Yeni tracer 9 ile ducati multistada 950 modeli arasında kaldım hangisini almak mantıklı benim ağır basan tracer 9 3 silindir ve servis açısından
Yeni tracer 9 ile ducati multistada 950 modeli arasında kaldım hangisini almak mantıklı benim ağır basan tracer 9 3 silindir ve servis açısından
Hic japonla italyan bir olur mu ?
Bak selcuk abimiz v4 aldi daha kirki cikmadan sandik motor degisti
Ama bunlar mesala bir honda nin basina gelseydi off offff.Avrupaci lordlarin diline duserdik yeminle.
Sonuc olarak Tracer 9 alinir kafa rahat olur.desmo icin de kilometre saymassin
Ben olsam Tracer 9 alırım.
Alla alla,neler oluyor,ben bir allahin kulu tracer 9 demez diye dusunuyodum,cok ilginc..
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:51 ----------
Selcuk elinde 1000 euro luk cekle ne alsam ne alsam diye video cekti nasil gormedin ?
Takip etmiyon mu yoksa ? Uye olmani tavsiye ederim harika bir adammdir kendisi.
Ekonomik durum açısından motorun bakımları sorun çıkarmayacaksa Ducati her açıdan
bakım maaliyetleri vs açısından tracer 900 derim ama ducati alırsanda güzel motordur üzmez yine
bu arada bloğu değişen seri v4 ler 950 lerde sorun yok bilgin olsun
hondanın 1000rr larda oldu bu olay neredeyse hepsinde blok değişti yağ yaktığı için çok da takılma japona italyana hepsinde bir g.t ayağa çıkıyor illaki
welcome to my world https://www.youtube.com/channel/UCPUpGYw2EcPIq_hQLSHGctw/
tracer sürmedim bilmiyorum illa ki çok keyiflidir. multi 950s kullandım ama. ilk oturdum bu nasıl sele lan derken 3 4 km sonra allahım dedim muazzam. öncesinde multi v4s sürmüştüm çok fenaydı. çok fazlaydı ama yani cidden absürt güçlüydü. 950s sürdüm indiğimde dedim ki şuan param olsa şuan bir sn düşünmeden alırım. tepkileri frenli sürüşü konforu ıvır zıvır baştan aşağı muazzam uydu bana. ayrıca çok da cix makine. beyazı harbi at gibi muazzam bir his muazzam bir görüntü ben bayıldım şahsen. çeşitli japon makineleri sürdüm 4 büyük markadan da ama ducatide o ulan harbi kaliteye biniyoz ha lafını kuruyosun. bakım olarak desmo göz korkutuyor ama işin aslı öyle değil ortalama bir japonun ağır bakımından çok da fazla fiyat oynamıyor, artık japonların o fiyat avantajı yok eskisi gibi. he 200 300 neyse oynar ağır bakımda belki ama o da ducatiye biniyosun inan bana değer :D ben düşünmezdim bu ikilemde şahsen.
Bende tracer 9 gt den yana kullandım tercihimi lakin motor yok Bekliyoruz bakalım inşallah gelir.....
eksiğin var normal 950 mi yoksa 950s mi.standart 950 fak fakir bir donanıma sahip o yüzden direk ele derim onu.s versiyonu ile kıyaslamak lazım 2 motorda güzel sevdiğim 2 tane orta üst gezi motorları 2 side hayallerimden biri.s dersen bu sefer 900gt olarak bakıcaksın ama bence hiçç gerek yok.bu sefer adamlar güzel donanım döşemişler standart tracer900e.ben %51 tracer diyorum sadece servis avantajı var artık.2.el parça vs de sıkıntı yaşatmaz ücret olarak bişi diyemem
Olum Selçuk'a laf edenlerin evini taşlıycam. Cam çerçeve indiricem. Ne istiyosunuz elin garibinden.
950 s ile aynı fiyatlarda olsa direk 950s yonelirdim ama anca 950 normal modelinle fiyatları aynı gibi
o zaman açık ara tracer900.normal 950 seri bi ara çok güzel bir fiyattan 120k ya satıldı harbi bedavaydı donanım eksiğini marka kalite güç olarak kapattı.şu an sanırım 150 bin civarı led far bile olmayan bir model için çok pahalı.bu sene bir makyaj gelir 950 serisine bence.çok geride bıraktılar bir elden geçer gibi.tabi tracer9 diyoruz da ne ara gelicekte alıcaksınız bilmiyorum sınırlı sayıda geliyor isim yazdırmak lazım sıra vs için yetersiz sayıda geliyor stoklar tüm japon motorları
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)