Haklisiniz ama sunu dusundum. Tracer 700`e inebilirim, ama 900 ile karsilastirdigimda `oh rahatladim be` diyecegim bi farki olmayacak gibi.Yani sonucta yakin sayilir iki alet de, keza nc750 de.
Yanina ikinci kucuk bir scooter almak mantikli, ancak hep otoban surusu yapiyorum. Kilometremin %95i otoban. Bu yuzden 100-150 cc`ler tam tersi guvensiz olacaktir. Benim ihtiyacim olan, 100-110 km/h hizlara rahat cikip surus yapabilen bir alet, bunu da 250likler verir diye dusunuyorum.
Gercekten cok emek verdim bu motora. Aliexpressten bir suru aksesuar aldim, saatlerce montaj yaptim vs yani cok emek var ustunde. Daha gecen hafta on amortisorleri sokturup yaglarini degistirttim, komple temizlettim icini disini. Sifir zinciri dislisi, lastikleri, cantalari, vs, cok emek ve para var ustunde. 1 senedir redline`a sokmadan sakin kullandim.
Ama su anki is durumuna gore de, en az 1 sene (o da en az) hicbir yere gidemeyecegim. Yani max 2-3 gun uzaklasabilirim o da 2-3 kere, onda da hanim zaten saatlerimiz sayili, onu da yolda gecirmeyelim ucakla gidelim diyor hakli olarak. Ben kucuk bir motor alirsam bu Tracer 1 sene oldugu yerde yatar. Ona da ne gerek var, bari parayi degerlendiririm diyorum.
Scooterda ayak koruma olayi dedigim aslinda yagmur camur korumasi. Uzun 5 kiloluk kislik bot yerine normal bir motosiklet ayakkabisi giyme luksu
Az once bir kac bayiyi aradim ancak forza 250 yok hicbir yerde