Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Bajaj Dominar D 250

REKLAM ALANI
    espresso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Alıntı Yobaaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vstrom 250 de hiç gitmiyo yav
    Onun giden motoru var, şehir içi işe git gel gibi işler için az yakan küçük motor bakıyor.
    Yobaaz bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    Alıntı espresso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Onun giden motoru var, şehir içi işe git gel gibi işler için az yakan küçük motor bakıyor.
    Valla Espresso 650 lik Vstrom'un kıymetini bil yıllarca hem şehir içi hem uzun yol rahatça kullanmıştım , GS yoğun trafikte yoruyor , güzel havalarda 250 lik vitesli motorla hem şehir içi hemde Şile gibi rotalara sürerim diyordum kısmet olmadı :(
    Mr.wind ve espresso bunu beğendiler.

Motosikleti
    symphony200
    Alıntı Nikkfurie adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla Espresso 650 lik Vstrom'un kıymetini bil yıllarca hem şehir içi hem uzun yol rahatça kullanmıştım , GS yoğun trafikte yoruyor , güzel havalarda 250 lik vitesli motorla hem şehir içi hemde Şile gibi rotalara sürerim diyordum kısmet olmadı :(
    Bi cb250r al bence ikinci elde guzel fiyatlar var. Altimda ufak kalir diyorsan cl250 al o biraz daha iri kiyim. Ozellikle cb250r ile ustaliga veda edebilirsin eline anahtar aldirmaz tas gibi motor

Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    Alıntı Mr.wind adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bi cb250r al bence ikinci elde guzel fiyatlar var. Altimda ufak kalir diyorsan cl250 al o biraz daha iri kiyim. Ozellikle cb250r ile ustaliga veda edebilirsin eline anahtar aldirmaz tas gibi motor
    Yazın Akhisar Motofest'de CL250 kullandım beğendim hatta o zaman orada yerel bir bayii 180 nakite motoru veririm dedide arka çanta demiri hediye takarsan alırım diye inat ettimdi , biryerde okudum CL250 ile CB250 blokları farklıymış acaba bu CL250 onun için mi pek tutmadı , arka egzoz susturucusunada millet takmış durumda sanırım sevimsiz görünüyor motor..

Motosikleti
    symphony200
    evet bloklar farkli:

cb250r

Type Single Cylinder, Liquid-cooled, DOHC 4-Stroke 4 Valve
    Displacement 250 cm³
    Bore x Stroke 76.0 mm x 55.0 mm
    Compression Ratio 10.7 : 1
    Max. Power 20.3 kW / 9,500 rpm
    Max. Torque 23.4 N.m / 7,750 rpm

cl250

Motor Hacmi (cc) 249.
    Maksimum Güç HP (kW) @ d/d. 24,2 HP (17,8 kW) @ 8,500 d/d.
    Maksimum Tork. 23,1 Nm @ 5,250 d/d.
    Yakıt Kapasitesi (L) 11.7.

Cl250 daha uzun stroke lu. Tutmasin daha iyi 0 kampanyasi olur, hem 2.eli daha uygun olur. TR de tutmayan araclar genelde guzel araclar oluyor

Lunatique - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Street Twin
    Alıntı Nikkfurie adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yazın Akhisar Motofest'de CL250 kullandım beğendim hatta o zaman orada yerel bir bayii 180 nakite motoru veririm dedide arka çanta demiri hediye takarsan alırım diye inat ettimdi , biryerde okudum CL250 ile CB250 blokları farklıymış acaba bu CL250 onun için mi pek tutmadı , arka egzoz susturucusunada millet takmış durumda sanırım sevimsiz görünüyor motor..
    Honda Rebel 250 ile aynı bloğa sahip.
    Uzun yol niyetiniz yoksa, şehir içinde sakin sakin takılırım diyorsanız iyi motor.
    Artçı olacaksa asla. Konforlu değil çünkü. Bir de 90km/h ve üzerine çıkmaya başlayınca elcik, peg ve selede hatrı sayılır bir titreşim başlıyor.
    Bu motor bence trafikten uzak köy/kasaba yollarında ya da şehir içinde hız sınırlarına uyulan ülkelerde kullanmak için yapılmış.
    Kasa zaten CL500 kasası. 250cc olarak bir tek Japonya ve Türkiye'de satışa çıktı.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler