Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Ist da forza 250 icin iyi usta varsa yazar misiniz?

REKLAM ALANI
    Motoseverrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ns 200 15" Spontini 110 23"
    Alıntı tommygun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yan kapaklardakine kaçak diyemeyiz ayıp olur, terleme diyelim. Esas yere yağ akıtan problem, devirdaim kapağı içindeki conta, keçe, oring vs yenilemesiyle giderildi. Yani giderildiğini umuyorum. Bakalım birkaç bin km gözlemleyeceğiz.
    Abi birkaç bin kilometre fazla geldi bana 100 kilometre sağlam kaldıysa evelallah hiç sorun olmaz, ama ben alışmışım Çinliye öyle garip arızalarla karşılaşmıştım ki hayrete düşüyodum, en son galiba frene basınca devir saati gidiyordu onuda halletmiştim. Ama genelde yapı kalitesi olan motosikletlerde birşey değiştimi daha ordan kolay kolay sorun olmuyor, kazasız belasız sürüşler dilerim.
    tommygun ve espresso bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    gurcanozturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Motoseverrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi birkaç bin kilometre fazla geldi bana 100 kilometre sağlam kaldıysa evelallah hiç sorun olmaz, ama ben alışmışım Çinliye öyle garip arızalarla karşılaşmıştım ki hayrete düşüyodum, en son galiba frene basınca devir saati gidiyordu onuda halletmiştim. Ama genelde yapı kalitesi olan motosikletlerde birşey değiştimi daha ordan kolay kolay sorun olmuyor, kazasız belasız sürüşler dilerim.
    Sen dert etme hocam, tommygun o birkaç bin kmyi 2 haftada haftasonlari köfte, sucuk, ayvalik tostu yemeye giderek halleder
    Motoseverrr, dreams82, tommygun ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

dreams82 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X-Max 300 ABS / 2018
    Alıntı gurcanozturk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sen dert etme hocam, tommygun o birkaç bin kmyi 2 haftada haftasonlari köfte, sucuk, ayvalik tostu yemeye giderek halleder
    O zaman yarın gezmeye mi gidiyoruz
    espresso bunu beğendi.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)