Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Aprilia Tuareg 660

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    06 Kasım 2019
    https://youtu.be/WpGhWskGBqk

    Mobilden video yukleyemedim,neyse.

    Alet hakkinda bilgilerin bir kismi video da var.

    On far biraz tuhaf geldi ama yine de guzel motor be.

    Zaten bu tarz motorlarin hepsi guzel oluyor,tam erkek motoru yani :p


    T7 ye ciddi rakip olabilir bence,sahsen arada kalsam sirf hesap makinesi ekran nedeniyle bunu secerdim.

    Dusundum de,secmezdim turkiye de aprilia falan almam




    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    20 Mart 2017
    Far hariç eski africa twin çok benmezis gibi geldi bana şekli güzel olmus

  3. #3

    Üyelik
    11 Kasım 2020
    param olsa ön sipariş verebilirim sanırım dediğim nadir makinelerden ben baya beğendim. hem araziye girecek kadar kıvrak duruyor hem genel üzmeyecek kadar güçlü. apriliayı zaten seviyorum. distribütör de ilgileniyora benziyor artık. ama zaten param yok:D

  4. #4

    Üyelik
    26 Mart 2018
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    2022 Suzuki V-Strom 650A
    Özellikleri bayağı dikkat çekici. 80 beygir, 70Nm tork veren bir motoru var. (Motorun hacmi 660cc ise oldukça başarılı...) Kuru ağırlığı 187kg, Tenere 700'ün dolu halinden 17kg hafif. 20l yakıt ve 3l yağ aldığını farzedersek bunlar yaklaşık 17,5kg yapar. Yani Tenere ile hemen hemen aynı ağırlıkta. Teknolojik olarak Tenere'den çok daha ileri. (5" TFT ekran, sürüş modları ve engine mapping vs.) Tipik Japon - İtalyan farkı. Süspansiyonların da Tenere'den çok daha iyi olduğuna kalıbımı basarım... Ne yazık ki Türkiye'deki varlığı çok zayıf bir marka. Honda'nin 850cc motoruyla yapacağı (yeni Transalp?) modeli beklemek lazım sanki.

  5. #5
    -ZERO- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Şubat 2012
    Şehir
    Los Angeles
    trident 660 gibi uygun fiyata gelirse yok satar. bu hacimlerde uygun fiyatlarda artık 2 silindir harici motosiklet satılmıyor ne yazık ki.

  6. #6
    Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Şubat 2011
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    BMW R1200GS / Piaggio Medley / Peugeot Tweet
    Bugün Şile'de Aprilia test sürüşü etkinliğinde Tuareg kullandım , bu sınıfta bu hacimde daha hafif bir motor herhalde yeniden üretilmeyecektir ful dolu depo ile 205 kg müthiş , deve gibi yüksek motoru baldırıma dayayıp neredeyse yere bırakıp kaldıracaktım :D dururken evirip çevirmek sürerken yatırıp kaldırmak herkese çok kolay gelecektir , süspansiyon aynı Africa Twin gibi çok yumuşak malum arazi iddiasıyla üretilmiş ama bana hitap etmedi , virajda korkutmasada frende öne dalma yapınca bana bi haller oluyor soğuyorum anında makinadan :( birde 80 bg gibi değil makina yahu tekim çantada yok Şile rampalarında 6. vites 130 gibi nefesi tükeniyor halbuki benim eski 650 cc 70 bg Vstrom daha canlıydı o rampalarda 150-160 gittiğimi hatırlıyorum , sanırım yakıt tüketimini düşürmek için uzun oranlı şanzıman koymuş Aprilia , düzde fıtı fıtı gidiyor ok ama akselerasyona çıkarken yada uzun rampalarda keyifsiz bir motor olmuş , sele benim gibi uzun yola giden adama dar gelir , rüzgar konforu gidon açısı , hız sabitleme güzel , ekranını çok beğendim her türlü ışıkta rahat okunabiliyor , test motorunu inceledim daha 4000 km de ama sanırım karteri sökülmüş takılmış , karter ile blok birleşim yerlerinde ciddi slikon taşıntısı olmuş , ya terleme yada karteri deldiler yada blok içi başka sıkıntılar neticesi bir işlem görmüş , kalabalık içinde sebebini sormak istemedim zaten test sürüşünde tın tın giden konvoyu bozup basıp gittim diye uyuz oldular , dedim mangal köftenin tadına bakamadan beni şimdi gönderirler aman ben Tuareg almam ama Yamaha T7 , Africa gibi yumuşak suspansiyonlu deve gibi yüksek ve çok hafif motor isteyene tavsiye ederim..
    Cyan bunu beğendi.

  7. #7
    otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Nisan 2009
    Şehir
    van
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    şu hırbonun banını çözün az karışalım
    motorine ve mertowski bunu beğendiler.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)