Bu bir kendime sitem konusudur
Tracer 900 kullaniyorum yaklasik 1 senedir. Dominar 400`den gectim. Herkeste oldugu gibi buyuk CC hayali, guc hayali, gezme tozma yol hayalleriyle Tracer aldik. Her turlu bakimi, aksesuari, kaskosu vs hicbir masraftan kacinmadan yaptirdim, bi ton para doktum.
1 sene sonra geldigim nokta, artik motora binecekken `off yine yorgunluk vakti..` oluyor. 900 cc 115 hp, super degil mi? Motor agir, ayakta tutmam lazim. Yoldaken motora uygun park yeri lazim, duz olmasi lazim. Ayagimi nereye koyacagim. Trafikte dur kalk iskence. Hava sicak, alttan cayir cayir hava geliyor bacaklar kizariyor. Motor yuksek, arkaya kiz arkadasimi alinca hep endise. Geri geri gitmek imkansiz. Dusuk hizlarda telas.
Kullanmamda bir problem yok, dusme kalkma kaza vs yasamadim cok sukur. Ayda 2000 km civari yapmama, neredeyse her gun kullanmama ragmen. Gezme hayaliyla aldim, avrupaya gidecektim, vize vs hallettim, corona vurdu, kapanmalar vs. bitmedi. Yine gezdim biraz ama su an isler asiri yogunlastigi icin ise gidip gelmek disinda bir fonksiyonu yok.
Hersey guzel olacak diye dusunerek aldim ancak bugun hemen satip bir tane scooter almayi hayal ediyorum. Su an bir forza 250, bir xmax 250 su motordan cok daha cekici duruyor.
Sanirim yanlis tercih yapmisim. Buyuk motor her zaman iyi degilmis.