Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

2020 MT-25 ABS satın aldım.

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yamaha MT-25 2020 ABS
    2021 Yamaha YZF R-25 siparişlerini Yamaha ötv indirimi motosikletlere de gelebileceği için 2 veya 3 ay sonrasına erteledi. Bizim R25'de ertelendi tabi. Yamaha Türkiye'nin bu olayından sonra sinirlenip 2020 MT-25 ABS aldım. Pişman değilim. İyi ki almışım. Yeni kasası çok ferah, sade olmuş. Ayrıca aşırı kaslı duruyor. Kafayı MT-09 kafası taksam kimse MT-25 olduğunu anlamaz bile.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Kerem34_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mt-25 ABS
    Hayırlı uğurlu olsun, kafa ve teker-kafa arası boşluk ciddi estetik problem. Tayvan, Endonezya gibi ülkelerden 200 250 euroya büyük mt09 kafası getirtip takanlar oldu, mt09'dan daha güzel duruyor. Kafası hariç çok şık bir tasarım bence, R25 oyuncak gibi duruyor yanında.

Motosikleti
    MT-09 SP
    ÖTV İndirimi denilen şey matrah düzenlemesi. Fiyat aralıklarının günümüze uyarlanması. O yüzden motosikletlere ÖTV indirimi gelmez. Otomobillere göre bakıldığında alınan vergi oldukça az zaten. O işte farklı bir şey vardır. ÖTV İndirimi gelmiş yada gelmemiş bayiyi etkilemez. Hayırlı uğurlu olsun motorun. 2021 Modeller biraz zor gelecek gibi.
    frustrated bunu beğendi.

cıbılduck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Monster 696
    Sezon bitmeden nihayet alabildin motoru abi :D Bence daha iyi olmuş böyle.

Motosikleti
    Yamaha MT-25 2020 ABS
    Alıntı Ozan arıcı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ÖTV İndirimi denilen şey matrah düzenlemesi. Fiyat aralıklarının günümüze uyarlanması. O yüzden motosikletlere ÖTV indirimi gelmez. Otomobillere göre bakıldığında alınan vergi oldukça az zaten. O işte farklı bir şey vardır. ÖTV İndirimi gelmiş yada gelmemiş bayiyi etkilemez. Hayırlı uğurlu olsun motorun. 2021 Modeller biraz zor gelecek gibi.
    Bir oyun döndüğünün farkındayım. Çıkar kokusu

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:01 ----------

Alıntı cıbılduck adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sezon bitmeden nihayet alabildin motoru abi :D Bence daha iyi olmuş böyle.
    Çok şükür aldık.

gurcanozturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ErdemFX adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2021 Yamaha YZF R-25 siparişlerini Yamaha ötv indirimi motosikletlere de gelebileceği için 2 veya 3 ay sonrasına erteledi. Bizim R25'de ertelendi tabi. Yamaha Türkiye'nin bu olayından sonra sinirlenip 2020 MT-25 ABS aldım. Pişman değilim. İyi ki almışım. Yeni kasası çok ferah, sade olmuş. Ayrıca aşırı kaslı duruyor. Kafayı MT-09 kafası taksam kimse MT-25 olduğunu anlamaz bile.

https://i.hizliresim.com/40b18m0.jpeg
    Yamaha'ya kizip Yamaha almissiniz
    espresso ve cıbılduck bunu beğendiler.

Motosikleti
    Yamaha MT-25 2020 ABS
    Alıntı gurcanozturk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yamaha'ya kizip Yamaha almissiniz
    Var mı hocam daha iyisi . Yapacak bir şey yok.
    espresso bunu beğendi.

Jeansque - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dominar 400 UG
    Hayırlı olsun hocam. Ben de dün NS 200 ümü sattım. 2021 Dominar ile 2020 MT-25 arasındayım hâlâ. Belki diyeceksiniz Japon varken Hintli alınır mı diye ama şehir dışı gezilerde dominarda daha mı rahat ederim acaba diye düşünmekten kendimi alamıyorum.

Motosikleti
    Yamaha MT-25 2020 ABS
    Alıntı Jeansque adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun hocam. Ben de dün NS 200 ümü sattım. 2021 Dominar ile 2020 MT-25 arasındayım hâlâ. Belki diyeceksiniz Japon varken Hintli alınır mı diye ama şehir dışı gezilerde dominarda daha mı rahat ederim acaba diye düşünmekten kendimi alamıyorum.
    Hocam racing motordan sonra ne kadar rahat geldiğini anlatamam. Dominarı hiç kullanmadım fakat MT-25 kadar rahat olacağını sanmıyorum. Parça kalitesi, son hız vs.

espresso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Hayırlı olsun.

MT25 bence R25'den daha iyi bir motor şekil şemal olarak söylüyorum yoksa üzerine binmişliğim yok ikisinin de.
    ErdemFX bunu beğendi.

Ekrem_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200NS
    Naked seven birisi olarak çok sevindim. Güle güle kullanın kasa mızrak gibi çok şık, far tasarımı çok farklı gelsede göz alışır zamanla.. Allah kaza bela vermesin güzel günlerde binmek nasip etsin..
    Instagram: Ekremalp85
    Youtube: Ekrem Alp

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)