Selamlar egzoz içerisinde kum varmış gibi ses var geçen conta değiştirirken dikkatini çekti ters çevirdim dökülen bir şey yok çalışırken ses var biraz bu kum gibi parçalar kurum olabilir mi nasıl temizleyebilirim
Selamlar egzoz içerisinde kum varmış gibi ses var geçen conta değiştirirken dikkatini çekti ters çevirdim dökülen bir şey yok çalışırken ses var biraz bu kum gibi parçalar kurum olabilir mi nasıl temizleyebilirim
Egsozun içindeki katalizör ve onun içindeki saç gibi olan parça dağılmış olabilir büyük ihtimalle.Gazladığınızda nasıl tarif etsem böle ''fııırş'' der gibi ses yapıyor mu?
Evet yapıyor
Ne garip iş ya benim conta değişmemi mi beklemiş dağılmak için alt tarafı söktüm geri taktım 🤣 bu durumda ne yapılıyor peki üstad egzoz almadan çözüm var mı 1400 TL egzoz
sarı siteden link vermek yasakmı ?
ona göre vereceğim
İyi bir ustan varsa onlada konuş ondanda görüş al.Egsozun bağlandığı manifold yerinin pulunda da sıkıntı olabilir pul kaçırıyorsa oda ses yaptırabilir.Egsozun bağlantı yerlerinin vidaları iyi sıkılmamış gevşemiş olabilir.Egsoz muhafazasının vidaları gevşemiş olabilir.
En kötü ihtimalle egsoz kesilecek ağız tarafından çıkarmı bilmem ama katalizörü kaynatıp yerine geri tepelerseniz olur.
Yada şöyle bişey daha yapılabilir bu performans egsozlar var tüp olanlardan çok fazla kafa ağrıtmayanlardan bişey alınıp takılabilir 1400-1500 vermektense 300'e 500'e çin malı bişeylede çözülür
motolifeb.sahibinden.com
bunu google'a yapıştır burayla irtibata geç
çok sayıda 0 veya 2.el yedek parça satıyor,motora uygun bir egzoz katalizörü bulursan sorunun düzeleceğini düşünüyorum
Teşekkürler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)