Oh ne güzel valla
Oh ne güzel valla
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Süper gezinin balı kaymağı BBRR olmuş.İyikide olmuş.Yoksa Otelin yaptığı muameleye rağmen girmek zoruda kalabilirdiniz.Benim buradan acayip hoşuma gitti valla.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
yok yok paşa merak etme biryere gittiğimiz yoktu inan otelden bile
çıkmadık
evt haklısın renkli vizör murata ait ben bile ona yetişmek için bazen zorluk çektim virajlarda ben avantajlıydım düz yolda onu görmek zor oluyordu ama bu arada cbr 600f marmarise giderkene ben kullandım 600km yaptım 222km son sürat gördüm aydın otobanda tek kelime muhteşem bir makine seneye
allah nasip ederse ya bu olacak yada daha büyüğü bu arada muratın son süratı
250km tabiki onda tecrübede konuşuyor
cüneyt kardeş haklısın barışın işi çok kolay kask takanı görünce yabancı olduğunu anlıyor zaten yabancı olduğunu bu arada seneye güzel plan yapıp
sadece 2 motor değil 3-5motor gidelim süper zevk aldım vallah birkaç kafadenge arkadaş daha oldummu daha güzel olur
marmarise gelmeyi düşünen arkadaşlar eğer beni arar haberdar ederse kalacağı yeri hem iyi hemde uygun fiyattan ayarlanır...her türlü geziye taban fiyattan yer ayarlanır...nerelere gidilir nerelerde yenir bunlar tavsiye edilir
....işin kısası marmarisi terch edeni burdan mutlu yollarız ...necdet bu arada kafam sizde kaldı neyse sağ salim gitmişiniz ...yine bekliyoruz bu arada hiç bişi yapamadık kusura bakmayın...
ayrıca yunanistana rodos üstünden gitmeyi düşünenede her türlü yardımı yaparız...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Necdetçim yine bekleriz sezon sonu gelinde bende sizle beraber dolaşayım
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
süper yaaa..
marmaris küçük tabi
Ducatista:)
Süper ya işte budur çok güzel bir gezi olmuş bu sitenin en güzel yanı da bu işte. heryerde böyle güzel dostlarımız var ve gittiğimiz hiçbiryerde yabancılık çekmeyiz.Umarım önümüzdeki yaz için de gönlünüzce bir gezi yaparsınız.
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
Süper bi tatil.Süpriz de güzel olmuş
Ben de seneye barış abiye dövme yaptırmaya gidiceeeeeeeem
Hacı Hacıyı Mekkede
Hoca Hocayı Tekkede
Motorcu Motorcuyu Dakkada Bulur
bence marmarisdeki belediyenin BBRR ye madalya felan vermesi lazım. adam ne yapıyorsa marmaris için yapıyor. onun kadar başka marmarisin reklamını yapan görmedim. belediyeside dahill
Güzel bir tesadüf olmuşAma Barış abimi tanımak çok da zor olmasa gerekBarış abimin ve ailesinin misafirperverliği tartışılmaz zaten,her ne kadar henüz kendisine misafir olmadıysam da bu forumda misafirperverliğinin örnekleri mevcut...
Ya arkadaşlar alakasız mı olacak bilmiyorum ama,
Yanılmıyorsam motorcu motorcuyu motosiklet.net de bulur gibi bi durum da olabilir.
İnsan insana benzer derler ama ilk sayfanın ilk resminden tanıyabildiğim kadarıyla acaba Murat arkadaşımız 271. Dönem Mamak Muhabere Yedeksubay Okulu ndan olabilir mi?
Kendisi ya da tanıyan biri yanıt verebilir mi?
Yanılıyorsam şimdiden pardon.
Herkese saygılar,selamlar.
Not:BBRR a da samimi konukseverliği için tebrikler.
"Efendiler, muhterem milletime tavsiye ederim ki; sinesinden yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanlarında ve vicdanlarındaki asil cevheri tahlil etmek dikkatinden bir an bile feragat etmesinler.”Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
bizde yıllar sonra ilk defa egeknn ile orada kasksız gezmiştik gerçekten polis dahil kimsede kask yok takanada garip bakıyorlar uzaylımı bu diye barış kardeşim bu yıl hayırlısıyla belediye başkanlığına adaylığını koysun bizde destekliyelim marmarisi motor cenneti yapsın sabit buluşma noktası marmaris olsun
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
BBRR Abi Senye Motoru Alabilirsem Antalya Ya Inicem Inerken Bende Yanina Uğrarim.
[I][B][COLOR="Blue"]Ahmet KÖSE[/COLOR][/B][/I]
[I][B][COLOR="Blue"]05544016341[/COLOR][/B][/I]
::tutkuy::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)