geçen hafta rüyamda motosiklet sürüyorum, önümde suzuki hayabusa tarzı bir racing ve üzerinde siyah kısa kollu giymiş 70 li kilolarda 1.75 li boylarda bir eleman, 35 li yaşlarda bir profil..
arkadan takip ediyorum ve bu eleman gazlıyor ve ön kaldırayım derken gaza fazla yükleniyor ve yanlışlıkla motor kafasına geçiyor, aslında motor kafasına geçmiyor yani motor öne doğru savrulma esnasında adam da ters takla atıyor ve kafası yere çarpıyor, yukarıda kaykaycı arkadaşın kafasını yere vurduğu gibi biraz... ama rüyamdaki adam sırtını çarpmıyor, direk kafayı çarpıyor.
çok şiddetli bir şekilde "çat" diye ses geliyor ama baya şiddetli, sanki bir anlık ses bombası gibi.. sonra millet "aha kafası kırıldı" diyor, bende "eyvah eyvah ambulansı hemen çağırsak, ölmese bari" diyorum içimden..
sonra eleman ölüyor mu ölmüyor mu hatırlamıyorum rüyanın kalanını.
...... kaykaycı elemanın kafasını vurduğunu görünce bu rüya aklıma geldi yazayım dedim, yeeee i love helmet i love helmet..
https://www.youtube.com/watch?v=b9yL5usLFgY
edit: video hakkında tartışacaktık unuttum, hemen tartışıyorum; mümkünse böyleleri motosiklet kullanmasın.