Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Motosiklet Park Sorunsalım

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    KTM Duke 250 (2016)
    aynı durumdan ben de müzdaribim. avm otoparkları normal otoparklar dahil nereye koyarsam koyayım hep aklım motorda kalıyor.

güvenlik için disk ve gidon kilidi kullanıyorum tommygun'un dediği halat kilitlerden de şimdi sipariş verecegim.

dışarıda motoru koyduğum yerler ise,
    - avm otoparkında motor park yerleri (kameranın gördüğü ve güvenliğe en yakın olan yer)
    - merkezi yerler
    - güvenliğin yakında olduğu yerler

genel olarak ucra köşelerde tek başına bırakmıyorum motorumu.

arkadaşımın evine gitmeden önce evinin önünde veya altında otoparkının olup olmadığını ve evden baktığımda motoru görebileceğim rahat bir yer olup olmadığını soruyorum. hiç yoksa güvenlik kamerası olan bir esnafın yakınına koyup, hem motorun üzerine hem de esnafa kartvizitimi bırakıyorum bir problem halinde beni rahat arayabilmeleri için.

geçenlerde kasko sorgulattım sigortacıma, 2015 duke 250 motoruma 5bin küsür lira kasko bedeli çıkarttılar. bu gidişle motosiklete takip cihazı almam çok muhtemel gözüküyor.

Unuttuğum bir şey varsa eklerim. Allah kaza bela göstermesin kimseye.

İyi sürüşler
    tecrube0 bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tecrube0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ns 160, Dominar 400 Tur Versiyon
    Alıntı oguzhanballi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aynı durumdan ben de müzdaribim. avm otoparkları normal otoparklar dahil nereye koyarsam koyayım hep aklım motorda kalıyor.

güvenlik için disk ve gidon kilidi kullanıyorum tommygun'un dediği halat kilitlerden de şimdi sipariş verecegim.

dışarıda motoru koyduğum yerler ise,
    - avm otoparkında motor park yerleri (kameranın gördüğü ve güvenliğe en yakın olan yer)
    - merkezi yerler
    - güvenliğin yakında olduğu yerler

genel olarak ucra köşelerde tek başına bırakmıyorum motorumu.

arkadaşımın evine gitmeden önce evinin önünde veya altında otoparkının olup olmadığını ve evden baktığımda motoru görebileceğim rahat bir yer olup olmadığını soruyorum. hiç yoksa güvenlik kamerası olan bir esnafın yakınına koyup, hem motorun üzerine hem de esnafa kartvizitimi bırakıyorum bir problem halinde beni rahat arayabilmeleri için.

geçenlerde kasko sorgulattım sigortacıma, 2015 duke 250 motoruma 5bin küsür lira kasko bedeli çıkarttılar. bu gidişle motosiklete takip cihazı almam çok muhtemel gözüküyor.

Unuttuğum bir şey varsa eklerim. Allah kaza bela göstermesin kimseye.

İyi sürüşler
    ns160 a 2500 lira çıkardılar.

hacidayi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR650R
    Ben kaskoya 9 bin TL para verdim.İlk kaskomdu.Ayrıca cidden o zincirleri nasıl taşıyorsunuz saygı duydum.Bendeki makina racing zincir filan taşıyamazsın.Ben ''Abus Granit Detecto X-Plus 8077 Alarmlı Disk Kilidi'' bunu kullanıyorum.Önümüzdeki sene kasko yaptırırmıyım biraz zor gibi.
    tecrube0 bunu beğendi.

tecrube0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ns 160, Dominar 400 Tur Versiyon
    Alıntı hacidayi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben kaskoya 9 bin TL para verdim.İlk kaskomdu.Ayrıca cidden o zincirleri nasıl taşıyorsunuz saygı duydum.Bendeki makina racing zincir filan taşıyamazsın.Ben ''Abus Granit Detecto X-Plus 8077 Alarmlı Disk Kilidi'' bunu kullanıyorum.Önümüzdeki sene kasko yaptırırmıyım biraz zor gibi.
    O zincir taşınmaz zaten ne sultanahmette ne eminönünde ne de başka bir yerde görmedim öyle zincirle motosikletini bağlayan 4-5 kilo taşınmaz benim koltuk aldında da alan yok sigortalar ve avandanlık var disk kilide de yer yok.

Şuan sadece disk kilidi takıyorum ama ucuz kilitten de alıcam .

Hepsi çok mantıklı şeyler disk kilidi,ucuz kilit , alarm vs .eskiden olsa 160lık motosiklet için bu kadar düşünmezdim sanırım

Şu instagramda vs gezen siyah r25 in çalınma videosunu görünce çok üzüldüm .

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)