulabilirim bu paneli facebook gruplarında ya da elinde olan var mı?
Selamlar gösterge panelim selden dolayı bozuldu ve internette bulamıyorum sitelerin hiçbirinde stok yok nasıl bulabilirim bu paneli facebook gruplarında ya da elinde olan var mı?
Öncelikle geçmiş olsun, Allah şehrinize bir daha felaket yaşatmasın. Belki gözünüzden kaçmıştır diye ben de sizin yerinize araştırayım dedim, satış yapanların hiçbirinde stok yok. Sel suyu nedeniyle göstergeniz çalışmamaya başlamışsa belki bir yerler okside olmuştur, belki bir oto elektrikçisi gösterge içini açıp sorununuzu çözebilir.
Çin malı farklı bir motosikletin göstergesi olmaz mı acaba
bulamazsak tamir etmeye çalışıcaz ama içine çamur da dolmuş nasıl yapacağız bilmiyorum açıkcası servis değişmesi lazım demiş
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:17 ----------
gösterge kafa plastiklerinin içine tam oturuyor hocam başka gösterge takılmaz maalesef
mexico 150 nin gösterge paneliyle birebir aynı gibi geldi bazen oluyor ya çin malı bir motorun parçası diğerine de uyuyor o yüzden sordum.
bulamazsam tamir etmeyi deneyeceğim hocam sinyal boş ışığı devir saati falan çalışıyor ama dijital kısımın oraya çamur girdi kontrol edicez yarın duruma göre
Bence de başka bir modelinki uyabilir. Mexico 150, wonder 150 motorlarına bak derim.
hocam gösterge buldum ama 2019 model galiba enjeksiyonlu ve absli modelin göstergesi yani gösterge de motor lambası ve abs lambası var benim motor ise karburatorlu ve absiz versiyon yani 2016 model gostergeyi alip taksam sıkıntı yaşar mıyım sadece bu 2 fark var sanırım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)