İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. En büyük avantajim kaza çok ani gelissede hani 2-3 saniye dusunebilme fırsatım oldu. Önümde mesafe vardı ama ne olduysa önümdeki arabanın önündeki arabada oldu. O frene bastı benim vurduğum adam ona vurdu bende arkadan ona vurdum 3 araç birbirimize girdik. Kendimi motordan da atabilme şansım vardı ama o hızla 200-300 metre net suruklenirdim ve heryerim yanardi her ne kadar ekipmanda olsa. Üstümden birşey geçme ihtimali de cabası. Ben kendimi motorda sabit tuttum.
geçmiş olsun,
sağlığınıza kavuşmanız en önemlisi şimdilik.
https://www.hizliresim.com/1onxug6 beyler siz siz olun herkese bu olay ders olsun gidiceginiz yer 800 metre 100 metre hiç fark etmez kqskinizi da klipsinizide takın. Bende normalde hep takardim. O gün biraz aceleyle çıktım. Şu halime bakın bunun tek sebebi kaskın kafamdan firlamasi. Kaskimda nexx sx100 dandik bir kask ta değil. Eminim kafamda olsa daha az hasar alcagim kesindi. Rica ediyorum ekipmansiz kasksız yola cikmayin. Dün ekipmanın önemini çok daha iyi anladım ben.
Kardeş,çenemden ameliyata girecegim deyince ciddi kirik var sandim,emin ol çok daha kötüsünü gordum,ucuz yirtmissin,kisa surede iyilesir..gecmis olsun
Geçmiş olsun hocam, Allah beterinden korusun.
Geçmiş olsun. Fotoyu gördüm açık kırık yok gibi, iyi duruyorsun bir kaç aya jilet gibi olursun.
geçmiş olsun
geçmiş olsun kardeşim tez zamanda iyileşir motosikletini eski haline getirirsin inşallah...
Allah beterinden korusun. Geçmiş olsun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)