Ist da forza 250 icin iyi usta varsa yazar misiniz?
Reklamlar
-
21 Temmuz 2022, 22:44
tommygun adlı üyeden alıntı
Yan kapaklardakine kaçak diyemeyiz ayıp olur, terleme diyelim. Esas yere yağ akıtan problem, devirdaim kapağı içindeki conta, keçe, oring vs yenilemesiyle giderildi. Yani giderildiğini umuyorum. Bakalım birkaç bin km gözlemleyeceğiz.
Abi birkaç bin kilometre fazla geldi bana 100 kilometre sağlam kaldıysa evelallah hiç sorun olmaz, ama ben alışmışım Çinliye öyle garip arızalarla karşılaşmıştım ki hayrete düşüyodum, en son galiba frene basınca devir saati gidiyordu onuda halletmiştim. Ama genelde yapı kalitesi olan motosikletlerde birşey değiştimi daha ordan kolay kolay sorun olmuyor, kazasız belasız sürüşler dilerim.
Reklamlar
-
22 Temmuz 2022, 00:20
Motoseverrr adlı üyeden alıntı
Abi birkaç bin kilometre fazla geldi bana 100 kilometre sağlam kaldıysa evelallah hiç sorun olmaz, ama ben alışmışım Çinliye öyle garip arızalarla karşılaşmıştım ki hayrete düşüyodum, en son galiba frene basınca devir saati gidiyordu onuda halletmiştim. Ama genelde yapı kalitesi olan motosikletlerde birşey değiştimi daha ordan kolay kolay sorun olmuyor, kazasız belasız sürüşler dilerim.
Sen dert etme hocam, tommygun o birkaç bin kmyi 2 haftada haftasonlari köfte, sucuk, ayvalik tostu yemeye giderek halleder
-
22 Temmuz 2022, 07:31
gurcanozturk adlı üyeden alıntı
Sen dert etme hocam, tommygun o birkaç bin kmyi 2 haftada haftasonlari köfte, sucuk, ayvalik tostu yemeye giderek halleder
O zaman yarın gezmeye mi gidiyoruz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)