Zincirin iç kısmı leş gibi olmuş!
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
Ben yıkarken o bölgeye köpük ve su tutmaya özen gösteriyorum ama ne kadar işe yarıyor bilemiyorum. Bana kalırsa ön zincir muhafaza kapağınıda açıp düzenli periyodlarla temizlemek gerek, keşke temizledikden sonra fotoğrafları atsaydınız o parlaklığı görseydim :D.
-
mazot ve sıcak su ile pırıl pırıl olur
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:10 ----------
Orası mecbur o şekilde olacak
-
Motoseverrr adlı üyeden alıntı
Ben yıkarken o bölgeye köpük ve su tutmaya özen gösteriyorum ama ne kadar işe yarıyor bilemiyorum. Bana kalırsa ön zincir muhafaza kapağınıda açıp düzenli periyodlarla temizlemek gerek, keşke temizledikden sonra fotoğrafları atsaydınız o parlaklığı görseydim :D.
Çocuklar telefonu alıp kaçtı çekemedim
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:27 ----------
Cyan adlı üyeden alıntı
Ön dişli bitmiş...
Hocam ben gözle kontrol ettim bitmemiş gibiydi. Siz nasıl anladınız?
-
Cyan adlı üyeden alıntı
Ön dişli bitmiş...
Ön dişli henüz bitmemiş de, dişli ile zincirde belirli bir bozulma görülüyor. Sanki arka aksın orada sağ/sol gerginlik eşit değilmiş de zincir dişliye dik açıyla basamıyor, veya ön dişli kilit pulu veya şanzıman çıkış mili frezeli dişli bağlantısı aşınmış da ön dişli olması gerekenden fazla kaçıklık yapıyormuş gibi.
O kapağın altı hep öyle oluyor, kilometre ve zincir bakımı rutinleri sonrasında olağan durum. Çok da şey etmemek lazım. Ama bu güne kadar gördüğüm en temiz CBF150' lerden biri. Tebrik ediyorum, güzel bakıyorsunuz.
-
Kural [ Z ] adlı üyeden alıntı
Ön dişli henüz bitmemiş de, dişli ile zincirde belirli bir bozulma görülüyor. Sanki arka aksın orada sağ/sol gerginlik eşit değilmiş de zincir dişliye dik açıyla basamıyormuş gibi.
O kapağın altı hep öyle oluyor, kilometre ve zincir bakımı rutinleri sonrasında olağan durum. Çok da şey etmemek lazım. Ama bu güne kadar gördüğüm en temiz CBF150' lerden biri. Tebrik ediyorum, güzel bakıyorsunuz.
Sağolun hocam, motora bakıyorum. Bakımlarını ihmal etmiyorum. Ve de en önemlisi güneşte hiç bırakmıyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:30 ----------
Bu arada az evvel banyo yapıldı. Öğlenleri gazyağı banyosundan sonra iyi geldi be.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:51 ----------
Karıma bile bu kadar vakit ayırmıyorum terbiyesiz olayım ki..
-
Valla motorun cok guzel duruyor..honda kalitesi iste, 150 cc si bile boyle
Kaca satarsin bunu ?
-
Hırbonen adlı üyeden alıntı
Valla motorun cok guzel duruyor..honda kalitesi iste, 150 cc si bile boyle
Kaca satarsin bunu ?
Bunu satmam kanka. Can yoldaşı gibi bir şey oldu. Çocuklara miras kalsın.
Piyasa da allak bullak zaten, her ay zam geliyor. Alınacak bir şey de yok şu ortamda.
-
25 Temmuz 2021, 00:22
Benim MT-07'nin üstünde gene kedi yatıyordur muhtemelen site garajında Bu sene hiç yıkanmadı, geçen sene de yıkanmamış olabilir. Ha 2 kez tazikli su tutmuştum ama onları da yıkamaktan saymıyorum. Motowash'a götürecektim Cuma günü ama kapalıydı. Gene pis kalmaya devam edecek gibi geliyor
-
25 Temmuz 2021, 00:36
Angrypower adlı üyeden alıntı
Benim MT-07'nin üstünde gene kedi yatıyordur muhtemelen site garajında
Bu sene hiç yıkanmadı, geçen sene de yıkanmamış olabilir. Ha 2 kez tazikli su tutmuştum ama onları da yıkamaktan saymıyorum. Motowash'a götürecektim Cuma günü ama kapalıydı. Gene pis kalmaya devam edecek gibi geliyor
Hocam bir gününü komple motoruna ayır. Başka yolu yok.
-
25 Temmuz 2021, 10:13
Leş mi gibi olmuş? :D
-
25 Temmuz 2021, 11:28
İnazuma adlı üyeden alıntı
Bir kilo kadar var. Bir de zinciriniz yağsız kalmış galiba.
-
25 Temmuz 2021, 12:26
-
25 Temmuz 2021, 13:17
Daha temizini ömrüm boyunca görmedim :D
-
25 Temmuz 2021, 13:26
Çamurun hatırası yoksa sizin için bu kadar beklememek lazım 😂
-
25 Temmuz 2021, 13:28
hokahey adlı üyeden alıntı
Bir kilo kadar var. Bir de zinciriniz yağsız kalmış galiba.
Bence o zincir hayatında hiç yağ ile tanışmadı
-
25 Temmuz 2021, 14:07
Angrypower adlı üyeden alıntı
Bence o zincir hayatında hiç yağ ile tanışmadı
Gerçekten uzun zamandır hiç yağlanmamış gibi duruyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:06 ----------
Gazyağı müthiş bir şey yahu. Fisfis yapıp motoru komple sildim sonra da yıkadım. Acayip bir parlaklık verdi.
-
25 Temmuz 2021, 17:18
yağlanmış bir zinciri 5 dakika sonra bu hale getirebilirim :D Motosikletiniz Enduro ise Kirlenmek güzeldir
-
25 Temmuz 2021, 18:25
yağlanmış bir zinciri 5 dakika sonra bu hale getirebilirim :D Motosikletiniz Enduro ise Kirlenmek güzeldir
Enduro iyi de, temizlik hastaları için anksiyete azdırıcı bir spor dalı.
Motoru çamur içinde görünce sinir krizi gelir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)