Kenan Sofuoglu abimize acik mektup
Reklamlar
-
18 Temmuz 2021, 23:10
bizim ulkede pacayi boktan siyiran, milletin kafasina sicmaya baslar.
İster acik mektup yazalim, istersek meclisin onunde kendimizi benzinle yakalim birsey degismez.
şehide kelle diyen, cocuklara tecavuz eden ensar vakfinin arastirilmasi onerisini reddeden ve akabinde sevincle birbirine sarilan güruhun himayesine girmis her insan benim gozumde sucu isleyen kadar sucludur.
Kenan sende geceleri rahat uyu.
Reklamlar
-
18 Temmuz 2021, 23:43
-
19 Temmuz 2021, 00:34
Kenan abi de millet bayrak vatan türküsüne katılanlardan siz motora bındıgınıze sukur edın
-
19 Temmuz 2021, 00:51
tommygun adlı üyeden alıntı
Akp'den birşey beklemeyin, kendilerine hayırları yok. O kadar Afgan, Iraklı, Suriyeli akın akın izinsiz sınırdan geçerken de milliyetçi geçinip ses çıkarmaya bir tarafı yemeyen Mhp ve Ülkücülerin bir kısmını da Allah'a havale ediyorum. Anca duvara koyun, kurt çizsinler.
İmzamı atıyorum başkanım.👏👏👏
-
19 Temmuz 2021, 09:53
Osm@n adlı üyeden alıntı
Yazdigim mektup ters tepecek diye korkmaya basladim.Yazilanlari okursa otv az gelmis bunlara diyebilir :(
-
19 Temmuz 2021, 12:34
Hırbonen adlı üyeden alıntı
Yazdigim mektup ters tepecek diye korkmaya basladim.Yazilanlari okursa otv az gelmis bunlara diyebilir :(
Demezse zaten o koltuğu hakketmiyor demektir.
-
19 Temmuz 2021, 16:26
Daha mantıklı ve mümkün isteklerde bulunalım. Mesela:
Merhaba Kenan abi. Mayısta bir buçuk yaşıma basacağım. Ailem motosiklet sevdamı anlamıyor. Resti çekmeyi düşünüyorum. Annem sütten keserim diyor. Sütünü çok seviyorum ama özgürlüğüme de çok düşkünüm. N'olur bizimkilerle bi konuş.
-
19 Temmuz 2021, 17:49
Bekar arkadaşlar için yabancı bir hanımefendi bulup evlenme ihtimali bu düzenlemenin yapılma ihtimalinden daha yüksektir.
-
19 Temmuz 2021, 21:02
M.balibey adlı üyeden alıntı
Bekar arkadaşlar için yabancı bir hanımefendi bulup evlenme ihtimali bu düzenlemenin yapılma ihtimalinden daha yüksektir.
Fahiş araç vergilerine karşı milletvekilimiz direk örnek olmuş işte bize daha n'apsin?
-
19 Temmuz 2021, 22:07
Yazikk,yazik.İsmin alp,turk bayragi koymusun resmine sloganin turkiye turklerindir fakat su yaptigin yoruma bak.
Tarih bilmiyorsan dirilis ertugrul izle bari alp efendi!
Kala kala kaç tane Osmanlı torunu kaldı ki? Vahdettin ve avanesi ingiliz gemisine binip kaçtı. Çok yıllar sonra Türkiye'ye girmelerine izin verildi ama onlar o zenginlikle ne isterlerse alabilirler zaten. Osmanlı ailesi o kadar da büyük değil. İktidarı için kardeşini bile öldürme geleneği olan bir aileyi niye önemseyelim.
-
19 Temmuz 2021, 22:14
Kenan Sofuoğlu denildiği zaman aklıma hep " katil bariyerler " geliyor, sonra da Ekrem İmamoğlu geliyor, bu kadar basit bir vaat verip nasıl olur da yerine getiremezler ? inanılır gibi değil .. karlı bir iş değil anlaşılan .
-
20 Temmuz 2021, 09:46
Gökhan_Aygün adlı üyeden alıntı
Kenan Sofuoğlu denildiği zaman aklıma hep " katil bariyerler " geliyor, sonra da Ekrem İmamoğlu geliyor, bu kadar basit bir vaat verip nasıl olur da yerine getiremezler ? inanılır gibi değil .. karlı bir iş değil anlaşılan .
Para gidiyeh paraa
https://youtu.be/B9jUenJFR6g?t=12
-
20 Temmuz 2021, 11:00
YasinC adlı üyeden alıntı
Aynen. 2010 oncesi sicak para donemi olsa rant icin yandasin birine 5-10 kati fiyata yaptirilirdi. Simdi zor.
-
20 Temmuz 2021, 13:33
Yazikk,yazik.İsmin alp,turk bayragi koymusun resmine sloganin turkiye turklerindir fakat su yaptigin yoruma bak.
Tarih bilmiyorsan dirilis ertugrul izle bari alp efendi!
Evladım bana akıl vereceğine az tarih oku..Osmanlının sadece türklerden oluşmadığını , Son 200 yılında tamamen araplaştığını görürdün..
Sapına kadar Türk üm.. Ne osmanlıyım ne arap... Konu derinlere gitmeden az tarih oku derim ..
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
20 Temmuz 2021, 15:11
laiKlik ELdan GidiYeAHHHHHHHHHHHH
-
20 Temmuz 2021, 15:36
pulsarcan adlı üyeden alıntı
laiKlik ELdan GidiYeAHHHHHHHHHHHH
Bayagi komiksin sen
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:34 ----------
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Evladım bana akıl vereceğine az tarih oku..Osmanlının sadece türklerden oluşmadığını , Son 200 yılında tamamen araplaştığını görürdün..
Sapına kadar Türk üm.. Ne osmanlıyım ne arap... Konu derinlere gitmeden az tarih oku derim ..
Ya hocam yas bayagi var galiba.Bir akp li vekil ile nasil konusulmasi gerekiyorsa o sekilde konusuyorum.Osmanli,ummet falan.anlamiyon mu
-
20 Temmuz 2021, 16:04
Bayagi komiksin sen
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:34 ----------
Ya hocam yas bayagi var galiba.Bir akp li vekil ile nasil konusulmasi gerekiyorsa o sekilde konusuyorum.Osmanli,ummet falan.anlamiyon mu
Akp li vekil le konuşma raconu mu varmış?... Alla alaaa ?...
Biz bildiğin vekil falan sanıyoduk...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
20 Temmuz 2021, 17:33
Adres ver ekipleri yönlendiriyorum.
-
20 Temmuz 2021, 21:31
Arkadaşlar bayram ziyaretlerimi bitirip öğleden sonra kendimi Kadıköy'e attım. Söğütlüçeşme Caddesi ve Bahariye'de hiç saymadıysam 30 tane Özel Harekat Polisi otobüsü, minibüsü saydım. 100 küsür tane çevik kuvvet polisi Mehteran gibi kılıç kalkanla sotelenmişti. Kadıköy ahalisi bellidir, hani olay bile olsa 3-5 kişilik polis "dağılın ulan" diye bağırsa ahali dağılır, öyledir yapıları. İstanbul'da başka yer mi yok? yoksa başka yere girecek yürek mi yok? Sarıgöl, Esenyurt, Maltepe Bağlarbaşı, Bağcılar dalsanıza sıkıyorsa 30 otobüs çevikle. Bir Kadıköy'ün bebesine mi yetiyor gücünüz?
-
20 Temmuz 2021, 22:35
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Akp li vekil le konuşma raconu mu varmış?... Alla alaaa ?...
Biz bildiğin vekil falan sanıyoduk...
Alalım bu arkadaşı... Silivri yazı montla geçirsin de aklı başına gelsin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)