İşteburadayız nasıl bir site?
Reklamlar
-
Facebookta motosiklet gruplarında görüyorum.Nasılsa her motorun yedek parçalarını koyuyorlar.Siteleri hiç güvenilir gözükmüyor ama bayileri de var.Bilen hiç alışveriş yapmış olan var mı?
Bana dolandırıcı gibi geliyorlar ama emin olamadım
Reklamlar
-
o siteyi bilmiyorum ama https://www.motomarketim.com/ %100 dolandırıcı 28 nisanda yaptığım alışveriş halen ulaşmadı herhangi bir muhattap yok dikkat edin.
-
joshua adlı üyeden alıntı
o siteyi bilmiyorum ama
https://www.motomarketim.com/ %100 dolandırıcı 28 nisanda yaptığım alışveriş halen ulaşmadı herhangi bir muhattap yok dikkat edin.
Kredi kartıyla alışveriş yapmak gerekiyor böyle yerlerde.En kötü iade istersiniz bankadan.
-
RoofRoof adlı üyeden alıntı
Kredi kartıyla alışveriş yapmak gerekiyor böyle yerlerde.En kötü iade istersiniz bankadan.
evet kart harcama itirazı yaptım, şimdi ürünü gönderdiklerini ispatlayacaklar yoksa para iade edilecek.
-
işteburadayız diye site ismi mi olur? Bu tip bilmediğimiz siteler yerine n11,trendyol,hepsiburada, sahibinden get gibi pazaryerlerinde yer alan firmalardan alışveriş yapsak sanki daha sağlıklı. Belki 3-5 TL daha fazla öderiz ama kafamız rahat olur, biliriz ki kargodan iphone yerine hıyar çıkmaz, çıksa bile satıcı para minvalinde 3'ün 1'ini alır.
-
Filiz Aydın'dan yıllardır alışveriş yaparım benim diyen yetkili servise taş çıkartır tedarik süreçleri ve fiyatları.
-
kart bilgini verme hocam.
benım gecenlerde başım yanıyordu az kalsın. aman diyim.
30 tl fazla ver , resmi siteden al
-
Benim motorun bi parçası Türkiye'de yoktu. İsteburadayız Filiz hanım sağolsun yardımcı oldu. Avusturyadan getirtti. Hiç bir sıkıntı yaşamadım. Sanırım havale ile ödeme yapmıştım.
-
Ekarademir adlı üyeden alıntı
Benim motorun bi parçası Türkiye'de yoktu. İsteburadayız Filiz hanım sağolsun yardımcı oldu. Avusturyadan getirtti. Hiç bir sıkıntı yaşamadım. Sanırım havale ile ödeme yapmıştım.
Hocam yetkili servisten getirmeye göre ne farkı var?Bu arada neredeydin hocam bayadır yoktun
-
28 Temmuz 2021, 01:56
Benim anladigim isteburadayiz,motorcycleparts nokta eu adresinin arayuzunu kullaniyor.orada semalari ve motosiklet parca kodlarini seciyor.siz parcayi satin alirsaniz heralde urunu turkiyedeki bayi ve servislerden tedarik ediyor.tedarik surecini bilemem ama arayuz bildigin motorcycleparts . Eu adresi
-
29 Ağustos 2021, 14:05
Hocam yetkili servisten getirmeye göre ne farkı var?Bu arada neredeydin hocam bayadır yoktun
Hiç bilmiyorum farkı varmı. Yetkili servis kullanmıyorum ben. Gerçi özel serviste kullanmıyorum yok çünkü buralarda öyle şeyler.
İş güç yoğundum bi dönem.Birde çocuk büyüdü boş vakitler ona ayrılıyor malum. Motorun yanına dahi gidemedim. Bu hafta bi fırsat buldumda hem motoru topladım hem bi foruma bakmaya zaman buldum.
İster düşün... Kendini ister hayale kaptır...Uzar uzar, çünkü hiç sonu yoktur yolların.
Bakarsın aldanmışsın, gördüğün bir seraptır. Sevimli bir hayale açılırken kolların.
-
29 Ağustos 2021, 16:29
Ekarademir adlı üyeden alıntı
Hiç bilmiyorum farkı varmı. Yetkili servis kullanmıyorum ben. Gerçi özel serviste kullanmıyorum yok çünkü buralarda öyle şeyler.
İş güç yoğundum bi dönem.Birde çocuk büyüdü boş vakitler ona ayrılıyor malum. Motorun yanına dahi gidemedim. Bu hafta bi fırsat buldumda hem motoru topladım hem bi foruma bakmaya zaman buldum.
Bende webike'tan almaya başladım.Euro vs olmadığı için biraz ucuza geliyor.Fren disklerinin benim motorun 1000 tlye buldum kargosu da 100-200 mü neydi.Neredeyse türkiyedeki fiyatlara denk geliyor.
Yetkili serviste parça getirip kargoluyor hocam bu arada haberin olsun
-
29 Ağustos 2021, 20:54
Bende webike'tan almaya başladım.Euro vs olmadığı için biraz ucuza geliyor.Fren disklerinin benim motorun 1000 tlye buldum kargosu da 100-200 mü neydi.Neredeyse türkiyedeki fiyatlara denk geliyor.
Yetkili serviste parça getirip kargoluyor hocam bu arada haberin olsun
webike.com.tr sadece com uzantılı olanlar aynı galiba.Bir süredir parça siparişi vereceğim site arıyorum.avrupa menşeili olanların fiyatları fazla birde euro olunca abd fiyatlarının neredeyse iki katına geliyor.ABD'de türkiyeye şu an gönderemiyoruz diyor.webike.tr'ye bakıyorum fiyat daha uygun.fedex ile gönderim sağlıyor.10-12 kalem parça var, vergisini verip gümrükten geçebilir mi?.4 jant teli , 4 tane somunu görüp ithalat'a tabi tutmazlar heralde
-
30 Ağustos 2021, 10:51
joshua adlı üyeden alıntı
o siteyi bilmiyorum ama
https://www.motomarketim.com/ %100 dolandırıcı 28 nisanda yaptığım alışveriş halen ulaşmadı herhangi bir muhattap yok dikkat edin.
Kardeş o sitenin şirinevlerde mağazası var git hesap sor
-
30 Ağustos 2021, 13:44
birde motosikletaksesuarlari.com dan uzak durun derim yok kaşınıyorsanız alış veriş yapın dertsiz başınızı derde sokun
-
30 Ağustos 2021, 15:32
hn33 adlı üyeden alıntı
birde motosikletaksesuarlari.com dan uzak durun derim yok kaşınıyorsanız alış veriş yapın dertsiz başınızı derde sokun
3-5 sene önce alışveriş yapıp çok memnun kalmıştım, geçenlerde tekrar uğrayayım da eldiven bakayım dedim, sanki el değiştirmişler gibi. Daha ufak bir yere taşınmışlar, yeterli sayıda model de yoktu. Nazarımız değdi adamlara.
-
31 Ağustos 2021, 19:21
tommygun adlı üyeden alıntı
3-5 sene önce alışveriş yapıp çok memnun kalmıştım, geçenlerde tekrar uğrayayım da eldiven bakayım dedim, sanki el değiştirmişler gibi. Daha ufak bir yere taşınmışlar, yeterli sayıda model de yoktu. Nazarımız değdi adamlara.
Hocam ekipman şirketleri batıyor gibi tek tek.Motomax zaten küçülmüştü geçen Held eldivenler gelecek mi diye arayayım dedim hiç boşuna bekleme abi yeni modeller gelmeyecek filan dedi.Feyizoğlu filan da aynı.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)