Didim - Altunkum en güzel denizlerden birine sahiptir AMA çok kalabalıktır, şehir trafiği ve planlaması berbat ötesidir, işletmeler amatördür .. sabahın köründe denize girip, ayağında yumuşacık kumları hissedip gideceğin bir yer sadece, ha belki çıkmadan önce " Didyma " Yunan tapınağına bir bakarsın .. hepsi bu kadar .. kaybedecek bir şeyin olduğunu sanmıyorum, şu an yazarken bile sinirlendim, öyle keşmekeş bir yer
..
Buradan yola devam edersen Muğla - Antalya arası birkaç yer tavsiye (bölge) edebilirim ..
( Mağaralı Koy - Finike / Antalya ) - sadece bilenin gideceği bir yer, her daim sakin -
( Hidayet Koyu - Kaş / Antalya )
( Sarsala Koyu - Dalaman / Muğla )
( İztuzu Plajı - Dalyan / Muğla )
( Patara Plajı - Kaş / Antalya )
( Köyceğiz - Göl bölgesi, Ulucami Mah. Cengiz Topel Cd. ) - buranın enerjisi bence çok değişik -
( Simena Kalesi - Kekova / Üçağız )
Not ; İzmir falan düşünürsen Karaburun henüz kimsenin işgal etmediği, sakin ve rüzgarı bol, serin bir yerdir .. Çok da kamp yapacak yer bulursun ( Örnek ; Dolungaz koyu )
Not 2 ; Datça düşünürsen, Gıynap Koyu ve Perili Köşk koyu olabilir .. Hele Gıynap koyuna zaten ulaşabilene çeyrek altın veriyorlar, öyle özel bir yer .. Knidos Antik kentinden hemen önce ...