10 günlük bayram Tatili planlarınızı alalım
Reklamlar
-
28 Haziran 2021, 20:31
15 temmuz çıkışlı sakaryaya gitmeyi planlıyorum.
kefkene uğrayıp bi balık yerim diyorum.
sakaryada 2 gün bi dinlenirim diyorum
sabahın köründe bolu 7 gölleri bi uğrarım diyorum
oradan ucuz pansiyon bulursam bi konaklarım diyorum
oradan sonraki sabahın köründe amasraya bi kaçarım diyorum.
orada da ucuz pansiyon bulursam kalırım sonraki gün de artık bi sakaryaya geri kaçarım diyorum.
inşallah dediklerimin hepsini yaparım.
sonra sakaryada gezilecek ufak tefek yerleri gezerim
Reklamlar
-
28 Haziran 2021, 20:33
-
28 Haziran 2021, 20:39
watercolours adlı üyeden alıntı
Ucuz pansuman olmazsa?
uzun pansuman olmazsa aybalam, sakarya ya geri denerim o akşam.
ama sakarya ya geri dönersem amasraya gitmeye bilirim. geçen sene sakaryadan amasra çok uzun sürmüştü
-
28 Haziran 2021, 20:45
Aha budur. Amasra benim de planimda, ben izinleri cooookk once almistim, 16 gun.
5-8-11 sadece rotayi duzenlemek icin noktalar, digerlerinde en az 1'er gun kalmayi planliyorum.
-
28 Haziran 2021, 20:48
ama yasaklar kesin kalkacaksa amasraya giderim
sabah 8 gibi yola çıksam 12 gibi amasrada olurum bende.
sonraki günlerde sakaryanın içnde gezilcek yerleri gezerim.
-
28 Haziran 2021, 20:55
Cumartesi sabahı Karasu'ya çıkmayı bir beceremedim. Karasu'ya çıkabilsem sonrasında Zonguldak,Karabük, Yeniçağa yapıp İstanbul'a geri dönecektim. Sapanca taraflarında şaşırdım, yanlışlıkla dönüş yoluna geçmişim.
-
28 Haziran 2021, 21:57
gurcanozturk adlı üyeden alıntı
Aha budur. Amasra benim de planimda, ben izinleri cooookk once almistim, 16 gun.
5-8-11 sadece rotayi duzenlemek icin noktalar, digerlerinde en az 1'er gun kalmayi planliyorum.
https://i.hizliresim.com/cc7q3lt.png
Bartın'dan sonra doğanyurt vs inebolu'ya kadar tek gidiş tek dönüştür .Yollar virajlı ve eskidir. Toprak kaymaları vs . o kısım biraz maceralı gibi Ama doğa güzeldir cide vs güzel yerlerdir.
-
28 Haziran 2021, 22:02
tecrube0 adlı üyeden alıntı
Bartın'dan sonra doğanyurt vs inebolu'ya kadar tek gidiş tek dönüştür .Yollar virajlı ve eskidir. Toprak kaymaları vs . o kısım biraz maceralı gibi
Ama doğa güzeldir cide vs güzel yerlerdir.
Benim de tek cekindigim yerler orasi rotada. Zaten Amasra-Sinop arasi yorulacagimi yavas gidecegimi dusunerek Inebolu'da gecelemeyi planladim.
-
28 Haziran 2021, 22:12
@gurcanozturk' un rotasini goren evli ciftlerin gozu yasli ahanda plan:
1-acilis
2-"once senin ailene mi gitcez benimkine mi" isimli acik oturum.
3- hanimin ailesine gidilmesi kararinin kabulu
4- "36 yasinda anne baba dan trip yenmesi" isimli favori aktivitem.
5- sonraki gun "acaba biryerleremi kacsak" isimli gerilim dolu onerinin "bayramda biryere gidilmez heryer kalabaliktir!" argumani ile savuşturulmasi.
6- stres dolu bir bayramin sonuna gelmenin verdigi sucluluk dolu huzur hissi.
7-kapanis, dilek ve temenniler.
-
28 Haziran 2021, 22:39
CB500F ile İstanbul -> Bodrum Akyarlar, hanımla çocuğun yanına. Sonra da tersi. Bu kadarcık.
-
28 Haziran 2021, 22:51
Nasip olursa bizde İzmir'e hanımın köye gidiceğiz.
Rota: Ankara- Urla
Instagram: Ekremalp85
Youtube: Ekrem Alp
-
28 Haziran 2021, 22:53
BAYRAMDA 3. 4. günleri çalışmıyorum kafama göre bolu da bi yayla da olurum
-
28 Haziran 2021, 23:40
Çatı ya çıkıp mangal yakarim. Buz gibi soda içerim.
-
29 Haziran 2021, 08:56
İzmir Karaburun 17 sinde çıkıp bayramın 2 günü dönücem.
Tabi motorla değil.Hanım dalış yapacak biz götür getirini yaparız.O dalıştayken çocukla takılırız.Bizim bayram bu şekil.
-
29 Haziran 2021, 10:45
Merak ediyorum, ülkede çalışan kesimin yüzde kaç acaba bayramda 10 gün izin yapabilecek?
Bir ara dedim, acaba yanlışlıkla memurlar.net e girdim yanlışlıkla...
-
29 Haziran 2021, 11:37
Bizim yarım gün arifeler zaten tam gün tatil.Oldu 9 gün. 16 sını bağlarlarsa 11 gün tatil olacak.
-
29 Haziran 2021, 11:43
arkadaşlarla kamp, sonra eşim ile kamp, sonra eşim ile otelde açık büfe tıkınmaca
son 2 günde ya yazlığa gideriz ya da evde uyuruz
-
29 Haziran 2021, 13:41
Rota neresi olursa olsun bayram trafiğine dikkat edelim, tatilden ötürü araba kullanmayı bilen bilmeyen herkes yollarda olacak, yolda kalacağınız süreyi sıkıştırmayın sık mola verin, sabah erken saatler saha sakin ve serin olur, herkese keyifli gezmeler şimdiden. Didim’de yazlıkta olacağım yolu düşenler haber versin soğuk bişeyler ısmarlarım.
-
29 Haziran 2021, 14:50
Amasra bir acaip olmuş, kalacak yer yok , esnaf burnu havada, kendilerini Bodrum sanmalarına az kalmış.
-
29 Haziran 2021, 14:53
drtayfun adlı üyeden alıntı
Amasra bir acaip olmuş, kalacak yer yok , esnaf burnu havada, kendilerini Bodrum sanmalarına az kalmış.
az yana kayın çoruma gidin.
köyleri güzeldir
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)