Söylenecek söz kalmamış. İdol olma yolunda ilerliyorsunuz. Cesaretinizi tebrik ederim.
Söylenecek söz kalmamış. İdol olma yolunda ilerliyorsunuz. Cesaretinizi tebrik ederim.
Valla azim ile ıkınan taşı delermiş ata sözünün vucüt bulmuş halisiniz .. Tebrik ederim ,cesaretinize ve sabrınıza hayran kaldım.
Hocam güzel bir yazı olmuş ama sabrınıza hayranım. Ben İstanbuldan bozcaadaya giderken 130 un altına inmedim ve buna ragmen yolda acayip sıkıldım. Sabrınız beni şaşırttı
Başlığı görünce bile ''butt'' ım ağrıdı. Sabrınıza diyecek lafım yok.
Hocam bu kişiye göre değişir. Yanı amaç bir noktaya ulaşmak mı yoksa yolculuktan keyif almak mı..
Ben yolculuktan keyif alanlardanım acıkcası. Yolculuğun esas keyfide yavas ve sindire sindire yol alındıgı zaman oluyor. Yavaş gidildiği takdirde etrafın farkına varıyorsunuz. Aynı sebeple bisiklet yolculuklarınıda cok severım. Yüksek cc ile yavaş gitmek pek mümkün olmuyor, düz yol gelince basıyorsunuz tapagaz. Dolayısı ile altınızdaki motorun kapasitesi sınırlı olduğu zaman el mecbur ona ayak uydurmak durumunda kalıyorsunuz.
Benım bu cc ile yola cıkma sebebım buydu. Ayrıca 50cc 100km gidip gelmez yolda kalırsın diyenlerede bir kapak yapmak
Çok keyifli bir gezi olmuşa benziyor.
Her motorla, her tür uzaklığa gidilebileceğinin teyidi olmuş.
hocam hem büyük motosiklet hemde 50cc kullanıcısı olarak sizi ayakta alkışlıyorum. Bunu fotolarla hikaye şeklinde anlatırp youtube yüklerseniz fenomen olursunuz..
Arora'nın sizin ömür boyu tüm bakımlarınızı bedava yapması gerekir..
Yolda hiç sorun yaşadınız mı motosikletle?
Helal olsun. İnsanın içinde o istek olduğu zaman yapamayacağı bir şey yok.
Her zaman inandığım felsefe "AZİM,İRADE,İSTEK".
Yazınızı sonuna kadar okudum ve çok keyif aldım,arada o selamınızı almayan motorcularada söylendim.Hepimiz iki teker üzerindeyiz seninki 49cc olsa ne fark eder benimki 1200cc olsa...Her zaman gördüğüm motorcuya korna çalar selam verir geçerim.Anlamıyorum neden bu kadar egolu insanlar neden bu ego savaşları.İnşallah bir daha uzun yol yazılarınızı okumak nasip olur
KABİLEMİZİN ŞEFİ ALTIN ELBİSELİ ADAM UNUTULMAYACAK,UNUTTURMAYACAĞIZ... AEA ÖLÜMSÜZDÜR
Hocam ehliyetim yoktu o zaman
Fakat tercih sebebi olmasının nedenleri bana kalırsa;
-Az yakması,
-Kapalı sistem olduğu ıcın zincir bakımı yağlama derdinin olmaması.
-Scooter oturusunun daha rahat olması.
Hocam yalan yok, marşa iki defa bastığım olmadı, hiçbir teknik sorun yasamadım acıkcası.
Karsa gelirken gece yarısı ip gibi dar ve düz bir yolda oküze çarpıyordum. (on farın cok iyi olmaması yuzunden)
Birde son gun antalyaya yetişmek için cok uzun yol yapmıstım ve serık cıvarında motor ustunde 3-5 sanıye uyaya kaldım. Arkadan gelen korna sesı ıle uyandım. Sanırım 580km surmustum o gun. Adanadan Antalyaya. Bu neredeyse 10 saatlık motor surusune tekabul edıyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:30 ----------
Buradakı birkac arkadasın ısrarı uzerıne çekmiş olduğum bu fotografları slayt haline getirerek, doğru düzgün bir ekipmanım ve tecrubem olmadıgı içinde metinleri googlden otomatık olarak seslendırerek birleştirdim ve youtubea ekledım. Fakat yemediğim laf kalmadı;
''Otomatik seslendırmede neymış''
''Boyle yapacaksan hiç yapmasaydın daha iyidi''
''Kendine güvenip seslendiremiyorsan hiç koymasaydın daha iyiydi''
İzlemek isteyen arkadaslar olursa;
https://www.youtube.com/watch?v=FAtSe3d5lio&t=430s
Nagoddoğan'ı tebrik ederim, alkışı hakediyorsunuz.
Gurcanozturk'ten de Allah razı olsun.
Çok güzel gezi olmuş. Tebrikler...
Tebrik ediyorum seni, umarım daha uzun yolculuklar da yaparsın. Bazı TATLI SU MOTORCULARINA da kapak olur umarım bu.
50 cc motosiklet kullanıcısı olarak 3-4 km sürüşten sonra bile yorulduğumu hissediyorum. Azminizi tebrik etmek gerekiyor.
50cc motorlar için gitmez yeaaaaa çok tehlikeli yeaaaa diyenlere tokat gibi proje olmuş hocam, elinize sağlık.
Gezi yazıları okumayı seven motosiklet sever arkadaşlar için "49cc ile Türkiye Turu" adlı kitabım an itibari ile satıştadır. Bilginize..
https://www.kitapyurdu.com/kitap/49c...ame=motosiklet
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)