Ist da forza 250 icin iyi usta varsa yazar misiniz?
Reklamlar
-
12 Ağustos 2021, 21:05
Ist da forza 250 icin iyi usta varsa yazar misiniz?
Reklamlar
-
12 Ağustos 2021, 22:26
Facebook forumlarina bakin, orasi daha hareketli. Facebook'ta surekli yazan, musterileri ile fotograf ceken bir usta var Maslak tarafinda ama tanimiyorum, tamir de ettirmedim o yuzden yorum yapamam.
-
12 Ağustos 2021, 22:34
İşleyen motor Maslak Yaşar işleyen Facebook gruplarında scooterler için genelde önerilen ustadır.
-
12 Ağustos 2021, 22:35
Ozan arıcı adlı üyeden alıntı
İşleyen motor Maslak Yaşar işleyen Facebook gruplarında scooterler için genelde önerilen ustadır.
Madem yazilmis, evet benim de hep duydugum ustanin ismi buydu
-
13 Ağustos 2021, 08:30
Scooterlar için önerilen demişsiniz, honda dışında markalara da bakıyor mu?
-
13 Ağustos 2021, 11:25
espresso adlı üyeden alıntı
Tüm scooterlere bakıyor galiba. Yamaha ve Honda gruplarına üyeyim farklı markalarla da fotoğraflarını görüyorum ama Yamaha ve Honda’ya kesin bakıyor.
-
13 Ağustos 2021, 12:00
xmax fan club de çok şikyet var o adam için
-
13 Ağustos 2021, 12:12
Tüm scooterlere bakıyor galiba. Yamaha ve Honda gruplarına üyeyim farklı markalarla da fotoğraflarını görüyorum ama Yamaha ve Honda’ya kesin bakıyor.
Benim xmax garantisi bitti artık, geçen hafta bakım iin serivse gittim ama 10bin bakımında gitmesem mi zaten yaptıkları yağ ve filtre dğeiştirmek onu da düzgün bir usta bulup yaptırırım diyorum.
-
Konuyu hortlatmış olayım
"İşleyen motor Maslak Yaşar işleyen"
Bu ustayı tecrübe eden oldu mu?
Yorumlarda iyi diyen de var kötü diyen de var karar veremedim.
-
21 Temmuz 2022, 12:48
Ben Ercüment ustaya giderim er moto Kağıthane
-
21 Temmuz 2022, 12:58
logaritma adlı üyeden alıntı
Ben Ercüment ustaya giderim er moto Kağıthane
Yamaha'ya bakıyor mu bilginiz var mı?
-
21 Temmuz 2022, 13:54
Teknisyen Oto Bakım
Maslak, Atatürk Sanayi Sitesi 1. Kısım 44. Sk. No:81, 34398 Şişli/İstanbul
Levent Fazlıoğullarından
-
21 Temmuz 2022, 13:56
Bahçelievlerde Performans Motor Serkan usta var. xmax kullananlar oraya gidiyor. Forzaya da elbette bakıyordur. Bir görüşün isterseniz.
-
21 Temmuz 2022, 14:08
espresso adlı üyeden alıntı
Eskiden bakıyordu artık sadece honda yamaha bakıyor diye yorumlar okumuştum. Bi ara kendisine sormuştum doğru mu diye ? Motorun ne diye sormuştu. Diğer markaların parçlarını bulmak sorun oluyor gibi cümle kurmuştu. Bir defa topcase'e led döşetmiştim. Bakım için değil de meraktan sormuştum. İş yeri logosunda da yamaha ile honda dan başka logo yok zaten. Eskiden sym diğer markalarda vardı.
-
21 Temmuz 2022, 17:32
dreams82 adlı üyeden alıntı
Yamaha'ya bakıyor mu bilginiz var mı?
Her tür markaya bakıyor ducati de gider pcx de gider motor ayırtermez
-
21 Temmuz 2022, 18:03
Yapılacak işlem de önemli. Blok mu inecek? Yağ değişimi mi yapılacak? Varyatör kayışı ve bagalar mı değişecek? Lastik mi tamir edilecek? vs vs
Usta tavsiyesi isteyen arkadaşların sorunlarını da yazmaları bence çok güzel olur.
-
21 Temmuz 2022, 21:45
tommygun adlı üyeden alıntı
Yapılacak işlem de önemli. Blok mu inecek? Yağ değişimi mi yapılacak? Varyatör kayışı ve bagalar mı değişecek? Lastik mi tamir edilecek? vs vs
Usta tavsiyesi isteyen arkadaşların sorunlarını da yazmaları bence çok güzel olur.
bu arada senin arka kaliper ne oldu değiştirdin mi
-
21 Temmuz 2022, 22:19
IRau adlı üyeden alıntı
bu arada senin arka kaliper ne oldu değiştirdin mi
Kalipere daha giremedim. Zincir dişli set, debriyaj balata+saç ve yaylar, hava filtresi, bujiler, statör, yağ filtresi, yan kapak contaları, soğutma sıvısı değişti ve motor bloğundaki yağ kaçağı giderildi. Artık arka fren kaliperine odaklanabilirim.
-
21 Temmuz 2022, 22:25
tommygun adlı üyeden alıntı
Kalipere daha giremedim. Zincir dişli set, debriyaj balata+saç ve yaylar, hava filtresi, bujiler, statör, yağ filtresi, yan kapak contaları, soğutma sıvısı değişti ve motor bloğundaki yağ kaçağı giderildi. Artık arka fren kaliperine odaklanabilirim.
Demek yan kapaktaki kaçak giderilmiş, artık rahatça uyuyabilirim .
-
21 Temmuz 2022, 22:28
Motoseverrr adlı üyeden alıntı
Demek yan kapaktaki kaçak giderilmiş, artık rahatça uyuyabilirim
.
Yan kapaklardakine kaçak diyemeyiz ayıp olur, terleme diyelim. Esas yere yağ akıtan problem, devirdaim kapağı içindeki conta, keçe, oring vs yenilemesiyle giderildi. Yani giderildiğini umuyorum. Bakalım birkaç bin km gözlemleyeceğiz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)