Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Kaskin her ay 100 tl yemesi

Motovento
    REKLAM ALANI
    espresso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Benim önceki kaskım Nolan N87 içi çıkıyor demişlerdi ama buff ile kullanıyordum ve zaten ayda 3-5 gün motor sürünce ve eve geri dönünce vizörü açık bırakınc içi nemlenim kokmamıştı hiç buffları da her sürüşten sonra yıkıyordum zaten üst üste her gün sürdüğüm nadir oluyordu. O kaskı 3 yıl kullandım hiç içini söküp yıkamaya gerek duymadım çünkü toplamda anca 7bin km yol yapınca bu kadar seyrek kullanılan kask temiz kaldı, kaza yapıp pert olmasaydı daha kullanırdım.

Yeni kaskımı da alalı iki ay olmadı henüz, 3-5 kere anca sürmüşümdür onda da buff kullandım, kask hala yeni gibi hala yeni kask kokusu var üzerinde, biraz eskise de daha rahatlasam diyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Kaskı bulaşık makinasına atsak ne olur acaba?

Temizleme işi çok zahmetli geliyor bana.

Kaskı ters tutup,içine su doldurup,sabunla köpürtmek daha makul.

En iyisi araba anasını satım. Aç klimayı,aheste aheste takıl. 40 derecede montu,botu,kaskı ile bi yere gitmeye kalksanız varacağınız yerde terden insan içine çıkamıyorsunuz.

Motosikleti
    Yamaha MT-25 2020 ABS
    Agv K5'e ortalama bir kask diyorsanız, ortalama bir kask görmemişsiniz demektir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı Ruling adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kaskı bulaşık makinasına atsak ne olur acaba?

Temizleme işi çok zahmetli geliyor bana.

Kaskı ters tutup,içine su doldurup,sabunla köpürtmek daha makul.

En iyisi araba anasını satım. Aç klimayı,aheste aheste takıl. 40 derecede montu,botu,kaskı ile bi yere gitmeye kalksanız varacağınız yerde terden insan içine çıkamıyorsunuz.
    Çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum şahsen, en fazla içindeki koruyucu köpükler ısıdan erir, sıvı hale gelir ve kask çöp olur...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı vandamme adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum şahsen, en fazla içindeki koruyucu köpükler ısıdan erir, sıvı hale gelir ve kask çöp olur...
    Kaskı bir battaniyeye sararak çamaşır makinesinde gayet guzel yıkanır bence.40 derecede tabiki.Yıkanmamsı için tek bir sebep yok.Vay be bir espriden konu nerelere geldi,bunu denemek lazım.

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)