Neden mi kaçıyolar ?
Silindir kapağı faruk kaçmadı, işte sonuç:
https://www.youtube.com/watch?v=g5yX...annel=AURORATV
Neden mi kaçıyolar ?
Silindir kapağı faruk kaçmadı, işte sonuç:
https://www.youtube.com/watch?v=g5yX...annel=AURORATV
Erkek gözükmelerine rağmen erkek olmadıkları için.
karşı taraf suclu olsa bile motosiklet sürücüleri sakin olmalı.
siz adamı delirtirsiniz o gider başkasına vurur.
saçma tavırlar. aklı başında bir kullanıcının yapmaması gereken bir davranış... gereksiz aksiyon...
NASIL BAKARSAN OYLE GORURSUN...
mt 07 olduğundan hersey normal gelıyor bana
Bu süpermiş 😎
-----------------
Konuya dönersek böyle tipleri ve bunu destekleyenleri tespit edip ne iş vereceksin, ne ev .. kendilerinden oluşan kişilerle beraber ormanda doğal yaşama bırakacaksın, yaşasınlar beraber ..
Bir gün dünya lideri olursam böyle şehirler yapacağım, bir şehir katiller, bir şehir tecavüzcüler, bir şehir hırsızlar gibi şehirler olacak, suçlular tespit edilip hapishaneye değil kendi türleri ile yaşamaya yollanacak ve bu şehirlerden çıkış olmayacak, baktık nüfus çoğaldı şehirlerin kapısı açılacak,kendi içlerinde savaş çıksın ..
Yeni seçimde bana oy verin 👍
Bu aynasavar tipler ne yazık ki bir çok genç tarafından örnek alınıyor. Geçenlerde kırmızı ışıkta orta şeritte dururken bir motosiklet sürücüsü dengesini kaybedip sol aynamı terse çevirdi. Dayanamadım. "Gözlüğü evde mi unuttun" dedim. "Yolun ortasında ne işin var" demez mi? Tam arızaya geçecekken eşim kadın dayanışması yapıp. "Arkasında kız arkadaşı var. Sus." diyerek çenemi kapattı.
Ayna kırmanın faydası kanıtlansın. Aşağıya inip aynamı kendim kıracağım.
Bıktım fırsat çıksa da ona buna salca olsam diye ortalıkta dolaşanlardan.
İnşallah akıllanırsın. Tamamen yanlış kullanım. Şeritte değilsin iki arabanın arasından fırlıyorsun. seni hiç bir araba şöförü orada olduğunu görmez. sonra artistlik yapıyorsun. en son ayna kırdığında önündeki motosikletliyi riske atıyorsun. gelmiş artistlik yapıyorsun. sürüşünde bir tane doğru yok.
hava civa. kullandığım motor büyük olabilir ama ehliyetin küçük. Hayatta daha fazla nefes almak için muhakkak eğitim alman gerekiyor. Motorun üstünde sadece kendini değil sevdiklerini de düşün.
2 gram aklımız vardı, o da sosyal medyada ünlü olmak, 2 like fazla almak, çoluk çocuktan "Sen nasıl bir kralsın" gibi saçma sapan övgüler almak uğruna gitti.
Kesinlikle katılıyorum efendş efendi sakince sürmek geze geze gitmek varken,
Sonunda yardırıp kaçıyorlar ya...
Madem delikanlısın kır aynayı geç önüne... Durdur abiyi..
Eli kırılsaydı daha güzel olurdu. Bu tip apaçilere yakışan bu bence.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)