Motosiklet aldık bir dert satacağız bir dert
Motorumu satmak için ilana koyduğumdan itibaren iletişime geçen insanların %50 si ile saçma sapan muhabbetlere girdik benim en sinirimi bozan diyalog
Motorun başlığında pazarlıksız yazıyor.
Beyfendi arıyor soruyor soruyor cevaplıyoruz konu usta en son ne olur a geliyor hadi diyorum 6.000 tl lik uygun fiyatlı bir motora 250 tl daha almayayım diyorum adam kalkmış diyor ki o paraya o motor olmaz ulan ruh hastası almayacaksan benim malımı neden kötülüyorsun daha iyisini bulabiliyorsan git al benim bütçeme uymuyor de git başka bir motor bak sanki 100.000 TL lik mal alıyorda 3 5 bin pazarlık yapacağını sanıyor millet ne yapayım abi 5.500 e aldığım 2 bin tl masraf yaptığım motoru sana 4 e mi bırakayım onu istiyorlar artık heralde öyle düşünüyorum. Yanlış anlaşılmasın yaptığım masrafı bindiğime sayıyorum zaten o zamanda 10 bin tl olan 150 nk şuan 15 bin tl ben 5.500 e aldığım malı 5.750 ye bırakıyorum karında zararında da değilim adam gelmiş o motor o kadar etmez diyor abi 5.000 tlye cg kalmadı heralde içimden geçen herşeyi yutkunuyorum ve engelliyorum. velhasıl kelam ufak tutarlı motor satmak en zoruymuş.
Sizin de başınızdan geçen trajikomik birşeyler varsa okumaktan zevk alırım