Alfa erkeklerin kullandigi motorlar
Reklamlar
-
20 Ağustos 2021, 18:43
Kendim de alfa oldugumdan Africa twin diyorum.
Ama siyah africa,kirmizi mavi renkli olanlar tabiki bir alfa erkegin tercihi olamaz.
Bugun pendik yalova hizli feribotunda resmen tacize ugradim..micra li kadin gözlerini ayiramiyor benden,ekipman da full siyah tabi..nazar degmez insallah.
Reklamlar
-
20 Ağustos 2021, 19:23
Hırbonen adlı üyeden alıntı
Kendim de alfa oldugumdan Africa twin diyorum.
Ama siyah africa,kirmizi mavi renkli olanlar tabiki bir alfa erkegin tercihi olamaz.
Bugun pendik yalova hizli feribotunda resmen tacize ugradim..micra li kadin gözlerini ayiramiyor benden,ekipman da full siyah tabi..nazar degmez insallah.
Hohahahahaha narsist seni ya. Vahşi ve çekici erkek. Cazibe saçan bereket tanrısı. Uzat şu aşk çeşmesinin hortumunu da biz de içelim nur şerbetinden kana kana.
Neyse, ben "Sigma erkek" olduğum için cbf150 kullanıyorum. Genelde yaşlı dayılar ile göz göze gelirim, kurye sanılırım fakat bunu sorun etmiyorum.
-
20 Ağustos 2021, 19:32
Hırbo o an hangisini kullanıyorsa odur. Dip basık kuba çita ile foruma iki poz atsa yeni Batman filminde kullanılacak motosiklet hakkında tartışmalara gidilir. En az üç tane Hatay işi CG sipariş geçilir sete.
-
20 Ağustos 2021, 19:53
En başta chopper cruiser motorlar. Sonra adventure.
-
20 Ağustos 2021, 20:53
alfa+parasi olan erkek= harley ve avrupalilar
beta+parasi olan= africa
alfa+parasi az olan= yuksek cc eski capon
beta+parasi az olan= dusuk cc sukuter
alfa+parasi olmayan= cin mali x motor
beta+parasi olmayan= aylik akbil
mizah amaclidir saldirmayin
-
20 Ağustos 2021, 21:30
Harley ve chopper mi ?
-
20 Ağustos 2021, 21:37
Afrika twin değildir.. Tam bir omega motoru adfjnasdfjn.
Bence indian scout. tam bir alfa.
-
20 Ağustos 2021, 23:17
Forumun alfa erkekleri: Hirbo ve ATP
-
20 Ağustos 2021, 23:28
erkek adam dediğin 50'lik pembe scooter kullanır ne o öyle chopper, enduro falan gey gibi
-
20 Ağustos 2021, 23:48
Eksiye mi girdim dedim bi an
-
20 Ağustos 2021, 23:55
Paslanmış africa jant telleri cif ve bulaşık beziyle temizlenirken de alfa olunabiliyor mu acaba :(((
-
21 Ağustos 2021, 00:26
eşya giderse alfalık ta bitiyorsa ne olacak motor ve kask ekipman dışardan güzel görünüyorsa senden hiç bir şey yok demektir üzücü
-
21 Ağustos 2021, 00:57
neydi o meşhur kelimeler maharet büyüklükte değil maharet işlevinde yeğenim :D artık kim nereye çekerse çeker :D
-
21 Ağustos 2021, 01:13
Stealth siyah Diavel 1260 diye show yapmak istemiyorum ama daha alfa nasil olunur bilmiyorum.
Bak gene kiskandim seni Hirbonen
-
21 Ağustos 2021, 01:39
Sj's adlı üyeden alıntı
Stealth siyah Diavel 1260 diye show yapmak istemiyorum ama daha alfa nasil olunur bilmiyorum.
Bak gene kiskandim seni Hirbonen
Sen alfaligi cok yanlis anlamisin..
Kirmizi ferrari sana kalsa alfa erkek arabasidir.
Hic ilgisi yok.Zengin keremcanlarin arabasidir.
Ama manda kasa mercedes oyle mi ?
Yav o degil de,bu cirkin seye nasil biniyon ya ? para sahibi olmak ok de biraz da zevk sahibi olman lazim..
Cok fena cidden,umarim bir an once satip kurtulursun.
https://www.rideapart.com/reviews/25...is-the-diavel/
-
21 Ağustos 2021, 01:52
[IMG][/IMG]
-
21 Ağustos 2021, 02:19
Ne kadar Sedat Peker saci kestiren varsa hepsi abi bu ney ya diyor. Cirkin ya da guzel, alfaysa alfa. Motherfucker plakami da acik ettigim icin ozur dilerim.
PS: Darlikta delerimcileri avlama motoru olarak diavel. africaya o kadar para bayilcaginiza africa kadar konforlu, cantali ama 150-250 arasi 3 saniye olan bi motoru daha da ucuza alabilirsiniz ve gercek alfa adayi olabilirsiniz.
-
21 Ağustos 2021, 02:46
Sj's adlı üyeden alıntı
https://i.ibb.co/dJD9yXZ/dia.jpg
Ne kadar Sedat Peker saci kestiren varsa hepsi abi bu ney ya diyor. Cirkin ya da guzel, alfaysa alfa. Motherfucker plakami da acik ettigim icin ozur dilerim.
PS: Darlikta delerimcileri avlama motoru olarak diavel. africaya o kadar para bayilcaginiza africa kadar konforlu, cantali ama 150-250 arasi 3 saniye olan bi motoru daha da ucuza alabilirsiniz ve gercek alfa adayi olabilirsiniz.
plakana uzuldum ya..trafige falan basvursan rencide oluyorum diye degistirirler bence :(
Ooo motorun reklamini yapmaya baslamisin iyi iyi..elden cikarmak zor tabi,anliyorum hele bi de desmo su geldiyse..
240 lastikle viraj alabililmesi sasirti beni,delerimcilerden kastin r25 ciler degil di mi
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:41 ----------
Yav sj's,saka bi yana ceviz satiyorum alir misin
Zengin musteri bulmakta zorluk cekiyorum yardimci ol bana yaaa
-
21 Ağustos 2021, 02:55
plakana uzuldum ya..trafige falan basvursan rencide oluyorum diye degistirirler bence :(
Ooo motorun reklamini yapmaya baslamisin iyi iyi..elden cikarmak zor tabi,anliyorum
hele bi de desmo su geldiyse..
240 lastikle viraj alabililmesi sasirti beni,delerimcilerden kastin r25 ciler degil di mi
Diavel'i(ozellikle 1260i) harleyle karistiranlarda bugun ) Ikinci peg comak setini siparis ettim bugun. Bizde arka tekerde yer kalmadigi icin on teker paylasiyoruz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:50 ----------
Yav sj's,saka bi yana ceviz satiyorum alir misin
Zengin musteri bulmakta zorluk cekiyorum yardimci ol bana yaaa
Ben zengin falan degilim sadece hayatimda hic arabam olmadi. Onun yerine motor aliyorum.
-
21 Ağustos 2021, 09:44
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)