motomaxa sorabilirsiniz. onlar getiriyor scorpionu hatırladığım kadarıyla.
Ayni genislik ve uzunlukta vidayi nalburda veya yapi marketlerde bulabilirsin, kafa genisligi tutmayacaktir, onu da metal veya plastik pul ile cözebilirsin.
Facebook gruplarinda kaskini emekli etmis birinden de isteyebilirsin.
Bak sana bir taktik söyleyeyim;
Eğer Scorpion firması, müşteri feedbacklerine önem veriyor ise, işini hemen halledeceklerdir. Önce iletişim e-postasını buluyorsun, Customer Service vb. bir e-posta..
Ve kaskın bir fotoğrafını çekip gönderiyorsun, ve altına, satın almış olduğum kaskın orası burası dökülüyor, ve Türkiye'de bu ürünü tedarik edemiyorum.. En kısa sürede sana ücretsiz olarak ihtiyacın olan parçayı göndereceklerdir.
Geçenlerde bilgisayar kasamın toz filtresini evdeki köpek parçaladı, Türkiye'de aradım taradım bulamadım, CORSAIR'e bir e-posta attım, adamlar gümrük ve kargo masrafı dahil karşılayarak, Hong-Kong'dan bütün filtreleri gönderdiler..
Bu büyük firmaların kurumsallık anlayışında var, denemeni öneririm.
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
Dediğinizi mutlaka deneyeceğim.Corsair konusunda, 4 sene önce sıvı soğutmadaki pompa sesi nedeniyle iletişime geçtim hemen döndüler.Amazonla görüşün iade edemezseniz biz yardımcı olalım diye.Bu tarz konular olması gerektiği gibi ama TR de alışık olmadığımız mevzular.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:06 ----------
Dediğiniz gibi vidayla pullarla tutturdum oldu,ama kötü gözüküyor.Artık yenisini bulana kadar idare edecez.Yanına yedek koymak bu kadar mı zor anlamıyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)