Polisten kaçış için katlanır plaka olayı
Reklamlar
-
26 Haziran 2021, 09:08
Selamün aleyküm aldığım motorunda katlanır plaka var egzoz var popcorn lu şimdi İstanbul taraflarında yaşıyorum ve polis çok fazla olduda çevirme görürsem direk kaçmayı düşünüyorum, fakat kaçarken şimdi polisi gördüm az ilerde inip elimle kapatıp mi kacicam direk basıp geçsem plakayı okuyup yazicak bu yolda giderken plakayı katlama taktiği felan var mı
Reklamlar
-
26 Haziran 2021, 09:32
Bir yandan selamün aleyküm, diğer yandan polisten kaçmak. Süpermiş.
-
26 Haziran 2021, 09:53
ah salih.
hoşgeldin özlettin.
-
26 Haziran 2021, 10:02
siyasal islam nedir? bknz:
-
26 Haziran 2021, 10:06
incitirler yapma
-
26 Haziran 2021, 10:40
Forumun ve memleketin son yıllardaki kalitesini özetleyen mükemmel bir konu...
-
26 Haziran 2021, 11:12
-
26 Haziran 2021, 11:33
Aleyküm selam.
-
26 Haziran 2021, 11:36
laf yapmaya gelmiştim de buradakilerin maşallahı var anlayana en iyi şekilde lafını gediğine oturtmuşlar ama anlayacağını sanmıyorum.
-
26 Haziran 2021, 11:41
Yolda giderken arkaya uzanıp plakayı katlayamıyormusun ? Tam yerine böyle bir soru sordun geçmiş olsun kardeşim :D
-
26 Haziran 2021, 11:47
imranran adlı üyeden alıntı
Selamün aleyküm aldığım motorunda katlanır plaka var egzoz var popcorn lu şimdi İstanbul taraflarında yaşıyorum ve polis çok fazla olduda çevirme görürsem direk kaçmayı düşünüyorum, fakat kaçarken şimdi polisi gördüm az ilerde inip elimle kapatıp mi kacicam direk basıp geçsem plakayı okuyup yazicak bu yolda giderken plakayı katlama taktiği felan var mı
Aleykümselam kardeş. Senin plakayı bir versene
-
26 Haziran 2021, 12:40
Polisten kaçmak diye bir aptallığa düşme. Kazası var bu işin. Ha abi zaman zaman plakayı kapatıyım da ceza göndermesinler dersen o başka... O mevzu sana kalıyor
-
26 Haziran 2021, 12:52
Gerçekten kaçmak istemiyorum
Ama Orjinal egzozu yok adam göndermedi ufaktan bı patlama yapıyor o kadar egzoz zaten ara sokaklarda boşa alıp geçiyorum rahatsızlık vermemek için , fakat egzozsuz da bisikletten farkı olmuyor arabalar bizi görmüyor bende farkındayım acilmicak yerde açmıyorum gazı
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:50 ----------
ne oldu ki
-
26 Haziran 2021, 13:06
Yasin D adlı üyeden alıntı
Çok sesli güldüm
-
26 Haziran 2021, 13:11
[/COLOR]ne oldu ki
Heeeeeç
Teknoloji sayesinde iletişim kolaylaştı. Gençlerimiz beyefendileşeçiğine aklını kullanacağına bunda bilmem ne plaka, bilme ne egzoz var ne yapayım deyip yanlışı nasıl normalleştireceğinin derdine düşmüş.
-
26 Haziran 2021, 13:16
abi napiyim motor temizdi diye aldım ben aldığımda vardı ver 4 bin TL düzeltir efendi efendi sürerim serseri değiliz yanlış anlama abi istemeden yapmak zorundayım
-
26 Haziran 2021, 13:32
abi napiyim motor temizdi diye aldım ben aldığımda vardı ver 4 bin TL düzeltir efendi efendi sürerim serseri değiliz yanlış anlama abi istemeden yapmak zorundayım
Plaklık ve egzoz 4.000 lira mı tutuyor?
Motosiklet ne marka?
-
26 Haziran 2021, 13:42
içinde olmayan adam böyle bir şeyi istemeyerek mi yapacak yani? ya trollsün ya da kendince bizi yediğini düşünüyorsun.
fiyatları bilmiyorum öncelikle fiyatı baz almadan söylüyorum. içinde olmayan adam ya hiç o motoru almaz ya da alır yaptırana kadar kullanmaz. yani masal anlatma lütfen
-
26 Haziran 2021, 13:54
Susturucu kullanırsan bir nebze ses kesileceğinden çevirme öncesi dikkat çekmeyebilirsin. Dikkat çekmezsen çevirmeye alınmayabilirsin. Katlanır plaka başa dert ama onu da katlanan kısmından kaynakla sabitleme yaparsan plaka açılıp kapanmayacağından polis yine sıkıntı çıkarmayabilir. Motorun çok popüler motorlardan biri değilse yani polisin ilk bakışta egzozun orijinalliğini anlayamayacağı tarzda bir motorun varsa ve egzozun üzerinde varsa Akrapovic, Mivv, Two brothers, hede hodo gibi egzoz markası yazılarını söktüğünde belki sıkıntı yaşamayabilirsin. Kaçmak aklının ucundan geçmesin, inan kaçtığında vücudundaki adrenalin sana daha riskli sürüş yaptırtacaktır, bu da kazaya davetiye çıkarmaktır. Kaza yapıp g.tünü bacağını kırdıktan sonra "keşke çevirmede dursaydım da o cezayı yeseydim" dersin.
-
26 Haziran 2021, 14:36
Madem ki katlanır plakalık var bir şeyden şüphelendiğinde veya polisi gördüğünde aniden motoru tekere kaldırıyorsun ve motorun kıçı yere değdiğinde plakan değdirme kuvvetiyle katlanıyor. Tekerden indiğinde katlanmış olduğu için plakanı polis veya mobese kamerası göremiyor. Tehlike geçtikten sonra motorun önünü tekrar kaldırıp biraz serçe indiriyorsun. Oluşan darbe etkisiyle katlanmış olan plakalık kendiliğinden açılıp görünür hale geliyor. Sen de yoluna devam ediyorsun. Kolay gelsin kardişim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler