Kaskin her ay 100 tl yemesi
-
05 Ağustos 2021, 21:07
Benim önceki kaskım Nolan N87 içi çıkıyor demişlerdi ama buff ile kullanıyordum ve zaten ayda 3-5 gün motor sürünce ve eve geri dönünce vizörü açık bırakınc içi nemlenim kokmamıştı hiç buffları da her sürüşten sonra yıkıyordum zaten üst üste her gün sürdüğüm nadir oluyordu. O kaskı 3 yıl kullandım hiç içini söküp yıkamaya gerek duymadım çünkü toplamda anca 7bin km yol yapınca bu kadar seyrek kullanılan kask temiz kaldı, kaza yapıp pert olmasaydı daha kullanırdım.
Yeni kaskımı da alalı iki ay olmadı henüz, 3-5 kere anca sürmüşümdür onda da buff kullandım, kask hala yeni gibi hala yeni kask kokusu var üzerinde, biraz eskise de daha rahatlasam diyorum.
Reklamlar
-
05 Ağustos 2021, 23:27
Kaskı bulaşık makinasına atsak ne olur acaba?
Temizleme işi çok zahmetli geliyor bana.
Kaskı ters tutup,içine su doldurup,sabunla köpürtmek daha makul.
En iyisi araba anasını satım. Aç klimayı,aheste aheste takıl. 40 derecede montu,botu,kaskı ile bi yere gitmeye kalksanız varacağınız yerde terden insan içine çıkamıyorsunuz.
-
05 Ağustos 2021, 23:30
Agv K5'e ortalama bir kask diyorsanız, ortalama bir kask görmemişsiniz demektir.
-
06 Ağustos 2021, 11:08
Ruling adlı üyeden alıntı
Kaskı bulaşık makinasına atsak ne olur acaba?
Temizleme işi çok zahmetli geliyor bana.
Kaskı ters tutup,içine su doldurup,sabunla köpürtmek daha makul.
En iyisi araba anasını satım. Aç klimayı,aheste aheste takıl. 40 derecede montu,botu,kaskı ile bi yere gitmeye kalksanız varacağınız yerde terden insan içine çıkamıyorsunuz.
Çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum şahsen, en fazla içindeki koruyucu köpükler ısıdan erir, sıvı hale gelir ve kask çöp olur...
-
06 Ağustos 2021, 11:18
vandamme adlı üyeden alıntı
Çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum şahsen, en fazla içindeki koruyucu köpükler ısıdan erir, sıvı hale gelir ve kask çöp olur...
Kaskı bir battaniyeye sararak çamaşır makinesinde gayet guzel yıkanır bence.40 derecede tabiki.Yıkanmamsı için tek bir sebep yok.Vay be bir espriden konu nerelere geldi,bunu denemek lazım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)