sabah gazetede böyle bir başlık gördüm..
şaka mı bu yaaaaa
off aman neyseki 50 cc ye kadarmış
İç İşleri Bakanlığı motosiklet kullanımını artırma amaçlı böyle bir yasa tasarısı hazırlamış..
sabah gazetede böyle bir başlık gördüm..
şaka mı bu yaaaaa
off aman neyseki 50 cc ye kadarmış
İç İşleri Bakanlığı motosiklet kullanımını artırma amaçlı böyle bir yasa tasarısı hazırlamış..
Ducatista:)
evet gazetede bende simdi okudum ama dedigin gibi 50 cc ye kadar maalesef . . .
Hangi gazete bu?
Hergun gazete okuyorumda gözümden kaçtı herhalde.
Soda Ayran Cool
bi an kendimi keriz gibi hissettim
serkan senin skutır 500 cc miydi? demiştim sana ehliyeti boşuna alıyosun diye
ya bunu biraz yükseltseler daha iyi olurdu 150 yapsak kurtarmazmı bakanım??
50 cc lik motoru ehliyetsiz kullansanda polis bisi demez heralde
evet bende okudum biraz önce 50cc ye kadamış mobyletler bile 52 lik
baslığı okuyunca biran için kızdım o kadar para veren var sınavlar, evraklar, sıkıntı ceken insanlar için haksızlık diye düşünmüştüm ama neyseki 50cc ye kadarmış. bence mantıksızlık
valla ben 150cc altının kullanılabileceğine inanıyorum . öünkü adamın b ehliyeti varsa trafik kurallarının hepsini biliyodur(tabi ehliyeti kasaptan almamışsa)..eee motorun üzerinde durabildiğine göre kullanmayıda biliyodur... hız sınırıda zaten genelde 90 km yi zor buluyolar.(gerçek hız değerleri bu)
MOTOSİKLETTE DOĞUNUN YÜKSELEN SESİ:bounce:
ozaman yakında 50cc lık 2 zamanlı race lerı getırırler(sekıl 1 a yamaha tzr 50)
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
A2 alanlara haksızlık olacak ama bari 150cc yapsaydılarda bişeye benzeseydi.Market arabaları bile 50cc'lik kadar güçlü.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
ya bence b olduktan sonra a2 ye hiç gerek yok. çünkü b alan zaten kuralları, motoru felan biliyordur. motosiklet kullanmayı bilmeyende zaten motosiklete binmez.
Başlığı okuyunca fena sinirlendim bi anda Yarın a2 im çıkıyor da
Bu 50 cc nin yukarsına çıkarsa ben kimi dövmeye gidicem
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
kanun hükmünde kararname olsaydı bari en azından
bu yasalar genelde tasarı olarak kalıyo uzun bi süre..
(gerçi bu tasarı için kalması daha hayırlı gibi )
Ducatista:)
zaten normalde 50 CC alti bir motorada kolay kolay ehliyet sormuyorlardi kask kafasinda takılı oldugu surece eger sorsalar adam motoru birakip kaciyordu zaten cezasi motorun fiyatını zaten asiyordu
İnsanlarla Ugraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim....
125cc ye kadar sınır tanımazlar bu kadar motor satılıyor hepsinden ne kadar vatandaşı soyabilirlerse soyacaklar ehliyet zart,zurt adı altında para topluyacaklar
50cc çinli fazla yok sanırım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)