Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Bajaj Dominar D 250

REKLAM ALANI
    hguzeldal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bajaj Dominar D 250 | Genel görünüm | İnceleme
    https://youtu.be/CnBObIqvmvQ

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    2024 Dominar 250 ye vites göstergesi eklenmiş mi bilgisi olan ? 23 ve 24 arasında değişiklik var mı ?

Motosikleti
    Ns 200 15" Spontini 110 23"
    Alıntı Nikkfurie adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2024 Dominar 250 ye vites göstergesi eklenmiş mi bilgisi olan ? 23 ve 24 arasında değişiklik var mı ?
    Abi bir kaç videoya göz attım fakat vites göstergesi göremedim. Yoksa yeni motosiklet mi geliyor ?

Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    Alıntı Motoseverrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi bir kaç videoya göz attım fakat vites göstergesi göremedim. Yoksa yeni motosiklet mi geliyor ?
    Sukuterin kilometre çok yükseldi şehir dışına çıkmaya çekiniyorum artık , Istanbul çevresi için bir iki yıldırda vitesli 250 cc birşey bakınıyordum Dominar konforlu motor birtane 2024 var acaba vites göstergesi eklenmiş mi meraj ettim 400 lük te var 250 ye uygulanır mı acaba ?
    espresso bunu beğendi.

Motosikleti
    Sukuterin kilometre çok yükseldi şehir dışına çıkmaya çekiniyorum artık , Istanbul çevresi için bir iki yıldırda vitesli 250 cc birşey bakınıyordum Dominar konforlu motor birtane 2024 var acaba vites göstergesi eklenmiş mi meraj ettim 400 lük te var 250 ye uygulanır mı acaba ?
    Abi uygulanacağını zannetmiyorum göstergede ve blokta uygun yerlerin olacağını düşünmüyorum. Ns200'de vites göstergesi yok fakat pekte aramıyordum, Dominar 400 ile 250 arasında fiyat farkı yoksa ve senin için uygunsa 400 modeli daha mantıklı olabilir. 400 Bile bana seri gelmedi 250 modeli biraz fazla hantal olabilir.
    dundanbiri bunu beğendi.

Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    Evet çok dert edilecek birşey değil olmasada olur da ilk başlarda 120-140 gibi giderken 5 de mi 6 da mı acaba diye debriyaj çekip levyeyi kontrol ediyor insan :D

Lunatique - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Street Twin
    Bir süre sonra motora alıştıktan sonra vites göstergesine gerek kalmıyor.
    Vites göstergesi olunca ister istemez arada bir bakıyor insan.

Şu anki motorumda devir göstergesi yok mesela. Devir göstergesi olunca ben ona da bakıyorum hangi devirde nasıl tepkiler verdiğini analiz etmek için.
    Hastalk gibi.
    Film izlerken altyazı açınca göz sürekli ona takılır ya onun gibi bir şey.

Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    Alıntı Lunatique adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir süre sonra motora alıştıktan sonra vites göstergesine gerek kalmıyor.
    Vites göstergesi olunca ister istemez arada bir bakıyor insan.

Şu anki motorumda devir göstergesi yok mesela. Devir göstergesi olunca ben ona da bakıyorum hangi devirde nasıl tepkiler verdiğini analiz etmek için.
    Hastalk gibi.
    Film izlerken altyazı açınca göz sürekli ona takılır ya onun gibi bir şey.
    Arada ekrana bakmak iyidir ;) yatak sarıp motor kilitleyen motorların sahipleri arada ekrana baksaydı karterde yağ kalmadığını fark edebilirdi..
    espresso bunu beğendi.

Yobaaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TRK 502X
    almayın akıl sağlığınız bozulmasın boş yere

Motosikleti
    Evet çok dert edilecek birşey değil olmasada olur da ilk başlarda 120-140 gibi giderken 5 de mi 6 da mı acaba diye debriyaj çekip levyeyi kontrol ediyor insan :D
    Hangimiz yapmadık çılgınlar gibi .

Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    Alıntı Motoseverrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hangimiz yapmadık çılgınlar gibi .
    Müslüm babaa ;)
    Motoseverrr bunu beğendi.

Hocam ben ilk motorum olarak Dominar 250 ile başladım 3 ay önce. Kesinlikle vites göstergesi gereksiz. 2 gün sonra alışıyorsunuz. Eminim ki vites göstergesi olsaydı sürekli ekrana bakardım acemi olduğum için. 1 ay sonra ses ile vites değiştirme zamanını çözmüş bitirmiş oluyorsunuz. Vites göstergesine asla gerek yok.

Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    Alıntı Yobaaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    almayın akıl sağlığınız bozulmasın boş yere
    Kronik sorunları olan bir marka evet ama uygun ve bol yedek parça var Bajaj'da benim için bu yeterli , 23 modelini 150-200 km kullandım konforlu bir motor Dominar şöyle 10-15 kg daha hafif ve vites göstergesiyle çok daha iyi olurdu , 115bin e 24 model 11.000 km de alüminyum topcase li bir motor var kazası falan yok , çok uygun geldi fiyat..

Motosikleti
    Kronik sorunları olan bir marka evet ama uygun ve bol yedek parça var Bajaj'da benim için bu yeterli , 23 modelini 150-200 km kullandım konforlu bir motor Dominar şöyle 10-15 kg daha hafif ve vites göstergesiyle çok daha iyi olurdu , 115bin e 24 model 11.000 km de alüminyum topcase li bir motor var kazası falan yok , çok uygun geldi fiyat..
    Sıfırı 173 bin civarı, fiyatı cidden uygunmuş.

Motosikleti
    TRK 502X
    kendisi ilk motorumdur satarken satılmaz bir motor oluverir satılması için öldürmeniz lazım 2.el almak mantıklı ama almak bence mantıklı değil. Ağırlığın senin için problem olacağını sanmıyorum ama 11 binde motor da nasıl böyle şeyler olabiliyor amk derken kendini bulman çok olası. bildiğiniz tüm arızaları unutun, yeni lügatlarla karşılacaksınız. 2022 modelde, eski 400 bloklarını kullanırlar, 3. buji yerini sonradan tıpa ile dökmüşler çok belli, o 3. buji yerinden hiç zorlamadığım motosikletin bloğunda çatlak çıktı maalesef 4700km de. iyi yanı ne dersen 2023 modellerde blok kalıbını değiştirmişler ve o sorunu gidermişler.

Motosikleti
    symphony200
    Abi ariza seni korkutmuyor tabi nasil olsa uataya el mahkumlugun yok kendin hallediyorsun. parca olsun yeter.

Ama ben ve benim gibiler icin Bajaj surmek ya korku ya gerilim filmi. Sorun cikarmasa da sorun cikaracak diye dusunmekten keyif alamiyorsun.
    espresso bunu beğendi.

Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    Alıntı Yobaaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kendisi ilk motorumdur satarken satılmaz bir motor oluverir satılması için öldürmeniz lazım 2.el almak mantıklı ama almak bence mantıklı değil. Ağırlığın senin için problem olacağını sanmıyorum ama 11 binde motor da nasıl böyle şeyler olabiliyor amk derken kendini bulman çok olası. bildiğiniz tüm arızaları unutun, yeni lügatlarla karşılacaksınız. 2022 modelde, eski 400 bloklarını kullanırlar, 3. buji yerini sonradan tıpa ile dökmüşler çok belli, o 3. buji yerinden hiç zorlamadığım motosikletin bloğunda çatlak çıktı maalesef 4700km de. iyi yanı ne dersen 2023 modellerde blok kalıbını değiştirmişler ve o sorunu gidermişler.
    sıkıntısız makina yok dostum Japonu , Avrupalısı , Hintlisi , Korelisi mutlaka her markanın bir serisinde kronikler olabiliyor , yedek parçaya ulaşabiliyorsan sorunlar çözülür , bak senin motordan örnek vereyim Trk 502 nin müthiş bir egzoz sesi var gümbür gümbür Africa da GS de öyle ses yok doğrumu ? Izmir'li bir arkadaşta var üç ay önce Urla'da Hero nun organizasyonunda buluştuk , sonraki hafta Ecu bozuldu 45bin tl fiyat çekti servis , ha çektide parayı versen bile yok Turkiye'de hala bekliyor , tamir ederiz diyenlerede itibar edemiyor 10-15bin istiyorlar ama garanti verende yok , buyur burdan yak..
    Yobaaz bunu beğendi.

Motosikleti
    TRK 502X
    sıkıntısız makina yok dostum Japonu , Avrupalısı , Hintlisi , Korelisi mutlaka her markanın bir serisinde kronikler olabiliyor , yedek parçaya ulaşabiliyorsan sorunlar çözülür , bak senin motordan örnek vereyim Trk 502 nin müthiş bir egzoz sesi var gümbür gümbür Africa da GS de öyle ses yok doğrumu ? Izmir'li bir arkadaşta var üç ay önce Urla'da Hero nun organizasyonunda buluştuk , sonraki hafta Ecu bozuldu 45bin tl fiyat çekti servis , ha çektide parayı versen bile yok Turkiye'de hala bekliyor , tamir ederiz diyenlerede itibar edemiyor 10-15bin istiyorlar ama garanti verende yok , buyur burdan yak..
    abi sen al o zaman bu sorunları kullanıcı nasıl çözer onları anlatırsın en azından insanlar bilgilenir kendi sorunlarını kendileri halleder. Evet her makinenin kronikleri var ama dominarın biraz daha fazla. Silindir piston arılarını kuralkan kullanıcılara yıkıyor maalesef. TRK'nın en problemli yanı elektronik tesisatının zayıf olması farkındayım durumun ona göre davranıyorum kontrol ediyorum kendimce aslında en çok aliexpress'e güveniyordum. malum devletin 30 euro işi bu işide baltaladı. bakalım ilerleyen süreçlerde neler yaşayacağız.

Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    Alıntı Mr.wind adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi ariza seni korkutmuyor tabi nasil olsa uataya el mahkumlugun yok kendin hallediyorsun. parca olsun yeter.

Ama ben ve benim gibiler icin Bajaj surmek ya korku ya gerilim filmi. Sorun cikarmasa da sorun cikaracak diye dusunmekten keyif alamiyorsun.
    Valla ne yalan diyeyim bu kadar olumsuz yorumdan sonra bi ürperti geldi vazgeçtim :D 250 lik Vstrom a falan bakıyorum az daha koysam gider Hornet alırım yani o derece uçuk rakamlar , 115 e 2024 Dominar çok cazipdi yav

Motosikleti
    TRK 502X
    Valla ne yalan diyeyim bu kadar olumsuz yorumdan sonra bi ürperti geldi vazgeçtim :D 250 lik Vstrom a falan bakıyorum az daha koysam gider Hornet alırım yani o derece uçuk rakamlar , 115 e 2024 Dominar çok cazipdi yav
    vstrom 250 de hiç gitmiyo yav

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler