Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

30.000TL 125cc motosiklet önerisi

REKLAM ALANI

Merhabalar yaşım 16 a1 ehliyetine sahibim 30.000 tl bütçem var 125cc bir motor almak istiyorum fakat 2. el motor almaktan çekiniyorum daha çok sıfır motor almak istiyorum aklımda benelli 125s var sizce benelli 125 s almalımıyım sıfır fiyatı 30.000 tl yoksa başka önerileriniz varmı internette benelli hakkında alınmaz çok pahalı diye yazanlar gördüm fakat aynı fiyata daha iyi bir motor bulamadım cbr mt125 gibi rakipleri 2. el ve yüksek kilometreli olduğu için sıfır motora 30.000 tl vermek daha mantıklı geldi sizce ne yapmalıyım (sadece 125cc kullanabiliyorum ehliyetten dolayı)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    cıbılduck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Monster 696
    Yamaha YS125 - 2020 Model 29.000 ₺ (Yamaha'nın sitesinden aldım)

cevap için teşekkürler ys125in görünüşü hoşuma gitmedi aynı zamanda benelli ona kıyasla çok daha donanımlı bir alet ikisi arasında benelli almak daha mantıklı geldi bana

whitedeamon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MTT Y2K
    Alıntı cıbılduck adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yamaha YS125 - 2020 Model 29.000 ₺ (Yamaha'nın sitesinden aldım)
    Başlığı görünce bir gülme geldi. Ama bu yorumu görünce kahkaha attım.
    natijax bunu beğendi.

Motoseverrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ns 200 15" Spontini 110 23"
    Yanlış bilmiyorsam Benellinin gösterge problemi vardı. Eğer bu bütcede 125cc arıyor olsaydım mt125 alır devam ederdim, bir kaç kez kullanmışlığım var çok hoşuma gitmişti mt125.

eming26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 CBF 1000 FA
    150 cc olmuyor değil mi?
    cfmoto 150 nk var örneğin

Motosikleti
    Monster 696
    Alıntı Emirhan48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cevap için teşekkürler ys125in görünüşü hoşuma gitmedi aynı zamanda benelli ona kıyasla çok daha donanımlı bir alet ikisi arasında benelli almak daha mantıklı geldi bana
    Bi baktım da, YS'nin 14 litre deposu var. Benelli'nin 10 litre. İkisinde de ABS standart. Baska da bir donanım farkı göremedim. Benelli daha şık duruyor diye sanırım tercihin ondan yana. Anlayabiliyorum o da onemli tabi Ama üstteki arkadasın dediği gibi MT125'in ABS'li modelinden bulabilirsen bence ondan bak çok şık ve düzgün bir motor. Yamaha'yı kesinlikle Benelli'nin üstüne tercih ederdim ben.

bende mt125 istiyorum ama 30.000 tlye bulamadım o fiyata 40 bin kmde mt125ler var sıfır benelli almak daha mantıklı geldiği için buraya yazma gereği duydum sıfır kilometre her zaman daha avantajlıdır dedi etrafımdakiler sizce yanlışmı düşünüyorum 40 bin kmde motora 30.000 vermeye elim gitmiyor

ufoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xpulse 200t
    Alıntı cıbılduck adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bi baktım da, YS'nin 14 litre deposu var. Benelli'nin 10 litre. İkisinde de ABS standart. Baska da bir donanım farkı göremedim. Benelli daha şık duruyor diye sanırım tercihin ondan yana. Anlayabiliyorum o da onemli tabi Ama üstteki arkadasın dediği gibi MT125'in ABS'li modelinden bulabilirsen bence ondan bak çok şık ve düzgün bir motor. Yamaha'yı kesinlikle Benelli'nin üstüne tercih ederdim ben.
    16 yaşında genç bir arkadaşımıza yanlış bilgi veriyorsunuz. Dalga geçiyorsanız o dahada kötü.

@Emirhan48, ne YS125 nede 125S ABS'li değil. 125S CBS fren sistemine sahip. Bu ise ABS değil.

Mondial 125Drift, 125Superboy, Vulture125 bakmanı öneririm. Sıfırları var ve fiyatlar daha uygun.
    Drift 18.000 liralık fiyatıyla ve şıklığıyla en pahalısı olsada, sanki aradığın tipe uygun gibi.
    Hiç olmazsa sonrasında satma şansın olur. Ayrıca sağa sola düşürdüğünde daha az parça sıkıntısı yaşarsın, daha ucuza parça bulursun.
    Yine 30.000 liralık bütçenden artanla ekipman alma şansın olur.

f0cus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CF Moto 700CL-X SPORT
    başlığı görünce 2022'ye hazırlık amaçlı olduğunu düşünmüştüm ama harbiden 0 km 125ccler 30 bin olmuş ya la

gurcanozturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı f0cus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    başlığı görünce 2022'ye hazırlık amaçlı olduğunu düşünmüştüm ama harbiden 0 km 125ccler 30 bin olmuş ya la
    125cc 2021 Nmax 37.000 TL hocam.

LynXMaSTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 650F | Honda CB750 Hornet
    "az daha koy ybr al" cümlesi tarih oldu sanırım

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Yamaha yzf r25
    0 Mondial Drift al devam et 2. Eli hızlı, şekli şemali gayet düzgün, bir takım güzel lastik al a2'ye yaşın tutana kadar tepe tepe kullan

Motosikleti
    Yamaha MT09 2021+yadea g5
    piyasası olan temiz 2. el bir şey seçiceksin.öyle çok parada verme.hem öğreniceksin hem sıkılıcaksın.o yüzden hemen elden çıkacak bir model bul

Ekrem_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200NS
    Merhabalar yaşım 16 a1 ehliyetine sahibim 30.000 tl bütçem var 125cc bir motor almak istiyorum fakat 2. el motor almaktan çekiniyorum daha çok sıfır motor almak istiyorum aklımda benelli 125s var sizce benelli 125 s almalımıyım sıfır fiyatı 30.000 tl yoksa başka önerileriniz varmı internette benelli hakkında alınmaz çok pahalı diye yazanlar gördüm fakat aynı fiyata daha iyi bir motor bulamadım cbr mt125 gibi rakipleri 2. el ve yüksek kilometreli olduğu için sıfır motora 30.000 tl vermek daha mantıklı geldi sizce ne yapmalıyım (sadece 125cc kullanabiliyorum ehliyetten dolayı)
    Merhaba Emirhan, bence güzel bir bütçe ayırmışsın. Ancak önceliğin mutlaka ekipmanların olsun, yaşadığın şehri bilmemekle birlikte eğer yaşadığın şehirde motosiklet eğitimi veren yerler varsa ders almanı tavsiye ederim. Alabildiğin kadar kaliteli ekipmanlar alıp önümüzdeki yıllarda da kullanabilirsin. İlk motorun o marka bu marka olsun demeyeceğim ama bence ilk motorun çok kaliteli bir şey olmasın. İllaki o motor devrilir, düşer çok üzülme hemde sen acemiliğini atarsın.

Osm@n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 250 - 2016
    Almak mantıklı da satmak mantıklı mı?
    İki sene sonra yetmeyecek satmak isteyeceksin. YS-125'i pideciye, kebapçıya, paketçiye satabilirsin ama benelli'den ancak lavaş arası dürüm yapabilirsin iki-üç sene sonra.

OnixsyS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 500R
    125 lik motoru honda yamaha gibi daha çok pazarda yeri olan motorlar seçmen mantıklı olur 125 lik motur tabikide yetmiyecek 18 ine girdiğin gibi motoru yükseltmek istiyeceksin vede ilk motorun yere düşme ihtimali fazla oldugundan parçası ucuz olan alımı vede satımı çokça tercih edilen modelleri seçmeni tavsiye ederim benelli ülkemizde hala daha honda ve yamaha kadar pazar payını eline almış bir marka değildir gerçektende güzel motorları olsada milletimiz benelli diyo bi honda değil diyo geçiyo tavsiyem
    -cb 125r
    -cbr 125
    -yzf 125
    -mt 125
    -duke 125

(not: tabikide bunlar benim naçizane tavsiyelerimdir eğer kafana benelliyi koyduysan tabikide kendi kafana koydugunu almalısın tnt249s kullanana arkadaşım var bende kullandı vede gerçektende güçlü ve sağlam bir motordur , insanların dediklerine fazla takılma ülkemizde motoru olmayan bile motor tavsiyesi verir hale geldiler )

Motosikleti
    domicik 400 ug
    ciddi manada gülesim geldi 30 bini görünce anlık da sinirlendim yalan yok.
    o paralara umarım 125cc alacak kafaya erişmem. arkadaşım sana zerre lafım yok imkan varsa neden olmasın ama gerçekten yediremiyorum.
    herhalde sym wolf 250 alırdım kendime o fiyatlara.

arkadaş a1 imiş en önemli detayı kaçırdım. ben kendim adına yazdım zaten ama ys 125 kesinlikle almazdım. bir ybrye o para verilmez.
    mt125 alırdım herhalde ama sıfırı onun da hayal.
    2. el olsun korumalı olsun mt ve cb125 olabilir.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...32469996/detay
    nefis motor

edit:cb de yalan oldu. cb125r 2. el fiyatları uçuk. gemiş olsun

yanıtlar için herkese teşekkür ederim çoğu insan gibi burda da cbr mt125 cb125r alın demiş çoğu kişi fakat 2. el fiyatları uçmuş durumda temiz bir cbr mt125 için en az 35 bin lira vermem gerek cidden bu kadar farka değermi sıfır benelli alıp üstünede kendime ekipman alırım 2. el cbr mt125 parasına daha mantıklı geliyo fakat benelli 2. el piyasası ölü elinde kalır satamassın diyen çok var aklımı karıştırdı ne yapıcağımı hiç bilmiyorum keşke imkan olsa mt125 cbr125 alabilsem ama ülkemin ekonomik durumu ortada ne yazıkki

Motosikleti
    Monster 696
    yanıtlar için herkese teşekkür ederim çoğu insan gibi burda da cbr mt125 cb125r alın demiş çoğu kişi fakat 2. el fiyatları uçmuş durumda temiz bir cbr mt125 için en az 35 bin lira vermem gerek cidden bu kadar farka değermi sıfır benelli alıp üstünede kendime ekipman alırım 2. el cbr mt125 parasına daha mantıklı geliyo fakat benelli 2. el piyasası ölü elinde kalır satamassın diyen çok var aklımı karıştırdı ne yapıcağımı hiç bilmiyorum keşke imkan olsa mt125 cbr125 alabilsem ama ülkemin ekonomik durumu ortada ne yazıkki
    cbr değil dostum CB 125

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler