önceki seneler için konu açılmış ama güncel bilgi almak istedim. 12*18 plakam var mühürlü ve vidasız. ağır kusur çıkarıyor mu küçük plaka, yakın zamanlarda yapan var mıdır?
önceki seneler için konu açılmış ama güncel bilgi almak istedim. 12*18 plakam var mühürlü ve vidasız. ağır kusur çıkarıyor mu küçük plaka, yakın zamanlarda yapan var mıdır?
Hocam 12*18 plaka aldım delmek istemiyorum plakaliginizi nereden aldığınızı öğrenebilir miyim?
benim bildiğim kadarı ile bazı illerde serbest ve noterden direk bu şekilde istek yapılabiliyor, şoförler odası plaka basım merkezinde orijinal olarak küçük basılıyor. Düzceden motosiklet aldım orada bu şekilde idi, ikametgah Ankara olduğundan normal plaka verdiler, Düzce plaka isteseydim küçük plaka yapabilirdik dediler ama iş işten geçmişti artık. Yani evveliyatına bakmak lazım diye düşünüyorum
Siyah silikonla yapıştırabilirsin. İmkanı yok çıkmaz. Ben önceki motorumu alırken önceki sahibi o şekilde yapmış. Plakayı değiştirmek istediğimde plakayı sökemedik. Neşterle dibini kese kese zor çıkardık. Daha sonra ben de yeni plakayı aynı şekilde yapıştırdım. 1 sene dağ bayır kullandım yine de sıkıntı çıkmamıştı.
plakalık almadım aluminyum bi plaka kestirdim içi köpüğümsü tam ismini bilmiyorum. onu deldim ve vidaladım. motosiklet plakamı da bu aluminyum plakanın üstüne çift taraflı silikon bantla bantladım. gayet yeterli oluyor mukavvemeti ama siyah silikon da kullanılabilir özellikle 250nkdaki gibi sıyırıcıdaysa plaka.
Kisaca hayir. Muayeneden gecmez. Vida olamaz, ebati soforler odasinda edinebileceginiz standartlar disinda olamaz.
Plaka vidalanabilir şuradan nasıl olacağına bakabilirsiniz: https://www.tuvturk.com.tr/plaka-yon...-hakkinda.aspx
Ben yıllardır vidalı plakayla geçiyorum muayeden ama benim plaka normal ölçülerinde herhangi bir kusur yazılmıyor far harici.
Gemlikteki istasyonda küçük plakayı geçirmediklerini görmüştüm fakat sahte plakamıydı yoksa şöförler odasına mı bastılımış bilemiyorum.
Şubat ayında muayeneden geçtim ben. Herhangi bir problem yaşamadım.
Stickerı bastılar plakacığa geçiyormuş arkadaşlar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)