TOPLU BULUŞMAMI AYARLASAK :)
Reklamlar
-
22 Haziran 2021, 15:37
MERHABALAR HERKESE ABİLER KARDEŞLER İSTANBULDA OLAN VARSA VEYAHUT İSTANBULA GELİRİM DİYEN VARSADA BUYURSUN GELSİN TABİKİ YANİ YASAKLARDA KALKIYOR HEM TANIŞMA OLUR ÇOĞUNLUK OLURSA SOSYAL MEDYA SAYFALARIMIZDANDA PAYLAŞIM YAPARIZ
Reklamlar
-
22 Haziran 2021, 15:50
Burada bile kavga çıkıyor orada yasakta yok millet birbirini bir birini gırtlaklar :D
-
22 Haziran 2021, 15:53
oldcockroach adlı üyeden alıntı
Burada bile kavga çıkıyor orada yasakta yok millet birbirini bir birini gırtlaklar :D
BİLEMEDİM YA ŞİMDİ :d
-
22 Haziran 2021, 17:25
eskiden oluyordu öyle şeyler ama
şimdilerde millet olarak herkes gergin yani şimdiden başarılar
-
22 Haziran 2021, 17:29
Konuyu açan arkadaş elbet iyi niyet ve samimiyetle konuyu açmış ama aylardır coronasıydı, yasağıydı, pandemisiydi adam gibi süremiyoruz. Bence gidip dönebileceğiniz en uzak yere sürün. Öyle gözlemecisiydi, kahvaltıcısıydı, kahvecisiydi vs muhabbet, sohbet bu işlerin sonu yok.
-
22 Haziran 2021, 17:56
tommygun adlı üyeden alıntı
Konuyu açan arkadaş elbet iyi niyet ve samimiyetle konuyu açmış ama aylardır coronasıydı, yasağıydı, pandemisiydi adam gibi süremiyoruz. Bence gidip dönebileceğiniz en uzak yere sürün. Öyle gözlemecisiydi, kahvaltıcısıydı, kahvecisiydi vs muhabbet, sohbet bu işlerin sonu yok.
iyi dedin üstadım ama toplanabilirseler tabi :D
welcome to my world
https://www.youtube.com/channel/UCPUpGYw2EcPIq_hQLSHGctw/
-
22 Haziran 2021, 18:03
Koronayı geç abi milletin hayatı siyaset olmuş iki oturup hal hatır soramıyorsun ki neyi konuşacaksın da neyi paylaşacaksın :D
-
22 Haziran 2021, 18:20
insan gormeye gormeye yabanilestik baskan kesin kavga cikar
saka bi yana evli ve cocuklu olarak tek sosyal bulusmam parkta diger cocuklarin babalariyla yaptigimiz bulusma.
-
22 Haziran 2021, 19:57
Kafaya bak " toplu bulaşma ... " diye okudum.
-
25 Haziran 2021, 09:43
NASIL BİR KORKU İŞLEMİŞLER İÇİMİZE :D
-
25 Haziran 2021, 09:53
tpcuur adlı üyeden alıntı
NASIL BİR KORKU İŞLEMİŞLER İÇİMİZE :D
korku demeyelim de tecrübe diyelim :D 2009 dan beri belki 4 5 defa bu site üstünde aynı muhabbet döndü her daim saçmalık oldu ya grup komple apaçi doluydu sürmeyi bırak teker yapmadan giden yoktu ya sürüşten 5 dk sonra grup komple dağıldı saatlerce yolda kaybolanı toplamaya çalıştık ya da toplanalım bir ara denilip öyle kaldı başlık ayarlayıp güzel organizasyon yaparsan ilk olmasanda ulan bu adam ne güzel toplamış bizi diye anılırsın arada gidilicek rotadan molaya yemek yenilicek yere kadar önemli eğer 3 5 kişiden fazla bir grup toplarsan
welcome to my world
https://www.youtube.com/channel/UCPUpGYw2EcPIq_hQLSHGctw/
-
25 Haziran 2021, 10:15
Beraber sürüş yerine belli bir yerde toplanıp oturun. beraber sürüş zor.
oturan arkadaşlar ekipmanlarını ve kaskını cıkarmsın, kimlikler ifşa olunca kavga cıkabilir. forumun yarısı yarısından nefret ediyor. (%90 ı benden mesela :D )
-
25 Haziran 2021, 11:02
Forumda çıkan (artık whatsapp gruparında) tartışmalar siyasi dini sosyalejik tartışmalar yüz yüze olunca çıkmıyor. O yüzden fazla bu konu üzerinde durmayın. Buluşup gazlamanıza bakın, sarmadımı gruptan ayrılırsan çok ta şey etmeyin yani..
-
25 Haziran 2021, 16:32
tpcuur adlı üyeden alıntı
MERHABALAR HERKESE ABİLER KARDEŞLER İSTANBULDA OLAN VARSA VEYAHUT İSTANBULA GELİRİM DİYEN VARSADA BUYURSUN GELSİN TABİKİ YANİ YASAKLARDA KALKIYOR HEM TANIŞMA OLUR ÇOĞUNLUK OLURSA SOSYAL MEDYA SAYFALARIMIZDANDA PAYLAŞIM YAPARIZ
İstanbulda değilim ama bi öneri sunayım istedim. Buluşma noktasına tekrar dönülecek, arada 10 15 dakikalık çay içilebilecek yerlerde mola yaparak, otoban harici daha çok virajlı yollardan oluşturulmuş bi güzergah seçerseniz, hem eğlenceli hem sağlıklı, daha az kaza riski olan ve daha az tartışma ihtimali olan bi onganizasyon düzenlemiş olursunuz. Az sohbet çok sürüş şeklinde.
-
25 Haziran 2021, 17:01
arndiol adlı üyeden alıntı
oturan arkadaşlar ekipmanlarını ve kaskını cıkarmsın, kimlikler ifşa olunca kavga cıkabilir. forumun yarısı yarısından nefret ediyor. (%90 ı benden mesela :D )
aslında ben senle tanışmak istiyorum, sen gelirsen bende gelirim
-
25 Haziran 2021, 17:43
Mr.wind adlı üyeden alıntı
aslında ben senle tanışmak istiyorum, sen gelirsen bende gelirim
oo selam %90'ın %1'i
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
25 Haziran 2021, 18:01
Birçok güzel dostluk kavga, gürültü, kıl olma, yanlış anlama gibi olumsuz durumlardan sonra oluşuyor.
-
25 Haziran 2021, 18:07
oo selam %90'ın %1'i
öle her coluk cocuga sinir olsak isimiz vardi mr. today i hurt myself to so see if i still feel
-
26 Haziran 2021, 07:46
Birçok güzel dostluk kavga, gürültü, kıl olma, yanlış anlama gibi olumsuz durumlardan sonra oluşuyor.
salihle feci kanka olabilirim bu durumda
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
26 Haziran 2021, 11:30
Yaa aslında ben de seninle benzer düşünüyorum. Bu forumda birbiriyle kavga ediyor gibi görünenlerin bile büyük çoğunluğu aslında karşılıklı oturup iki bira içce (motorlar yokken yani, motorla gelindiyse yarım bira bile olmaz, çay olur kahve olur anca) gayet iyi anlaşacak gibi ama forumda yalnızca yazı ile anlaşılınca bazen tartışma kişisel çekişmeye dönüşüyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)