Yamaha MT 25 sol kuyruk grenajı tam 2 ayda geldi bende isyan etmiştim nadir satılan bir parca olmamasina rağmen stoklarında olmayıp yurtdışından sipariş edeceklerini, ortalama 4 hafta süreceğini söylemişlerdi 7.5 hafta sonra geldi. Geçmiş olsun.
Yamaha MT 25 sol kuyruk grenajı tam 2 ayda geldi bende isyan etmiştim nadir satılan bir parca olmamasina rağmen stoklarında olmayıp yurtdışından sipariş edeceklerini, ortalama 4 hafta süreceğini söylemişlerdi 7.5 hafta sonra geldi. Geçmiş olsun.
Aşırı titiz değilim, ama hor kullandığımı sanmam. Motor 52000 km de çok yol yapıyorum Aonuçta yollarda bir sürü kasmış çukur. Bence normal yıpranma. Sonuçta bir tane bile olsa stokta bulunmalı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:18 ----------
Valla Triumph ducati falan korkmasın insanlar, nasılsa hepsi yurt dışı
aprilia nın piaggio grubunun tüm parçaları var ve emin ol daha uygun fiyatlı çıkar, bu yanılgı ön yardı var maalesef hem kendi distribütörü hem de motopit isimli firma sağolsun,2004 model gileranın elzem tüm parçalarını temin edebiliyorum orijinal olarak, zaten yan sanayi yok.
honda sh 300, hava filtre gileranın 3 katı
honda sh 300 buji ve yağ filtre 3 katı daha pahalı
hadi bu japon, koreli taiwanlıya ne diycen. onlarda ara ki bulasın..
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Haklısınız, aynı fikirdeyim
"Ben ona para harcıyorum, o benim başımı döndürüyor. Ne farkı kaldı kadınlardan?" (Rina - Şarapçı Abi)
niş tarz motorların parçalarını servisler stokta tutmuyor maalesef. mesela honda'da durum aynı. hiç bir serviste shadow'un silindirini pistonunu bulamazsınız. sipariş ile gelir.
Bir haftada iki haftada gelse çok mühim değil. Ancak 2 ay demek sezonu erken kapattın demek. Bu çok can sıkıcı.
kardeş eger motor yatmasın hemen yapılsın versın dıyorsan zaten cok yanlıs marka almıssın.
o dedıgın sadece mondıal de oluyor, motoru servıse verıyorsun her parcası var adamlarda :D
Triumph da ayrı bir dert. Honda'da da bazı parçalarda , özellikle satışı az olan nadir parçalarda sıkıntı var.
Eskisi gibi japon motorların parça avantajı yok, hatta bu örnekte olduğu gibi hep daha sıkıntılı artık, bekleme süreleri çok uzun.
hep "Parça sıkıntısı çekersin" "servisleri çok pahalı" denen avrupa motorların hepsinde parça hem daha ucuz artık hem de elde olmayan parçanın bekleme süresi çok daha kısa japonlara göre..
instagram.com/ak.kucukcaglayan
Malesef yok öyle bir dünya avrupanın parçaları baya kallavi alakası yok Japon’la falan
ben Triumph kullanıyorum parça sorunu yaşamıyorum
Lütfen yedek parça konusunda sahibi olmadığınız motorların yorumunu yapmayın
bizim milette şu hastalık var adam tecrübe etmediği herhangi birşey hakkında sanki tecrübe etmiş bilgi sahibi gibi yorum yapıyor çıldırıyorum
mis gibi çine binerim parçası her yerde var, 30 40 tlye parça
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)