Motorcu motorcuyu bulur...
Reklamlar
-
30 Ağustos 2006, 21:12
Süper Moderatör (BBRR)
Reklamlar
-
30 Ağustos 2006, 21:18
süper !!!
abi senin hyosung un üstünde de resimlerini çekseydin hyosung resimlerine eklerdin
abzah ve necdet e iyi tatiller.
==============================
==============================
-
30 Ağustos 2006, 21:20
-
30 Ağustos 2006, 21:25
Süper Moderatör (BBRR)
yarın dönecekleri için murat"ın motorunun eksilen ön fren hidroliğini tamamlamak için honda yetkili servisine gittik
her iki motorun yağları kontrol edildi eksilen ön fren hidroliği tamamlandı...muratın motoru yıkadılar ...ön tekerle gidon arasındaki balans bozukluğu yapıldı ...honda servisi bir arkadaş gibi yakın davrandı ...bu işler karşılığında hiç bir ücret talep edilmedi..Honda marmarise (kıvrak motor) burdan helal olsun diyoruz ...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
30 Ağustos 2006, 21:30
-
30 Ağustos 2006, 21:38
murat abiyle necdet abi habersiz tatile gitmişler yaw, işe bak
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
-
30 Ağustos 2006, 21:38
ne güzell aynı forumdan çıkan arkadaşlarrr...şansa bak...
-
30 Ağustos 2006, 21:43
ben marmarise gidersem barış abiyi anında tanırım onun eşi benzeri yok çunkü
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
-
30 Ağustos 2006, 23:25
tam bir flim gibi olmuş vayy.ne tesadüf. güzel resimler eline saglık.
-
30 Ağustos 2006, 23:33
Anaaaaaa bunlar benim fethiye - Muğla,Dalaman-Antalya,Denizli Yol ayrımında gördüğüm babalar.Bende Dalaman-Muğla yönünde bir müddet devam ettim.Ama onlar oldukça hızlıydılar.Hatta arkadaki abim kafasını sol tarafa yatırıp bana baktı,renkli vizörlü bir kaskı vardı.Eminim onlar sizsiniz.Tüh yaaaa.Sizle tanışma fırsatını kaçırdım.
-
30 Ağustos 2006, 23:37
-
30 Ağustos 2006, 23:45
ehueuuh çok güsel bir anı olmuş motor kardeşliği budur işte çok iyi bi örnek abi teşekkürler.. bide sölemeden geçemicem o canavarların yanında bisiklete binen amca çok komik kollarında dövmesi olan
-
31 Ağustos 2006, 00:02
İşte dayanışma, işte motorculuk ruhu.
Tebrik ediyorum
-
31 Ağustos 2006, 00:04
Olay budur. İşte motorcu dayanışması.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
31 Ağustos 2006, 00:19
Murat ve Necdet kardeşlerim iyi yapmışınız, ama Barış a denk gelmeniz hakketen büyük tesadüf... Türk filmi gibi...
-
31 Ağustos 2006, 00:27
Süper Moderatör (BBRR)
yok ben onlara denk geldim ...buraya gelen ve kafada kask olan herkese bi merhaba hoşgeldiniz diyom ...burda kimse kask takmaz ...kafada kask varsa belliki misafirdir..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
31 Ağustos 2006, 00:28
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
murat dönüşte görüşelim olm bittin sen
-
31 Ağustos 2006, 00:34
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
ulen necdet ulen murat sizden korkulur yafu..gittiniz bi alem gezdiniz ayrı alem yafu barısı nası buldunuz vallahi bravoo..Barışa ayrıca bravo klasik marmaris bariş misafirperveliği tabii..burda yazılmayacak kimbilir nerelere götürmüştür sizi..
S&S
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler