Liste fiyatı 113.600₺ olan Honda nc750X dct motosikleti 175.000₺ satmak
Reklamlar
-
17 Ağustos 2021, 10:32
Günaydın arkadaşlar,
Başlıkta görüldüğü gibi 113.600€ bayi fiyatı(hoş bayide de motor yok ama) olan motoru 175.000₺ satışa koymuş sarı sitede, 50.000₺ extrası varmış. 50.000₺'lık ne gibi extraları olabilir ki bu seviyedeki motorda, o paraya CRF1100L Africa Twin DCT almak daha mantıklı o zaman.
Reklamlar
-
17 Ağustos 2021, 10:39
O kadar extra var güya ama en elzem extra olan orta ayak dahi yok.
-
17 Ağustos 2021, 11:10
Bunlar her gün gördüğümüz ilanlar zaten. Favoriye atıp bekleyin satılmıyor onlar. Fiyat düşmeye başlıyor bir süre sonra.
-
17 Ağustos 2021, 11:30
50.000 TL ekstranın ne anlama geldiğini bile bilmiyordur hayvan evladı.
Galericilerin çoğuna uyuz oluyorum.
-
17 Ağustos 2021, 11:32
eh sorun zaten bayilerde motor olmaması değil mi?
-
17 Ağustos 2021, 12:43
tommygun adlı üyeden alıntı
50.000 TL ekstranın ne anlama geldiğini bile bilmiyordur hayvan evladı.
Galericilerin çoğuna uyuz oluyorum.
Sanırsın arabaya bose, alpine ses sistemi üzerine çelik jant opsiyonu seçiliyor
-
17 Ağustos 2021, 12:58
YasinC adlı üyeden alıntı
Sanırsın arabaya bose, alpine ses sistemi üzerine çelik jant opsiyonu seçiliyor
50.000TL 'ye Tesla'nin autopilot sistemi bile uydurulur bence
-
17 Ağustos 2021, 13:52
Yeni kasa nc750x yüksekliğin düşürülmesi sebebiyle tüm heybetini kaybetmiş,
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:51 ----------
tesla_S adlı üyeden alıntı
Günaydın arkadaşlar,
Başlıkta görüldüğü gibi 113.600€ bayi fiyatı(hoş bayide de motor yok ama) olan motoru 175.000₺ satışa koymuş sarı sitede, 50.000₺ extrası varmış. 50.000₺'lık ne gibi extraları olabilir ki bu seviyedeki motorda, o paraya CRF1100L Africa Twin DCT almak daha mantıklı o zaman.
dediğiniz gibi o paraya africa alınır,tabiki mantıklı olanda o olur.Ama liste fiyatı deseydiniz nc derdim çünkü fiyat farkı çok fazla 45-50 fark var
-
17 Ağustos 2021, 13:59
tesla_S adlı üyeden alıntı
Günaydın arkadaşlar,
Pezevengin kıçı değmiştir seleye ondan büyük ekstra mı olur eder yani 50 Bin
İtlik mesai ili bir iştir , sabah erken kalkmak gerek.
If you try and fail, congratulations. Most people don't even try.
-
17 Ağustos 2021, 15:07
Bu konuda şu ağabeyi kimse geçemez https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...46415342/detay
2017 yılından beri ilan atıyor adam, muhtemelen böyle bir motosiklet de yok, piyasayı yükseltme amaçlı ama açıklamaları beni çok etkilıyor, bir gün ilanlara bakıp da bu motosikleti göremezsem sanırım kendimi kötü hissedeceğim .. en son bıraktığımda fiyatı 120.000 TL falandı ...
" SİFİR SUPER SPORT ALMAYİ DUSUNUNLERE FİRSAT !! "
" ÜZERİNE OTURULMADI .. "
" LASTİĞİ YERE DEĞMEDİ.. "
" KAPALİ KALORİFERLİ UZERİ ORJ. İC MEKAN ÖRTUSUYLE ÖRTULU LASTİK ALTLARİ ISI GECİRMEZ KÖPÜKLE YERDEN KESİLDİ "
" YATIRIMCILARA KAÇIRILMAZ FIRSAT "
Bir de uygunsuz iletişim mesajı atanları dava ediyormuş ..
Honda NSS Forza 300 İnceleme Videosu [ https://www.youtube.com/watch?v=E9QdDCCxKpc ]
Mondial 150 Sentor İnceleme Videosu [ https://www.youtube.com/watch?v=Rl79HfGpcS4 ]
-
18 Ağustos 2021, 07:50
Memlekette yalan söylemek suç olarak işlem görmediği sürece bunlar bitmez. Bu ilanları verenlere bir ay hapis veya para cezası verilmeli. Gerçi böyle bir kanun olsa hükümettekiler hapisten çıkamazlar.
-
18 Ağustos 2021, 08:21
Gökhan_Aygün adlı üyeden alıntı
Bu konuda şu ağabeyi kimse geçemez
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...46415342/detay
2017 yılından beri ilan atıyor adam, muhtemelen böyle bir motosiklet de yok, piyasayı yükseltme amaçlı ama açıklamaları beni çok etkilıyor, bir gün ilanlara bakıp da bu motosikleti göremezsem sanırım kendimi kötü hissedeceğim .. en son bıraktığımda fiyatı 120.000 TL falandı ...
" KAPALİ KALORİFERLİ UZERİ ORJ. İC MEKAN ÖRTUSUYLE ÖRTULU LASTİK ALTLARİ ISI GECİRMEZ KÖPÜKLE YERDEN KESİLDİ "
Abowww o abi 2007 model ybr ye de 20 Bin TL yazmış abi hayatı bizden 2 sene önceden gidiyor ..Sorsak mı acaba iki yıl sonra ne olacak diye
-
18 Ağustos 2021, 08:21
bu ilanı ben de görüyorum hep. bir tek bizim ülkemizde satamadıkça fiyat yükseliyor galiba.
2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25
-
18 Ağustos 2021, 09:54
İlan sahibinin tüm ilanlarını şikayet ettim. Adamın amacı piyasa yükseltmek. Satış yapmak değil
-
18 Ağustos 2021, 10:09
ismaileren adlı üyeden alıntı
İlan sahibinin tüm ilanlarını şikayet ettim. Adamın amacı piyasa yükseltmek. Satış yapmak değil
Aşagıda ki şekilde yazmış uyarmış , telefon falanda bırakmamış plaka vs de yok araçlarda , bence kendisine KÜFÜR ETTİRİP sonra onları hakaret davası açıp para koparmak amacı ..
"""
-UYGUNSUZ İLETİŞİM MESAJLARI
HUKUKİ
SÜREÇ AMAÇLI KAYIT & PAYLAŞIM
YAPILMAKTADIR -
""
-
18 Ağustos 2021, 10:52
Şubat ayında eski kasa dct sıfırını aldım 90,800 e ,şimdi 113,600 tl oldu.Baya fark var deniyor.Fiyat olarak tahminimiz tuttu ama yenilikleride fazlaymış
-
18 Ağustos 2021, 11:15
blueway2 adlı üyeden alıntı
Şubat ayında eski kasa dct sıfırını aldım 90,800 e ,şimdi 113,600 tl oldu.Baya fark var deniyor.Fiyat olarak tahminimiz tuttu ama yenilikleride fazlaymış
Evet maalesef Honda ort. 3 senede bir model yenilemesi yapıyor. 2021 yenilemesi şimdiye kadar yapılanların en kapsamlısı olmuş. Büyük ihtimalle Euro 5 uyumluluğu yüzünden. Demek ki ne zaman Euro 6'ye geçilecek ise o sene de büyükçe bir değişiklik beklenebilir. (İyi yönde mi kötü yönde mi o ayrı tabi; 2021 için çoğunlukla iyi yönde değişiklikler oldu...)
-
18 Ağustos 2021, 11:22
Cyan adlı üyeden alıntı
Evet maalesef Honda ort. 3 senede bir model yenilemesi yapıyor. 2021 yenilemesi şimdiye kadar yapılanların en kapsamlısı olmuş. Büyük ihtimalle Euro 5 uyumluluğu yüzünden. Demek ki ne zaman Euro 6'ye geçilecek ise o sene de büyükçe bir değişiklik beklenebilir. (İyi yönde mi kötü yönde mi o ayrı tabi; 2021 için çoğunlukla iyi yönde değişiklikler oldu...)
Tavsiyeleriniz ne yönde olur hocam,bundan sonrası için 2el piyasası ve kullanım açısından
-
18 Ağustos 2021, 11:58
blueway2 adlı üyeden alıntı
Tavsiyeleriniz ne yönde olur hocam,bundan sonrası için 2el piyasası ve kullanım açısından
NC Türkiye'de altın gibi. Her zaman piyasası alıcısı olur. Endişe edecek bir şey yok bence
-
18 Ağustos 2021, 11:59
Cyan adlı üyeden alıntı
NC Türkiye'de altın gibi. Her zaman piyasası alıcısı olur. Endişe edecek bir şey yok bence
çok teşekkür ederim sağolun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)