Motor alacağım ama kasko bulamıyorum :)
Reklamlar
-
24 Haziran 2021, 02:41
tesla_S adlı üyeden alıntı
45.000₺ fiyatı olan medley 150 için koalay' ın önerdiği unico sigortanın teklifi (sakın gülmeyin)26.721,47₺
Adam kısaca seni istemiyorum kardeşim demiş.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:38 ----------
Samet Ağır adlı üyeden alıntı
Bayiden kaskoyu yaptırmadan çıkacağına iddiaya giresim geliyor nedense..
Sebebi kasko fiyatlarını gördüğünde ortaya çıkacak..
Yasin gençse birde.. Allah yardımcın olsun.
Ali Mert adlı üyeden alıntı
5500 fiyat aldım. 4000 altına düşmezmiş
Sanki Samet bildi gibi bir his var içimde.
Reklamlar
-
24 Haziran 2021, 08:00
yaşlıveacemi adlı üyeden alıntı
Adam kısaca seni istemiyorum kardeşim demiş.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:38 ----------
Sanki Samet bildi gibi bir his var içimde.
Abi tecrübe hayatta yenen kazıkların bileşkesidir..
Hiçbir motosikletime kasko yaptırmadım ama.. sebebi ortada...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
24 Haziran 2021, 10:57
Bu kasko olayında normal otomobillere falan sigorta yaptıran acentelerde fiyat yüksek çıkıyor. Eşimin kardeşi sigorta ecenteliği yapıyor, yıllardır bizim arabanın trafik ve kaskosunu o yapar, zamanı geldi mi yeniler abi şu kadar tuttu der o kadar. Motor alınca ona da sordum hiç ben uğraşmayayım bize motorlar için yüksek fiyat çıkıyor, motosiklet sigortası üzerine uzmanlaşmış acenteler daha iyi indirimler alabiliyor, sen MRT sigorta ile devam et demişti.
Dün motorumu 2500 küsür liraya kaskoyu yenilettim. Arabanın kaskosu da bu aysonu, ne çıkar diye sorduğumda 700 kürü en fazla çıkar daha fiyat gelmedi diye cevap almıştım.
-
24 Haziran 2021, 20:07
Bir iki yere daha sordum. Birisi 0 araçsa satışı gerçekleşmeden fiyat teklifi yapamıyoruz dedi. Diğeri de 2000-3000 arası olur tahmini dedi, ama araç satışından sonra faturanı verirsen netleşir dedi. Bajaj bayisi en az 3500 çıkar dedi.
3500'e kadar bir şekilde tamam ama 5500 çok, 0 almaktan bile vazgeçebilirim.
Yarın şu an kullandığım motor üzerinden kasko fiyatı alacağım, en azından taban fiyatını öğrenmiş olur oradan bir şey çıkarmaya çalışırım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)