Arkadaş çok enteresan konulara değiniyor dikkat ediyorum da Hiç böcekle filan da karşılaşmamış .
Arkadaş çok enteresan konulara değiniyor dikkat ediyorum da Hiç böcekle filan da karşılaşmamış .
https://ibb.co/SBmMKqs
https://ibb.co/ZJsZtBH
Gordugun gibi bizde yalan yok niki sigarami tuttururken cekiverdim senin icin.
Ortalama tuketimin artip hizin dusme sebebi iki gundur istanbuldayim ondan.
Yavvv yol bombos 80 - 85 km ile gittim saatlerce..anlik isiklardan kacmak icin 100 uzerine 1 2 defa cikmis olabilirim o kadar.
Africa twin bu hacu,ustun japon teknolojisi az yakiyor ;)
ortalık yansa eldivensiz kullanmayı sevmiyorum. Boşuna söylenmemiş kan akacağına ter aksın diye.
Son gördüğüm kazada ölen motosiklet sürücüsü üzerindeki şort ve thsirt ile asfalt üzerinde yatıyordu. Artçısı da kanlar içinde asfalt üzerindeydi(Sonradan artçının yoğun bakımda hayat mücadelesi verdiğini öğrenmiştim). Kaskları da yoktu. Gördüğüm manzara beni çok üzmüştü. Kaza ile ilgili yazdığım yazıda hız videosu çekip yayınlayanların bu kazada pay sahibi olduğunu yazmıştım. O zaman ekipmansız sürüşü özendirenler aklıma gelmemişti.
Hepimiz hata yapabiliriz. Fakat, bunları marifetmiş gibi dile getirmeyiz. Yeni yetme gençler tecrübesizlikleri nedeniyle yanlış şeyleri örnek alabiliyor. Sıkıntı burada.
Tek egzantrikli çağ dışı bir makine yahu neresi üstün teknoloji yaz bizde öğrenelim
az tüketiyor çünkü az gitsin az tüketsin diye ayarlanmış , 1000 cc 93 bg motormu kaldı ? NC ile aynı mantık ama Africa ya birazcık daha devir eklemişler 7500 çeviriyor , adam 1000 cc motor aldık yuh bu ne demesin diyedir herhalde ;)
yüksek teknoloji arıyorsan KTM , Ducati , BMW nin son üretimlerine bakıver..
Ahaha,kiskaniyosunnn nikiii.Aklin africa da kaldi biliyorum ;)
https://www.cyclechaos.com/wiki/Honda_Unicam
Honda nin unicam i senin bildigin unicam lere benzemezzz.
Bana beygir gucu kazanmak icin gereksiz sikistirilmis makinalari ornek gosterme.
Bizim hondalar uzun omurludur,sorunsuzdur.Beygir ve tork da az degil hani.,bmw f850 nin hp ve torkuna bakarsan demek istedimi anlarsin.
Valla niki bizim abd li kolormatik gibi tartisma yapmaya basladin
Once sen geldin unicam i kotuledin,asagiladin.Ben de sana bunun boyle olmadigini gosterdim.
Bu arada crf1100 kuru agirlik 226
Bmw f850gs 229 kg.
Bmw biraz calisip agirlik dusursun bu ne boyle 850 cc makina bu kadar agir mi olur..ne dandik adamlar :p
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:36 ----------
Kimkocu selami,lafim sana degil.Senin bu gonderini begenen kendini biragurusu sanan arkadasa.
La biragurusu,sen degilmiydin motosiklet.net hesabi bilgilerinde linkedin cv ni paylasan(elestirince kaldirdi) ?
Olm sen yaka kartini takip ofiste kasilarak poz veren bir adamsin.Masturbasyonun kralini yapan adam gelip bu paylasimi begenmesi cok komik..
Sen degil miydin beni kastederek "yaaaa blokladigimiz adamlarin basliklarini gormesek"
Bakiyorum da cok ilgilisin benim basliklara,allahin biragurusu seni.Avrupada birkac ulke gezip,cesit cesit bira deneyimleyip kendini bira gurusu sanan beyaz yakali her sirkette bir tane vardir,bunu da bil he.İbibik.
Vay cok bilmis, seleksiyon falan ne guzel konusiyon
Peki simdi,motosikletlerden nefret eden bir otomobil surucusu cikip "su olup giden,sakat kalan motorculara zerre acimiyorum,dogal seleksiyonla yok olup gidiyolar heheefe,biz bosuna saatlerce istanbul trafiginde surunuyoruz himinaa" derse..
"
Full koruma iyidir,ama en iyisi motora binmemek.
İstanbul - İzmir Osman Gazi Köprüsü ve otobanı kullanarak, İzmir - Akyarlar klasik yoldan gittiğimde ortalama süratim 90km/s çıkıyor. (Otobandaki ortalama süratim 120km/s...) (Bu süratlerin hepsi GPS sürati - kadran değil, kadranda %10 fazla çıkar. Otobanda da yer yer 150'lere 140'lara çıkıyorum anlamlı süreler için...) Sözün kısası; 70km/s az bir "ort. sürat" sayılmaz. Klasik 90km/s hız sınırı olan yollar için fırsat oldukça 100 - 110km/s süratlere çıkarak ancak tutturulabilir...
sağ şerit ağır vasıtaların değil. onu da nerden çıakrtın? sağ şerit yavaş gidenlerin. araba da olsa motor da olsa ağar vasıta da olsa (zaten istese de hızlı gitmiyorlar) sağ şeritte olmaları gerek. ayrıca hangi otoban 4 şerit? emniyet şeridi n d ei yazıyorsun (4 şeritli tabiki var ülkemizde ama çok az o olayn olduğu yol 4 şerit mi 3 şeritlimiy di?)
ayrıca motoskletn otoyolda hız sınırı 100km/h dir!
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
Ben konu başlığını geç okudum size hiç lafım yok. Tamamen şort, gömlek binene lafım.
Ben sadece paramın yettiği, işimi gören motora biniyorum. Marka fanlığım yoktur. Benim için en iyi motor ruhsatında adım yazan motor.
İnsanlar 70-90 km yi, adamdan saymıyorlar, fizikçi arkadaşlar açıklar kütle x hız vs. araba çarpışma testi görmeyen yoktur. 50 km ile yapılıyor. Var gerisini hesap et.
Suraya bakin ya,kask desen yok gibi bisey,korumali mont yok,kevlar pantalon da giymemis, cizme zaten yok..idiot.
bu videonun altindaki ilk yorum su:
bikers: wearing full body protection while cruising 50mph,
cyclest: flying 50mph wearing just underwear lol
Ahshaa,erkek adam gibi surun su motoru yaaa,elin bisikletcisi taytla ucuyor,siz :"markete giderken kevlar pantalonumu mutlaka giyerim"
Ahsha,arkadaslar kizmiyonuz di mi
Dün öğle sıcağında bir saat şort tişört ile motor sürdüm. Her yerim yandı, bafetimbi gomis gibi negro bir görünüm kazandım.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)