gece cekimi kalitesi nasil bu modellerin?
gece cekimi kalitesi nasil bu modellerin?
İkisininde çok kötü.
Farklari H9R uzaktan kumanda ile geliyor. Ikisinin de gece cekiminden bir sey beklemeyin.
kullanmadım ama arkadaşımın çekim videosunu izledim. oldukça amatör...
NASIL BAKARSAN OYLE GORURSUN...
gece değil ama sabah 6,30 7 arası kasımda hafif karanlık görüntü bu şekilde gecede çok başarılı değil genel aksiyon kameraları bu arada h9 ile h9r arasında tek fark r olanda kumanda geliyor başka fark yok aynı cihaz aslında
h9r sonundaki r remote den geliyor, yani uzaktan kumanda var ekstra, onun haricinde teknik olarak ikisi arasında fark yok.
ikisinin de gece çekimleri çok da iyi değil.
zaten gece çekimi gopro haricinde iyi olan çinli action cam modeli görmedim henüz.
Eken fiyatına göre iyi, neden derseniz gopro ile arasında 10 kat gibi fiyat farkı var, zaten 3-4 bin tl gözden çıkardıysanız gidip Eken’e bakmazsınız.
Bende çok araştırdım ama nedense bulamadım düzgün bir model.
Gopro ile eken arasında uçurum var. Mesela 1000 tl seviyesinde 1080 60fps çekim yapan ne önerirsiniz.
Motorda kullanılmak için bulunabilirse H6s Plus modeli kendi içinde gyro olduğu için daha uygun olur sanırım.
1300 civarına letgoda hero 5 blacklar var
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:45 ----------
ben hero 6 blackta bile sabitleyiciyi kullanma ihtiyacı duymuyorum kasta sadece motosiklete sabitlenicekse gidon ayaklık vs o zaman iş yapıyor ama yinede çok fazla kesiyor ekenler sabitleme yapmak için o yüzden pek sağlıklı olmuyor
welcome to my world https://www.youtube.com/channel/UCPUpGYw2EcPIq_hQLSHGctw/
Bence parasına göre gayet iyi. Youtuber lık falan yapmayacaksanız, kayıt dursun derseniz çekim kalitesi yeterli. Şu an kaç para bilmiyorum yalnız.
Ismet abi, dediginizi yapmak mumkun, mantikli ama bunun icin de kameranin su gecirmez kutusunu (case/casing) sarj kablosunun gecebilmesi icin delmek gerekiyor, bunu da yapmak istemedim. Yapilabilir silikonlanabilir vs elbette. Aslinda kameraya aksesuar almistim ekstradan onlarin icerisinde selfie cubuguna takilan acik case var ancak o da tripod civatasi ile baglanabiliyor ve bunun icin donusturucum yok henuz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)