hayırlısıyla nasip olur inşallah
Hayırlısıyla hayaline kavuşmanı diliyorum...
Mevzu ne anlamadım ama neyse hayırlısı olsun.
İnşallah nasip olur. Ama ufak bir hatırlatma yapayım; hayalini kağıda yazmak dışında gerçekleştirmek için de gerekli adımları atıyor musun?
İstemek başka, o uğurda çalışmak başka. Eğer gerekli çabayı gösteriyorsan ne mutlu sana.
Umarım sana da "hayırlı olsun" dediğimiz bir başlık açarsın.
Elbetde. 3 senedir işimi geliştirmek için çaba sarf ediyorum. Pandemi planlarımı 2 sene geciktirmiş olsada hedeflerim doğrultusunda ilerliyorum.
Allah sizede dilediğinizi nasip etsin diyeceğim bir konu nasip olur inşallah :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:32 ----------
İyi dilekte bulunan diğer arkadaşlarada teşekkür ederim.
umarım gerçekleşir.
ukalalık olarak alma lütfen ama, hayal ve hayat amacı hakkında şu videoya bir göz atıver. Belki, direkt o motoru almana yardımcı olamam ama, ( izleyip-unutmazsan ) tüm hayatında kullanabileceğin ufak dokunuşlara neden olabilirim.
Gerçi tek sana değil, izleyen herkese..
pomem'den işadanlarına hatta dünya güvenlik konseyi'ne dek verilen bir seminer.
hem keyifli, hem de yeni ufuklar açacaktır.
ben, işim gereği tekrar tekrar izler ve anlatırım.
izle ve tekrar konuşalım burada..
Sevgi ve saygıyla
https://youtu.be/wSKAxeBcGTs
( biri link yaparsa sevinirim )
peki para kısmı umarım onuda atlamadın :D düzenli aralıklarla fiyatta çıkıyor yukarı malum birikim yapıyorsundur diye umuyorum
22.07.2021 Bugünde andım kendisini. Uzunca bir konu olacağa benziyor.
Hevesin kırılmasın da kara sinek gibi
valla kardeş bence bu konuda yapacağın en iyi hareket anmayı bırakıp harekete geçmektir. Hayatta herşey başarılabilir ama zor ama kolay elde edersin zor olanlar için ise büyük fedekarlıklar gerekir önemli olan bu durumda cesaretlimisin ?
bu motosiklete 5 saniyeden uzun bakamiyorum
Çok güzel bir motor. Yeni kasaları daha da güzel. Naked motordan anlayan adamların alacağı motor.
umarım para biriktirerek almayı düşünmüyorsundur. çünkü o şekilde TR'de olmuyor. geçen sene sıfır r25 aldım 40 bine. eğer geçen sene para biriktirmeye başlasaydım bugün 42 bin lira daha biriktirmem gerekirdi ki r25'i alabileyim. nasıl ekonomi ama
2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)